2012. szeptember 28., péntek

Octoberfest


Mar pentek van es en mar megint lemaradtam.....

Mult csutortok estevel kezdenem..... en kellett elvigyem Christiant a soccer practice ra, persze Harrison es Carson is jott velunk. Host apam nem volt Texasban.  Edzok ott integettek :P, pedig csak ez volt a masadik alkalom, hogy talalkoztam veluk. A practice a hazunkhoz kozeli kis parkban volt. A jatszoteren elvoltunk ugy egy orat, mire Pam odaert es felvaltott. Kozon a szulok beszelgetest kezdemenyeztek, mindenki kivancsi volt erre az egesz Au-Pair programra. Ugy nez ki ok nem nagyon jartasak a dologban. :) 
 
Amikor Pam megerkezett indultam is haza, elvenni a fuzetemet, cuccomat azt irany a suli. A kozon meg Gabriellaeknal megalltam egy cigire meg szolt, hogy maradt nehany cukros csiga, amit elvihetek, mert nekik mar nem kell.
 
15 percet kestem is a sulibol. Mindenki kivancsian erdeklodott, kerdezte, hogy uj vagyoke, mert az elso oran nem lattak. Egyik regi Irani volt osztalytarsam, most is osztalytarsam lett. Mosolyogva szolitotta a nevem, neztem is hogy ki ismer, hisz meg be se mutatkoztam. :) Jol ereztem magam ujra suliba lenni, emberek kozt, angolt tanulni, jatszani stb... Az osztalytarsak aranyosnak tuntek, habar en ugy szerettem a regieket, mind hozzuk akartam hasonlitani oket. Azert meg nincs ugy meg a kozos hang... dehat ez volt nekem az elso ora, mit is varok el. A regiekkel mar ugy voltunk mintha regi baratok lennenk. :) Hianyoznak azert ok. Egy Koreai srac ult melettem, vele kellett parban feladatokat oldanunk, tok normalis volt.
 
Penteken meg is rendeltem online a konyvem az Amazonrol, mivel ott olcsobb 5 dollarral. Nekem meg az is penz. Habar igaz a csalad fizeti, kene fizesse, csak meg nem tudom, hogy alljak Pam ele, hogy akkor adjon 105 dollart a kurzusra (ami csak 1,5 honap) meg a konyvre.  Mindenkepp be kene zsebelnem azt a penzt, csak esku, ugy szegyellem mondani. Nekik meg kotelleseguk fizetni, meg igy se mentem tul az 500 dollaron amit a tanulmanyaimra kell adjanak. Majd batorsagot veszek es a heten szolok. Vagy jovo heten. :P De tudjak, hogy megkezdodott a sulim meg minden, de azert ok sem kerdeznek meg, hogy akkor mennyi penzt is kell ra adjanak. Gondolhatjak, hogy mar kikellett fizetnem. Na de mindegy.
 
Penttek reggel mikor elmegy mindenki, lecsendesedik a haz, nagyba csinalok magamnak egy kavet es lemegyek cigizni. Nyugot voltam, hisz tudtam egyedul vagyok. Nah de amikor vegeztem, epp felertem a szobamba, mikor hallom, hogy nyilik az ajto, Pam hazajott. Ugy megijedtem esku, ugy elkezdett dobogni a szivem, annyira picin mulott, hogy nem kapott kint cigizni, komolyan par masodpercen. Otthon is volt utanna egesz nap, nem ment meloba. Penteken volt Harrison szulinapja is. Termeszetesen vettem neki ajandekot. Nem ugy tunt mintha orulne neki. Mar ez se erdekel. 3ra Tati, a regi Au-Pairjuk jott nalunk, hozott o is Harrisonnak ajandekot. Pam elvolt szalva Tati tol. Tati val semmi bajom, sot en is szeretem ot, brazil, aranyos lany.... De ahogy Pam beszel vele, meg viselkedik vele az telsejen mas mint ahogy velem. Tudom, hogy nagyon szerette ezt a Brazil lanyt es hogy o volt idaig a kedven Au-Pairje a gyerekeknek. Komolyan olyan kenyelmetlenul ereztem magam, alig vartam elmenjen Tati. Szerintem ezutan megint Brazil lanyt valaszt Pam Au-Pairnek... kivanci leszek :)
 
