2012. október 26., péntek

Halloween orulet!

Tegnap, csutortok delben Christian haza jott a sulibol. Beteg volt, a mandulai vannak begyulladva vagy mi... Igy deltol lent ucsorogtem vele a nappaliba, o tevet nezett en a scholarship, sponsorship utan kutattam, de mar a fejem is belefajdult ugy meguntam, persze semmire se jutottam. Igy mi lessz?
 
 
Ma reggel ez az ajtonk elott hevert, host apam kezde magyarazni, hogy ez milyen termek stb, azt mondom neki, hogy par eve meg en is forgalmaztam. Haha. Hat igen az egy jo par eve volt mar, 12 osztalyig csinaltam is, plusz penz jott legalabb belolle suli eveim alatt. :) Azota szerintem meg Avon katalogust se lattam, jol esett most itt vegig nezni, meg mindig vannak regi termekek benne, egyik kedvenc parfumom is, es itt nem is tunik olyan draganak. :P Azota lehet otthon is valtozott de itt en meglepodtem mennyi ruha, cipo, kiegeszito van benne. :)
 
 
Szomszed haz elotti fa, Halloween-ra feldiszitvel. Ott lakunk mi ahova a gyerekek mennek be, epp sulibol megyunk haza, oktober 25 es meg mindig rovidnadrag haha :) :)

 
Christian itthon volt ma is, de azert host apam szerencsere elengedett takaritani 3 orara a szomszedba. Egyebkent is Christiannal nincs baj, foleg ha egyedul van a gyerekek kozul itthon. O csak nezi a tevet vagy jatszik. A takaritas nehezen telt el, olyan almos voltam. Vegre keszitettm nehany kepet a lakasban a Halloween diszekrol. :) Ime:
 









 
 



 
Kedvencem ez a pok :)




 
Sepru + boszorkany sapka :)









 
Ott latszik meg a mi piros autonk is a hazunk elott :)


 
Na majd meg ha ugy lessz alkalom ra keszitek a tobbi szomszed hazairol is :) Este csillog, villog minden, ugy nez ki mint egy elvarazsolt utca :)
 
Mar alig varom, hogy 7 ora legyen, vegezzek es johessen Sasha utannam. Ez egy igazi hosszu hetvege lessz, se babysitting vegul se takaritas vasarnap. Igy nem kell rohannom vasarnep reggel haza, de jo... kialhatom magam. :) Azt hiszem este kimegyunk valahova bulizni. Oszinten nem nagy kedvem van most hozza, tul faradt vagyok, minden este 12 kor vagy utan fekszem le, 6:30 kor meg mar lent kell legyek a konyhaba reggelit kesziteni. Sza nem igazan alszom ki magam a heten. Hetvegen se nagyon..... Tobb alvasra lenne szuksegem..... Nah szoval igazabol ugy terveztuk, hogy mi csak szombaton megyunk partyzni, de a 'csapatunk' mindket nap akar, mivel Halloween hetvege ezert mennunk kene, mar kapom az uziket, hogy "come on Dalma, it is halloween weekend", so nem okozhatok csalodast a party tarsaimnak. :D A fiuknak meg ma reggel nem volt costum - uk, kivancsi vagyok mit szereznek be, mar harom napja az uzleteket jarjak es semmit sem talalnak. Majd a kovetkezo bejegyzesemben meglatjatok az en costumomet is. :) Mar nem is tetszik annyira.  De ha mar ennyi penzt belevertem, ennel maradok. :)
 
Ma takaritas kozben vegeg azon jart az agyam, hogy nem akarok haza menni, nagyon nem. Belegondoltam, hogy milyen rossz lessz, ha nem fogok tudni maradni, haza kell mennem....es mar csak emlekkent fogok visszatekinteni Amerikara, Gulnazt (Orosz) es Angelat (Columbia) a ket leges legjobb baratomat mar nem lathatom tobbe, plusz meg a sok tobbi lanyt, akik reszesei itt az eletemnek....nem loghatok veluk nap mint nap..... es hidjetek el bele remegek ebbe....a gondolatba, hogy mar csak azt fogom mondani, hogy volt egy Orosz, Columbiai vagy Sved baratom stb..... Hianyozni fog az angol nyelv, hisz imadom ezt a nyelvet, akkor vagyok teljes ha minden nap beszelhetek angolul, ez nekem nagyon sokat szamit..... nagyon nagy kics. Nem akarom, hogy ennek itt vege legyen.... en ha ugy kell haza menjek, hogy tudom, nem johetek vissza par honapon belul....sirni fogok....sirni? zokogni!!!! A szeretteim hianya meg mindig jelen van, intenziven, de megsem tudom mostmar elkepzelni azt, hogy haza megyek es otthon maradok.... es nem is akarom elkepzelni. Szerintem ennyire nyugis, drama mentes 9 honapom meg sosem volt. Mivel otthon, faluban mindig megy a pletyka, az emberek kibeszelese, ez az csinalt, az ez csinalt, ez ide ment, az oda ment stb...... mindenkinek mindent kell tudnia..... tudjatok ti mirol beszelek en... nah ez az egyik dolog ami egyaltalan nem hianyzik az otthoni eletembol..... Eskuszom mar most elkezdenek sirni ha tudnam biztosra hogy tobbet nem johetek vissza, mar most meggyul a szememben a konny.... Mennyire megtud valtozni minden par het alatt......2 honapja meg azert sirtam, hogy honvagyam van, haza szeretnek menni, most meg mindjart azert kezdek el sirni, hogy elkell hagynom Amerikat...........
 A falamrol azt a keszitett naptart amit pipalgattam naponta le is szedtem, latni se akarom, nem akarom tudni, hogy meg csak hany nap van hatra....
 
Nah most megyek, hetvege utan jelentkezem. Mar most izgatott vagyok a hetvege miatt, vegre host gyerekek, host szulok nelkul 2 teljes nap. Ma ugy elhuzok itthonrol, majd csak vasarnap keso delutan jovok haza. :)
 
Kellemes hetveget mindenkinek!
Puszi <3 <3 <3
 
 
 

2 megjegyzés:

  1. Szia Dalma! Nagyon izgalmas a blogod, szeretem olvasni. Örülök, hogy elkezdtem és így végigkövethetem veled ezt az egész évet:-) Érdekes látni, hogy eleinte nem is örültél annyira Texasnak és hogy megszeretted:-) A barátnőid is szeretnének Amerikában maradni? Kíváncsian várom a fejleményeket és remélem minden a számodra legjobban alakul:-)
    Lili

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Lili, orulok, hogy az olvasom vagy mar a kezdetektol. Egy par nap, het es teljesen maskepp tudunk gondolkodni csak epp a megfelelo emberrel kell talalkozni :) Annyira orulok neki, hogy anno Texast valasztottam! :) Imadom itt, nekem a legjobb hely, kirandulni boldogan megyek mas allamokba, de elni szeretek itt. :) Tenyleg vissza emlekezve azert mennyire szomoru voltam, hogy pont Texas jutott nekem..... de ennek is megvan a miertja :) Gulnaz es ANgela is marad hosszu hosszu idore tervezik ok. :) Puszi. Kellemes hetet marmennyire kellemes tud lenni a Hetfoi kezdes :D

      Törlés