2012. október 4., csütörtök

I need more extra jobs, please!!!! Grrrr

Kedden  miutan a gyerekeket elvittem a suliba, neki alltam filmet nezni...ugy elalmosodtam film nezes kozben, masfel orat aludnom kellett. Utanna meg jo merges voltam persze. Gabriella koltott fel 11 kor. Vagyis hivott telefon, hogy haza ert o is es ugorjak at. Meg jo, hogy hivott telefonon, mert hanem ki tudja meddig aludtam volna, igy is olyan rossz volt felkelni. Egyebkent reggel tenyleg nehezen kelek, mindig az az elso gondolatom, hogy 1 ora 20 percet kibirok azt utanna kicsit vissza fekszem.... persze max het 1 x ha tenyleg vissza fekszem, sot probalok nem aludni nappal. :) Ha takaritasaim vannak akkor nem alszom, de ha nincs akkor meg van ido ra. :D Szoval Gabrielklaekni is voltam egy oracskat, delutan meg Angelaekkal talalkoztunk a parkban, mindig olyan jol eltelik az a kis ido vele. Amiota a suli megkezdodott csak egy orakra tudunk igy a gyerekekkel osszefutni suli utan, de nyaron basszus 3 orakat simman egyutt voltunk naponta ha nem tobbet. :) Epp keszulodtem suliba amikor Angela hivott, hogy Blake uj cipojet ott hagytak a parkban (kozel hozzam) es, hogy nem menneke ki, hogy meg ott van-e. O is utnak indul csak 25 perc amig o ide er. Szegeny olyan ideges volt. Abban a pillanatban nem tudtam kirohanni, mivel csak Carsonnal voltam itthon. Epp vartam host anyamat haza a melobol, hogy mehessek suliba. Harrison emg Christian host apaval volt soccer practice on. A telefon beszlegetes utan 5 percre host anya is haza ert, hamar vettem a cuccom, be a kocsiba, azt elobb elmentem a parkba. A cipo meg mindig ott volt a padon :) Kb 2.5 oran keresztul.... Hivom Angelat, hogy nyugi van, ne idegeskedjen, a cipo nalam van. O is mar uton volt. Target elott meg bevartam mig oda ert, hogy at adhassam a cipot. Szegeny tenyleg tiszta ideg volt attol, hogy most az uj cipot "elhagytak". Idovol igy ugy elcsusztam, host anyam is keson erkezett, a parkba is mennem kellett plusz meg Angelat is bekellett varnom, hogy 20 percet kestem is a sulibol. De Angelaert mindent... <3 Egyik nagyon nagyon jo baratnom, lelkileg nagyon kozel vagyunk egymashoz. Suli egyre jobban telik, vagyis a tarsasag egyre jobb, egyre jobban kezdjuk egymast megismerni, nevetgelni stb... :) Jot tesz most nekem a suli. Egy honap mulva vege is, de akkor majd megyek az ingyenesre, ahova meg a tavasszal jartam. Az kedden es szerdan van. Azt is nagyon nagyon szerettem. Kozelebb is van.
 
Hja jut eszembe Kedden reggel kommentelt ez a jokepu srac a kepem ala facebookon. Tudjatok a szomszedom. Eskuszom ugy odavagyok erte.... de meg se tortenik semmi. Mostansag meg veletlen sem futtunk ossze az uton...... epp itt volna mar az ideje. Talalkoznom kene vele, legalabb csak az uton.... futolag...
 
Kedden meg Erivel (tesom) is sikerult skypolnunk, vagy egy orat is, ugy orulok az ilyenek, mert maskor szuk 25 perc utan mar futnia kell. Sajnos nem volt valami jol, lelkileg eleg szar allapotban volt, es ez engem is olyan szomoruva tett. Egesz kedd delutan o jart a fejemben. Barcsak megtalalna mar a parjat, boldog lenne... akkor en is boldogabb lennek, meg nyugodtabb. Igy annyit aggodom en is miatta, faj, hogy latom, hogy mik tortennek vele, hisz szeretem, a noverem, kozel allok hozza. Tudjatok, meg nincs tul a vallason, a masik meg, hogy az ex ferjjel meg azota is egyutt dolgoznak, mivel kozos vallalkozasuk van. :( Nah de azt akartam megemliteni, hogy ki akartam tolteni neki az Esta-t neten. Mivel jovo heten vagy max az utani heten vegre mar meg kene venni a repulojegyet is. S gondoltam az elott az Esta legyen kitoltve. Neki is kezdtunk, de mar az elso oldalnal leragadtunk. Nem fogadta el az utlevelet, mert 2005 Junisban adtak ki. Az Esta-ra meg 2005 Oktober 25 utan kiadott utlevelek jok. Az a par honap.... A francba bele. Tiszta merges voltam en is, hogy nem neztuk ezt meg korabban.
 
