2012. november 16., péntek

We are going to Cancun, Mexico! Yeah! :)

Nah igen, ahogy a cimbol is mar kiderul pontosan ket het mulva repulunk Cancunba, Mexicoba a baratommal, Sashaval. :) Annyira orulok neki, tiszta izgatott, meg boldog vagyok tolle. Varni nem akarom, mert akkor azt jelenti ez a ket het hamar elfog telni, nekem meg ez a ket het is fontos, hogy lassan teljen, elvezni akarok mindegy egyes napot ami meg hatra van.



Kedd delutan mereszkedtem megkerdezni host apamot arrol  aket naprol, tiszta gyomor idegem volt, utalok ilyen szivessegeket kerni, egyebkent is nem tudom miert de mindig olyan nehezemre esett szivesseget kerni, szeretem megoldani magam a dolgaim, de persze neha van amikor muszaj, amikor en mar nem tehetek semmit, masra vagyok utalva. Na sza valahogy kiboktem a kerdesem neki, persze mondtam, hogy de csak akkor ha megoldhato, ha nem nincs semmi gond, megertem, igy is mar sok vakaciom volt. Azt mondta beszel Pammel es meglatjak mit tehetnek ertem. Szerdan reggel jott is a valasz, hogy megbeszelte Pammel, Pam nem tud szabadat venni ki, sok a munkaja, de elmehetek mert o itthon lessz es bevallalja azt aket napot, de tudjam elore, hogy nem fogjak vizetni. Hja mondom nem is gondoltam arra, hogy fizetniuk kene, ez egyertelmu, hogy nem fizetik, 100szor megkoszontem, es tenyleg ertekeltem, hogy segitettek rajtam ezzel. Simman mondhattak volna, hogy bocsi de dolgoznod kell. Elso dolgom az volt, hogy elujsagoljam Sashanak, igen o is nagyon akarta, hogy megkapjam azt a ket napot es sikeruljon elmenni. Nagyon orultunk neki. Szerda este le is foglaltuk a hotelt, 3 ejszakara, All inclusiv tengerre kilatasos szoba, stb ... :) Annyira orulok neki, meg olyan izgatott vagyok, mindig is akartam menni Cancunba. Igaz csak harom ejszak de az is jo, penteken delre mar ott leszunk es vasarnap delben jovunk el..... es csak kettesbe!! :) :)


Mivel ez a bejegyzes ilyen kep mentes lett volna, ezert beszurok egy ket ilyen funny kepet, hadd dobja fel valami :D

Szerdan takaritani voltam, delutan meg a parkba mentunk, Angelavval eldumaltuk ott az idot. Csutortokon reggel meg Sasha jott ertem. Eloszor postara kellett mennunk a DC 2019 nyomtatvanyomat elkellett kuldenem a Stamfordi ugynoksegnek pecsetert es alairasert meg a repulo utan datumaival, hogy biztosra vissza tudjak majd jonni. :) 3 hettel kene az elott elkuldnei, de surgossegi esetben 10 dollart kell mellekelni es ahogy magkapjak ra ket napra vissza is kuldik. Sza elvileg nekem jovo het pentekig legkesobb megkenne kapnom lepecsetelve meg minden. Azt haza mentunk hozza, alvast terveztunk, de en masfel orara ra felriattam, roszz almok mostonaba mindig jonnek, azt felkeltem keszitettem egy borso levest azt netezgettem, majd fel 3 ra vissza ide. 


Nah es mi volt a rossz alom? Pam igy ket honap szerzodes lejarta elott rematch re kuldott, mert, hogy Harrison nem szerete es nem vagyok jo hozza. Eskusozm olyan rossz volt ez az alom, hogy meg most is ezen gondolkodom. Talan igaz, talan Harrison nem szeret, legalabbis vannak orari amikor gonosz velem is, meg nem hallgat ram emg talan utal meg minden elkepzelheto... de vannak orai amikor tok edes tud lenni velem is. De, o ketszer annyi figyelmet meg turelmet igenyel, mivel nem egy atlagos gyerek, nem olyan konnyu azert vel, sokszor 'he drives me crazy' de mindezek ellenere nem mondanam, hogy rossz lennek vele. 



