2012. november 13., kedd

Coco, Main Event

Vasarnap del korul en megint felkeltem, nem birtam aludni, Sashat nem akartam felkolteni, igy lementem, egyet netezten, filmeztem, tettem-vettem, neki fogtam a hus levesnek, mivel a multkor mindennek csak a felet kelett elhasznalnom, gondoltam a masik felebol keszitek egy masik adag levest, mielott elromlananka a zoldsegek. A kozon Sasha is megebredt, elment egyszer Cocoert, a kutyajaert. Megszerettem ezt a kutyat esku, pedig en aztan tenyleg nem vagyok valami allat imado. Vagy csak azert szeretem, mert az ove???? :) Meglehet! Hetvegere Cocot beszokta tenni daycare be, hogy "szocializalodjon" haha. Amig a leves fott, felszereltunk az eloterbe egy nagy tukrot a falra, es igen en is segitettem. :) Mar az a tukre megvan vagy par eve, nem is tudta hova rakja, azt lusta is volt ra szerintem. Megjelentem en, azt egybol kiadtam a parancsot, hogy nekem kell egy egesz alakos tukor, hehe :) :) 

Vicces volt Coco amikor meglatta a tukrot a falon, komolyan ot percen keresztul csak allt a tukor elott es nezte magat. Szerintem meg ilyet nem latott. :) 

Kozben a csajokkal potyogtunk hova menjunk, mit csinaljunk igy vasarnap delutan, mivel en is lemondtam a takaritast, nem akartam mar 5 kor haza jonni. Main Event nel maradtunk, a tobbiek bowlingozni akartak, en annyira nem szeretem, talan azert mert nem tudok jatszani mindig utolso vagyok, hehe. Nah mindegy vegul mi is oda mentunk.

Oltozes elott keszitettunk nehany fotot Cocoval, hat halalra rohogtem magam. :) Szinte akkora a kutya mint en. Szegeny szerintem azt se tudta mi tortenik vele, szerintem sokkot is kapott, haha!









Sasha ket csaja :)

Bohockodas utan hamar igyekezni kellett elkeszulni, a tobbiek mar vartank rank, mi meg sehol sem voltunk.




Mondtam nem vagyok jo :P




Fadi pozol nekunk. Egyik sracnak a tesoja itt dolgozik azt adott nekuk egy csomo kartyat amivel minden fele jatekot kiprobalhatunk ingyen, tok jo volt, bohockodtunk egyet, csak mar nem igazan volt idonk maradni, mert Sasha nak dolgoznia kellett 9 tol, igy 8kor haza vitt. Egy kartyat azert eltettem, majd legkozelebb hatha tobb idonk lessz ra. :)



Olyan jo hetvege volt esku, semmi kedvem nem volt visszajonni, es ujra az uncsi hetfo bla bla bla. Mikor lessz mar hetvege? Penteket akarok! Gulnazekkal sajnos ezen a hetvegen nem sikerult talalkozni, Rene eleg sokat dolgozik mostonaba, ezen a hetvegen meg nem volt kedvuk kimozdulni tarsasaggal, mult hetvegen se lattam oket, basszus tenyleg mar ket hete elmult, hogy utoljara talalkoztunk. Nah de most ezen a hetvegen biztosan fogunk a szulinap miatt is. 

Hetvegen haromszor hivott egy indiai no takaritas miatt, mindig hagyott uzenetet is a rogziton, de nem vettem fel. Ma (hetfon) vissza hivtam, de nem akartam mar bevallani semmi fele takaritast, vagyis az eszemtol bevallaltam volna simman, de Sasha annyira megkert hogy ne tegyem, mert akkor meg kevesebbet tudunk egyutt lenni. Napkozbe az ot napbol harom nap takaritok, ami azt jelenti, hogy csak ket nap tudunk napkozben talalkozni ugy reggel 8 tol haromnegyed 3 ig. Es miatta elutasitottam, habar azert megbeszeltuk, ha megis netan netan lenne egy ket nap, ora mikor eltudnek menni hivjam nyugodtan. Majd meglatjuk, lehet majd felhivom. De as heten nem tudnam mivel holnap (kedden) vagyok szabad es ccsutortokon, ezen a ket napon meg Sashaval szeretnek lenni. Legalabb minden masadik nap. 

Ma hetfo van. Takaritani voltam a reggel az egyik Indiai nohoz negy orat. A gyerekek ma csak 4 kor vegeztek a suliba, valami foglalkozasuk volt az anyukakkal a suliban. Nem mentunk ma mar sehova a gyerekekkel, vacsit keszitettem azt fel 7 kor mar vegeztem is. Nem rossz, ma csak 3,5 orat kellett meloznom. :) Eleg laza. :)

Penteken megkapta a csaladom az AuPair ugynoksegtol a levelet, hogy koszonik hogy kertek az uj Au-Pairt stb, hat mit mondjak, olyan rossz volt fogni azt a levelet a kezembe.... :(

Hetvege miatt aggodom, mert szombaton Gabriella szeretne ha mennek babysittingelni, de tegnap tudtam meg, hogy nekem ket szulinapi partym is van azon a napon. Remelem valahogy csak eltudok menni es Gabriella sem haragszik meg, max megprobalok talalni valakit helyettem, hatha valamelyik csaj bevallalja. Fadi szulinpaja lessz es az Esmeraldae, o az a lany aki a Halloweenes bulin ott volt Viktoriaval. 

Nah lassan mostmar bucsuzom..... azt meg a heten biztosan jelentkezem, puszi mindenkinek! :* 


6 megjegyzés:

  1. jajj, eszem azt a kutyulit, de édes !!! *_*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye ugye, meg en se hiszem el tudok egy kutyat szeretni :)

      Törlés
  2. az a kutya nem semmi!!!!!! nem csoda hogy kezded megszeretni.

    ja es annyira aranyosnak tunik a baratod. olyan kedves a mosolya es latszik szeret teged.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Koszonom szepen! :) Cocot egyre jobban szeretem :)

      Törlés
  3. A közös képeid a kutyussal haláliak, baromi aranyosak vagytok! :-) A barátod nekem is nagyon szimpatikus, látszik hogy törődik veled, imád és megad mindent! Hát csajszi, ezt jól kifogtad ;-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Koszonom csajszi, komolyan mondom eddigi eletem legjobb csavoja (nem kulsoleg), pont olyan, ugyviselkedik velem amire mindig is vagytam, annyit tudunk bohockodni ketten :) :P Orulok, hogy van nekem o!

      Törlés