2013. május 10., péntek

My 24th birthday party!

A het hamar eltelt, mivel hetfo ejszaka erkeztunk haza, kedden eltoltottem az idot a kicsomagolassal, mosassal stb... Este mef Sasha azzal jott haza, hogy a szulinapi partimat atkene tenni masik hetvegere, mivel a cegjuk valami osszejovetelt tervez az napra. Eleg szomoru voltam miatta, mert mar mindenkinek jo elore elujsagoltam, hogy mikor tartom a szulinapom, szerettem volna, ha mindenki eljon. Most hirtelen meg atkellett tenni. A szulinapom 7 en (kedden) volt. Eredetileg 11 en akartam megtartani. Most meg az a valasztasi lehetosegem volt, hogy 4 en tartom  vagy 18 an. Ugy voltam vegul vele, inkabb 3 nappal hamarabb, mint 11 nappal kesobb. :D :D Nah miutan eldontottuk, hogy akkor 4 en lessz, kezdtem izgatott lenni a party miatt. Igazabol az utobbi eveknben nem unnepeltem emg a szuletesnapom. 2012 ben is, itt Amcsiban csak a baratokkal talalkoztam reggel egy kavera emg este a masik felevel. Azt ennyi. Nem mentunk se bulizni, se semmi. Talan meg 2010 ben volt valami party, akkor Cypruson voltunk, emlekszem, hogy lementunk a beacre a munkatarsakkal, illogattunk, amjd disco utanna......azelott meg kozep suliban valamikor. Nah szoval izgultam nagyon, hogy partym lessz, keztem ossze irni, hogy miket kell vasarolnom, mit akarok kesziteni stb. Sasha meg orult annak, hogy latta, hogy en mennyire orulok. Penteken nagy izgalommal fogtam neki az eletem masadik somloi galuskajanak. :) Kozbe ossze vissza skypoltam a baratokkal, es az lett az eredmenye, hogy ketszer annyi rum essence t raktam a szirupba, amit igazabol nem vettem eszre. Amikor osszeraktam, hutobe tettem es ra par orara amikor megkostoltam, tul rumosnak talaltam, nekem izlett igy is, de gondoltam talan a tobbieknek nem fog, ezert ugy dontottem, ha Sasha hazajon, elszaladok az uzletbe, veszek emg mazsolat, rumot es ujbol elkeszitem. Unni nem untam, csak nagyon idoigenyes. :)

                                     


Igy este 9 kor en nekifogtam meg egy Somloi Galuskat kesziteni masnapra :) :) Sasha meg Coco mar 9 kor ugy aludtak... 11 ora volt amire befejeztem en is, ezt most fele annyi rummal keszitettem es ez pont olyan jo lett mint az elso par hettel ezelott. 




Szombaton, ahogy felkeltem egybol az almas tesztanak fogtam.Ez is a masadik egyedul, anyu nelkul :) Most nem feljtettem ki semmit, mint a multkor, haha :)





Coco is mar nagyon varta a vendegeket :)




Az elso par aki megerkezett, Gulnaz es Rene. Ok mindig idejeben jonnek :)



Az oroszul beszelo lanyok :) Igazabol csak Gulnaz van Oroszorszagbol, Zarina o Kazakhstanbol van, Victoria meg Ukrajnabol, de mind a harmuk anyanyelve az orosz :)


Izlik nekik a lasagnam :) Hja azt is osszeraktam mielott jottek, azt csak miutan mindenki megerkezett raktam be a sutobe :) Jo nagy fustot is csinaltam, miatta :) Biztosan finom volt, mert nagyon pici maradt meg belole, vagyis masnap reggel az is elfogyott. En meg sem kostoltam.... de a nyomok arra utaltak, hogy jo volt :)










Dragasagom <3








Bohockodnak :)















Vikinek a mult hetvegen volt a szuletesnapja, Gulnazra meg Renere volt bizva, hogy masnap oda adjak neki, mert, akkor mentek hozza, igy az autoba hagytuk...ok meg ugye elfelejtettek, sza Viki is most kapta meg az ajandekat tollunk :) 





Evelinnel, a magyar lannyal, milyen erdekes ez az egesz, tavaly agusztusba Atlantic Citybe nem gondoltam volna, hogy valamikor meg itt fogunk egyutt bulizni Dallasba :)










Annyira edes volt ekkor mindenki. Epp kint voltunk egy paran, amikor Jehan futott be hogy hamar mindenki menjen be. El se tudtam kepzelni mi tortent hirtelen, a villanyt leoltottak, azt elenekeltek nekem korbe veve, hogy " Happy Birthday Dalma" :) Annyira jol esett. :) A kivansagnak meg muszaj igazza valnia :)


Fadi bekent tortaval :)



 


















PArty Time!