Miutan Tati elment, gyerekeket parkba vittem es jott Angela is a gyerekekkel. Ugy orvendtem neki esku. Mar negy kerek hete nem lattam ot. Gyerekek is nagyon orultek egymasnak. Csutortokon emlitettem a fiuknak, hogy penteken talalkozhatunk Miss Angelaekkal es azota azt emlegettek, mar alig vartak, hogy menjunk a parkba. Angela ugy rohant tarva karokkal hozzam. Edes volt a lany. Egy csomot dumaltunk, sirtunk meg minden... :) Ugy hianyzott. Csaladrol beszeltunk, az otthonirol, emlitettem, hogy en mennyire kozel allok hozzuk, nekem latnom kell oket, haza menni..... o meg teljesen az ellenkezojet mondta. Meg is sajnaltam nagyon, mondta, hogy o ugy erzi nem tartozik sehova meg ilyenek. Itt is fog o maradni, nem akar haza menni Columbiaba, mar hosszabitott is, de ezt mar biztosan emlitettem.
 
Pentek este sehova se mentem, filmnezes az agyban, azt alvas. Eleg koran elaludtam, szerintem meg fel 10 se lehetett. Egy csomo hulyeseget almodtam. Mostonaba nem tudom mi van velem, de annyi baromsagot ossze almodok. Most pl auto balesetem volt, zokogtam nagyon, meg is ebredtem es tiszta konnyes volt a szemem. Megebredes utan meg kicsit sirdogaltam, azt valahogy vissza aludtam. 8 ra mar gyerekek hangjara ebredtem, de valahogy meg is vissza probaltam aludni igy csak fel 11 re ebredtem meg nagy zenebonara. Kinezek az ablakon, azt latom, hogy valamifele 'fuvos zenekar' vagy mi halad el az ablakom elott...
 

 
Lementem csinaltam egy forro kavet azzal meg vissza bujtam az agyba, Noemivel skypolgattam. Nagyon nem terveztem semmit, de mar megszoktam, soha sem tervezek semmit, de mindig akad valami tenni valo.... :) Gulnaz irt, hogy vane kedvem menni az Octoberfest re Addisonba a fiukkal. Persze, hogy volt kedvem, ertem is jottek 4 korul. En ez elott nem is hallottam soha a nagy Nemetorszagi Octoberfest rol. A lenyeg, hogy ez egy Nemet fesztival, finom sorokkel, rantott hussal. Nemet nepzene, sot meg egy magyar dal nak is eljatszottak a dallamat, nem enekeltek benne, most nem jut eszembe melyik dal is volt, de tudom, hogy apuek nagyon szeretik azt. Be is mondtak egyebkent, hogy ez egy Hungarian dal. :)




 
Rene meg Gulnaz felultek ra, en semmikepp sem akartam, mert mar a sortol szedultem s nem akartam osszehanyni magam :D Sacha meg egyedul nem akart menni...
 
 
 
Neptancot nezunk....

 
 
 
 
Benyomtuk a szunyat...

 
 
 
Octoberfest utan Sascha lakasara mentunk ujra BBQ ni :) Rene keszitett nekem valami vodkas akarmat, ahogy megereztem a szagjat mar rosszul voltam tolle, nekem a vodka nem csuszik. Mikor lattak en csak inkabb vizet iszom, Sascha keszitett nekem egy Margaritat, az tenyleg finom volt, ugyesen elkeszitette. Vizipipa is volt....
 