Tegnap csutortok delutan a konyvtarba mentunk Angelaekkal ott tallakoztunk, mar lassan itt is az ido hul le, a 44 fokos melegek melett a nyaron en most fazom, ezert nem nagyon akarok mar en sem parkba menni. Egyebkent is nagyon fazos tipus vagyok. Sza mikor jottunk hazafele Carson mondta, hogy " So sad u are leaving in 2 months" / "Milyen kar hogy ket honap mulva hazamesz". Olyan jol esett az a mondat es akkor megkerdeztem, hogy szeretneke, hogy maradjak es mindharman egyszerre mondtak, hogy IGEEEN. Edesek voltak. 



Ma pentek van, annyira orulok neki, vegre. Mar alig varom legyen este 7 ora, es talalkozhassak ujra Sashaval, hagyjam el a hazat es vasarnapig vissza se jojjek. :) :)



Szombaton keleltt volna babysittingelni Gabriellanak, de ket szulinapi party lenne az nap, ezert lemondtam. Remelem Gabriella nem haragudt meg, de fontos, hogy a Fadi szuletesnapjan ott legyek. Jo barat nekem is de foleg Sashanak, es nem akarom, hogy egyedul menjen o. Mikor megemlitettem, elegge szomoru volt, hogy akkor szombat 6 ra vissza kell hozzon Friscoba meg amikor vegzek mar megint almos vok stb.... Sza ugy gondoltam igaza van, vele akarom tolteni a hetveget, menni akarok a szulinapra, igy lemondtam. Vasarnapi takaritast meg most megcsinalom, de nekik is szoltam, hogy keressenek uj lanyt, meg max egyszer elmegyek Decemberbe es egyszer Januarba azt annyi. Par honappal ezelott meg kerestem a plusz melokat most meg lassan mondogatom le oket Sasha miatt. Vagyis nem csak miatta, hanem miattunk, hogy minelk tobb idot tolthessunk egyutt mielott elkene hagynom Amerikat. 



Nah jo bucsuzom most, mennem kell takaritani, szep ido van ma, ugyhogy mehetunk parkba suli utan :) :) 
<3 <3 <3

6 megjegyzés:

  1. te olyan jo lesz az az all-inclusive nyaralas majd meglatod. en is voltam egyszer ilyenen meg Jamaican de annyira tuti volt!!!

    es mi van ha Sasha megkeri a kezed ott a lemeno nap fenyenel????? halal komolyan kerdezem.

    VálaszTörlés
  2. most azért irigykedem :D érezzétek jol magatokat!!! :**

    VálaszTörlés
  3. Hú Dalma! Nem kétség, hogy te mindent megkaptál Amerikától azért, hihetetlen éved van és még véget sem ért. Ez a mexikói út visz mindent - főleg úgy, hogy nekem is nagy álmom volt Cancún, iszonyatosan várom már a bejegyzéseidet és képeidet. Én is halál komolyan kérdezem, hogy mi lesz akkor, ha Sasha megkéri a kezed abban a földi paradicsomban!? :-)

    VálaszTörlés
  4. draga Dalma a kerdesen amit az elottem levok feltettek tenyleg gondolkodj el. A fiu kozel-keleti es ugy nez ki nagyon beled van habarodva, szoval nem kizarhato a dolog. :) Hasznald ki Mexikot, remelem egyszer en is raveszem a mexikoi baratomat hogy elmenjunk lol.

    VálaszTörlés
  5. és milyen durva, hogy pár hónapja még kézzel-lábbal mentél volna nagyon szurkolok nektek, hogy minden rendben legyen :)

    VálaszTörlés
  6. Lanyok, ilyesmire ne is gondoljatok :) Mivel ismerem a kulturajat meg a hagyomanyat meg mindent hiddjetek el meg sem fordulna a fejeben most. Ezt meg nem lehet tudni, de ha ez a kapcsolat hosszabb tavu es ennyire komoly lenne meg akkor sem lennek benne biztos, hogy sikerulne a szuleinek elfogadnia engem..... ok nem tudjak meg, hogy vagyok en neki, ok otthon Iranban elnek.....de ahogy Sashatol tudom, ha most elmondana nekik, masnap az apja vagy Romaniaba menne lecsekkolni a csaladi hatteremet vagy itt lenne Amerikaban hogy megnezze ki a lany... Haha, tudom, hogy nagyon viccesen hangzik, pont mint a filmekben, ez Middle East. :) Mar alig varom ezt a kis hetveget! Csodas lessz, tudom!

    VálaszTörlés