Ma (szerda) irt is Eri levelet, hogy beadta a kerelmet az utlevelre es egy het mulva meglessz. Ugyhogy lehet ha mar jovoheten kitolthetjuk az Esta-t plusz meg jo lenne a repjegyet is megvenni. Hjaj mar ugy orulnek neki ha tudnam datumra, napra, orara pontosan, hogy mikor erkezik New Yorkba. Ha tudnam az o datumat, akkor mar magamnak is vehetnem meg a repulojegyet New Yorkba. Sot akkor mar az utazasi tervnek is neki kezdhetnek, hogy hova fogunk menni ket teljes het alatt. :) Foglalgatni, meg meg szuksegem lessz repulojegyekre az Allamon belul... sza lenne mivel eltoltsem a szabad idomet.... :)
 
Nah ma meg takaritani is voltam, ahoz az uj Indiai csaladhoz, ahova Bhagya ajanlt be. Minden jol ment, 4 orat voltam ott. Viszonylag elegy gyorsan eltelt az ido. Neha a no picit idegesitett, mert annyit nezett, de durvan.. . pl leult az agyra a hatam moge es nezte hogy torolom a port, vagy hogy porszivozok vagy a furdot hogy takaritom. Picit idegesito volt, de vegulis en annyira nem zavartattam magam. Csomoszor meg is ilyesztett, de ugy, hogy komolyan kicsit meg 'sikoltottam' is. Hjo nem olyan hangosan.. .de csondben a hatam moge topogott. Nem vettem en eszre azt amikor hirtelen fordultam meg.... a sziv roham ert utol. :D En remelem mindig igy nem fog bamulni. Habar az is lehet most azert nezett annyira, emrt elso alkalom volt, es mondta, hogy a regit 'elkuldte', mert, nem volt emgelegedve.... Mindenesetre ugy valtunk el, hogy majd ket het mulva megint talalkozunk. Mar emlitette vasarnap is, hogy o csak minden masadik heten akar.
 
Jelenleg ennyi plusz melom van:
 
1 het: Kedd, Szerda, Pentek, Vasarnap
2 het: Szerda, Pentek, Vasarnap
 
... s ez igy ismetlodik.... plusz neha, legalabb egyszer egy honapban van egy babysittingem is Szombat este Gabriellaeknal....
 
De ez meg mindig nem eleg.... plusz melot kell meg talaljak. Muszaj lessz. Ma regisztraltam is valami internetes oldalra, ket orat azzal toltottem el, hogy csaladoknak irogattam.... Hatha valami mar kialakulna. Azt se bannam egyaltalan ha hetfotol pentekig minden nap kellene mennem. De jo is lenne.
 
Az a bajom, hogy ma kicsit osszeszamogaltam a penzem, es hogy mennyit fogok kb meg itt keresni amig itt vagyok es nagyon ugy nez ki hogy szukosen eleg. Vagyis eleg lenne ha hozzanyulnek ahoz amit eltettem, hogy haza viszek. De mivel nem akarom azt elkolteni, igy muszaj meg bevallanom ezt azt... szeretnem ha a tesommal is egy felejthetetlen nyaralasunk/telelesunk lenne, ahoz nekem eleg sok penz kell. New York, California ujra Vegas meg Grand Canyon, meg meg ez meg az. Tenyleg jol megszeretnem szervezni minden szeppel es joval. Sza muszaj nekem itt meg dolgozgatnom pluszba, Californiara gondolok, arra a ket hetre amit majd elnyaralok s maris akkor van kedvem takaritgani, akar minden nap. :) Meg Chicagoba is mindenkepp elszerettem volna menni mielott haza megyek.... sza nagyon neki kell fogni sporolni es dolgozni. Most megprobalok megint mindent beleadni, hogy plusz melot talaljak. Hatha sikerrel ajrok. Napi ket orat legalabb azzal fogok eltolteni, hogy csaladoknak irogassak, keresgessek neten Friscoban csaladokat vagy a kornyeken. Van ez az oldal www.care.com Ide regisztraltam ujra, de most inkabb nappali babysittingeleseket nezegetek.... Csak azert osztottam meg az oldalt ha valakinek meg esetleg kedve tamadna pluszba dolgozgatni...:)
 
Nah bucsuzom is, mert mar megint keso van es meg egy filmet is megakarok nezni lefekves elott. :)
 
Bye!
<3 <3 <3
 
 
 
 

2 megjegyzés:

  1. kitartást szeretem olvasni a blogod érdekes az a nő akihez jársz takarítani :) amúgy mi a teljes neved,

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves nevtelen, koszonom szepen :) a teljes nevem meg: Molnar Dalma :)

      Törlés