Almas sutimmel fenykepeszkednek a lanyok :)



NAh itt enekeltuk el a palinka dalt, haha









Coc nagyon aranyos, ahogyan a fejet kidugja :)


Tequila party :)






Zarina baratja keszitett nekem egy szulinapi shot ot :)



A 'ribs' el a kezemben, olyan yummy volt :)


A vizipipa az mindig mindenhol....








Huuu de hogy mennyire tonkretettuk ezt az asztalt, magas sarkuban jo nyomokat hagytunk a tetejen....



A sweet Kiss :* :* :*









Sok viragot is kaptam :)







Nah vajon mit csinalnak a fiuk? Megehultek :P Azt neki altak a maradek lasagnanak :D Azota is dicserik :)






Itt mar a partinak vege. Terv szerint Viki meg Evelin alszik nalunk, de vegul Sara is maradt. Ok kaptak harman a vendeg szobat. A ket fotelen a nappaliban meg Camila es Matilda ejszakazott :) Ok reggel koran elmentek, mielott mi felkeltunk volna. 


Reggeli kavezas, lustizas, kep nezegetes a partirol, vissza emlekezes, nevetes :)


A baratok masnapi kommentjei a szulinapi event emben :) Orultem, mert lattam, hogy mindenki szuperul erezte magat. Sashanak az ital keszletet jol kiuritettuk :D


 

Kepeslapjaim :) Az elsot ha kinyitom ott egy nagy torta, gyertyakkal, irja hogy fujd meg itt es akkor kialszanak a gyertyak meg elkezdi enekelni a Happy Birthdayt.......Nagyon 'funny', egy oraig azzal jatszadoztam, es mindig kivantam valamit :) A tobbi kepeslapot is imadom :)


Az ajandekaim kozott, kaptam egy ujjab kuponos fuzetet, amit Sashan fogok bevaltani. :) Masnap meg is kapta az elso vouchert :) Lab masszas minimum fel oran keresztul. :) Vegignevettuk. He did a good job :P 

Eszmeletlenul jo pary volt, es annyir aorultem neki, hogy ilyen szuperul sikerult osszehozni. A meghivottak kozul csak egy lany meg egy fiu nem jott. Leith Canadaba volt a hetvegen, nagyon sajnaltam, hogy o nem jott, mivel nagyon szeretjuk ot. :) A masik meg egy aupair lany, szinte biztos voltam, hogy o nem fog jonni. :) Asszem mindig emlekezni fogok erre a partira, nagyon jol ereztuk magunk, nem gondoltam, hogy ennyire jo lessz. Sokat tancoltunk. Evelinnek nagyon sok energiaja volt :) O vitte a primet :) Van harom kis videom a partirol, amit most neztem meg eloszor en is, gondolkodtam, hogy csatoljam vagy nem, de vegul ugy dontottem kihagyom :)

Masnap vagy 3 oran keresztul atkaritottunk Sashaval mindehol, a kertbe is. :) De megerte! Utanna meg csak lazultunk, picit mindkettonknek fejfajasunk volt, nem mozdultunk ki sehova az nap..... Hetvege igy nagyon gyorsan eltel, egyikfeleben keszulodtunk, masik feleben meg pihentuk a partit :)


Tovabbi folytatas meg ma :) Igerem! <3

Puszi,

Dalmi

4 megjegyzés:

  1. :))) Boldog szülinapot, Dalma!!!!

    VálaszTörlés
  2. Boldog szülinapot kicsi lány! Neked 7 én nekem meg ma van 11 én :)
    Puszillak, és Isten éltessen!
    Emőke

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igy utolag en is kivanok boldog szuletesnapot ! Puszi

      Törlés