Mar megint olyan ehes volt a banda, jot ettunk. Epp azt nevettem, hogy iezek a fiuk milyen ugyesek, mi sosem segitunk, ok mindig kiszolgalnak minket, piaval, kajaval stb....

Valahogy megint egy roman manele szam elokeveredett, ezek az Iraqi/Irani sracok nagyon ismertek a szamot, a munkahelyen mutatta nekik valaki, azota meg elvileg az a "himnusz" :D Nagyon elveztek ezeket a manele szamokat, igy egy parat meg is hallgattunk, utanna jott a T.A.T.U :) mivel orosz egyuttes es ugye Gulnaz orosz....majd vegul Arash-t hallgattuk mivel perzsiaul enekel, Sascha anyanyelve meg perzsia..... :) Ez most egy olyan este volt hogy sutogettunk, zenet hallgattunk, beszelgettunk..... nem olyan mint az az elot hetvege ugyanitt, akkor szoktunk miint a 'bolondok' orakon keresztul . Valami kettokor haza is indultunk. Az autoban mar szinte elaludtam. Alig ertem el az agyat en mar aludtam is szerintem.

Par ora utan keles, 9 tol mar takaritanom kellett, fel ora oda is az ut. Olyan almos voltam, alig birtam kimaszni az agybol. Takaritas valahogy eltelt utanna mentem a Mall ba, ott talalkoztunk a csajokkal. Gulnazek mentek a Balloon fesivalra, nekem nem volt semmi kedvem hozza. Alig eltem, nagyon szarul neztem ki, semmi erom nem volt. Cenet es Matilda dolgozott vasarnap delutan. Igy en Sofiaval ugy dontottem, hogy elmegyunk megnezunk egy filmet 4 tol, azt haza. 1,5 dollar lett volna a film, de mivel 4 ora ket percker erkeztunk es a film ugye 4 kor megkezdodott igy 1 dollarert adtak. :) Nem rossz! Igyse maradtunk le a filmrol, mag jo par percig reklam volt.

 
A film cime Step Up 4 Revolution. Imadtam. Miamiban jatszodik, tobb jelenet van az Ocean Drive-on is. Par honappal ezelott meg en is ott setalgattam. :D A rap  zenet en meg nagyon szeretem, sza ez a film pont olyan nekem valo volt. :)

Film utan elmentunk egyet Mekizni, egy szenyot benyomtunk meg egy Milkshaket. Utanna mar el is bucsuztunk, faradt voltam meg haza vezetni is.

7 utan nemsokkal haza is ertem.... fel a szobamba azt relax....


 

4 megjegyzés:

  1. Te Drága Dalma,
    ha eddig még nem hallottál sok mindent a világ legnagyobb sörfesztiváljáról, akkor esküszöm nekünk ott jövőre, élőben kell találkoznunk, hogy együtt szorongassuk a sörös krigliket és vigadjunk az asztal tetején. Ne tudd meg mekkora móka, te úristen, szenzációs és szavakkal leírhatatlan! ;-) Tekintsd majd meg a 'Már csak a szárnya hiányoznak' című bejegyzésem, nyerhetsz egy kis betekintést is! Sokszor puszillak :***

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szio draga,meg is nezem majd, talan nem kene dicsekedni vele, hogy nem hallottam meg rola, de tenyleg nem :D xoxo

      Törlés
  2. Ja, és tegnap este néztem meg itthon a Step Up 4-et, hasonlóan érzek én is - Nikki Beach-en is volt jelenet, és ahol járkáltunk az Ocean Drive meg minden ^^ Imádom! És ez a rész sikerült szerintem a legjobban, őrületesen jó ;-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor hasonlo erzeseink voltak a filmmel kapcsolatban :) Nikki Beach szuper hely, nekem annyira tetszett :) Imadok olyan filmeket nezni, ahol mar en is jartam :), gondolom te is igy vagy vele... xoxo

      Törlés