2013. december 19., csütörtök

News about my future family :)

Amiota beszeltem Amandaval nagy izgalomba jottem, annyira bele eltem magam, hogy naluk leszek live in Nanny. Az utobbi napokban meg beszeltunk, sokat kerdeztem, ki is fogytam a kerdesekbol. A tobbit majd akkor amikor mar ott leszek.

Tehat anya neve Amanda, apa neve Warren.


Amanda 33 eves, Warren 45. Ket gyerekuk van Alex and Ryder. A lany 13 eves, a fiu 7.


A kislany kormet neztem, hogy olyan mintha zseles mukorme lenne. :P Kicsit durva ez meg nekem. 


Itt meg a szempillaja is kivan festvel..... hiaba, mondta is anyukaja, hogy mivel preteen a viselkedesevel gondok vannak.... de az is altalaban csak vele. (Remelem is)






Vissza is neztem az emaileket amiket a pasi irt nekem November nagyon eleje ota..... emlitette ott a hazuk nagysagat is, azt hogy van ket kutyajuk (Bull dogs). Amanda ugye nem dolgozik es o maga is csak nehany nap egy honapban. Szerintem valami cegjuk vagy valamijuk kell legyen, ha nem is dolgoznak es megis ekkora lakasban laknak, ennyit kirandulnak.... 

Amanda tobbszor is rakerdezett, hogy ugye rendben van az, hogy havonta 3-4 napra elmennek utazni valahova es a gyerekekkel fogok maradni csak. Ezzel nincs problemam, bevallaltam. Amig tudom a sulim csinalni addig nem banom. Mondtam neki, hogy Januar 4 en erkezem, megtudom kerni a baratnomet hogy ertem jojjon, nala is maradhatok egy ejszaka, azert hogyha szeretne akkor elobb talalkozzunk szemelyesen,  es akkor donthet, hogy akar-e alkalmazni vagy sem.... de az o valasza, hogy o mar eldontotte es tudja hogy engem akar. De ha nekem kenyelmesebb elso ejszaka a baratnomnel lenni, es kovetkezo nap menni vele hozzuk akkor ugy is jo lessz. Es azt is irta, hogy Jan 3 an ernek haza Costa Rica rol es ertem tud o is jonni a repuloterre. Meg nem tudom ez hogy legyen, majd eldontom Januarig. :)

En is megegyszer rakerdeztem az auto hasznalatara. Biztosra akarok menni, hogy akkor ebbol nem lessz gond. Amanda azt irta, hogy az o regi autojat hasznalhatom, ugy is csak ott all, senki mas nem hasznalja azt. Irom neki, hogy nem baj ha regi csak auto legyen. Erre o, hat actually it is a cute car, 2009 Black Nissan Altorney with leather seats :) Hja azt hozza tette, hogy valami utes van rajta. mert valaki bele ment. Nem erdekel az mar csak vihessem akar mikor, akar hova... ne ugy mint a regi csaladomnal. 

Elvileg busszal mennek suliba minden reggel, Ryder haza is jon busszal (3:30), de Alexet felkell venni, o 5 kor vegez minden nap. A sulit is lecsekkoltam ahova jarnak Lovejoy a neve, es kb 10-15 percre van autoval a lakastol. 

Nah beirtam Google-be a cimuket es talaltam kepeket a lakasrol (kivul, belul), egy home sales oldalon. Par evvel ezelott elado volt. Irja is hogy mar elvan adval. Ime nehany:




























Meg egyszer hangsulyozom, hogy ezeket a kepeket nem ok kuldtek (kivetel az utolso). En talaltam a cimuk alltal ra. http://www.movoto.com/fairview-tx/1150-stone-creek-dr-fairview-tx-75069-402_11898234/ 
Google map be vegigneztem a szomszedos hazakat, mind csodasak. 

Neha ugy erzem, hogy tul jo, hogy igaz legyen. Bizom benne, hogy minden rendben lessz. Mar ugy varom, hogy megismerjem oket. Valami ajandekot kene vegyek nekik. A kislanynak vettem itthon egy nyaklancot meg kis kezzel keszitett dobozkat. Majd ha Budapestre erek, igaz csak egy napom lessz ott, de akkor majd vasarolok valamit a kisfiunak is meg a csaladnak. 

Csomag fronton mar most bajban vagyok. 23 kg ot vihetek, en meg mar annyiszor kipakoltam es be es meg mindig plusz 2 kilom van. Valamiket kikell meg mindig szelektaljak. Ket hetem meg hatra van de mar a csomagom ready :) Pontosan mahoz kethetre utazom Budapestre. Ott meg egy nap azt repulok is tovabb....

Sulival kapcsolatban meg tanulnom kene a TSI testre, de az igazsag az hogy annyira unom.... amikor szabad vagyok az a napom olyan hamar elmegy..... foleg igy hogy meg anyu sincs itthon.... tobb a tennivalo a haz korul. Az orakat lecsekkoltam, hogy legyen biztos hogy mehetek suliba reggel vagyis. :) Elvileg 2 ig letudok mindent es nem is kell minden nap. Ha minden igaz csak Hetfo, Szerda, Pentek. De majd ezt pontositom amikor mar ott leszek.  

Ket csaladdal ugy maradtunk el, hogy amikor megerkezem talalkozunk. (A biztonsag kedveert kell tartalek:)). A tobbi csaladot meg vissza mondtam. Es kepzeljetek a napokban tobb csalad jelentkezett. Eddig azon aggodtam, hogy nincs jelentkezo.... 

Gulnaznak meg nem sikerult csaladot talalnia. Probalok segiteni neki, ha nekem ir egy csalad, akkor kuldom is el nekik a Gulnaz telefonszamat, hogy..... I am not available but I have a very good friend who is looking for a nice family righ now..... :) Izgulok miatta is.... habar a host csaladja szolt, hogy ha akar maradhat januar kozepeig, mert akkor jon az uj lany. Probalom nyugtatni, hogy minden rendben lessz. Ha nekem meg osszejon a csalad, akkor meg kolcson is tudnek neki adni..... Lehet hogy a volt csaladja megszakitja a sponsorhipet. :( Megoldjuk majd az o problemait is....!!!

Sasharol semmi hirem, nem szivesen beszelek mar rola. Mostansag minel jobban erzem, hogy tavolodok tolle.... sot, tavol is akarom tartani magam tolle. Az erzeseim nekem sem tisztak, gyulolni nem gyulolom, de azt sem mondhatom hogy mar nem szeretem.... sokszor gondolok meg ra, megis egyszeruen csak ugy szeretnek viselkedni mintha nem is letezne. Nem erdemli meg, hogy aggodalmaskodjak erte.... hisz ot meg azt sem erdekelte, hogy mikor megyek vissza, mi van a sulimmal, mik a terveim.... egyszeruen nem mutatott semmi erdeklodest irantam.... Ha igy, ilyen konnyen eltudott engedni, akkor o nem az igazi szamomra.... Hiaba ereztem, hittem azt.... en meg nincs amiert tobbett torjem magam ezen.... Sok fajdalmat okozott, es azt erezem, hogy ebbol mar soha nem tudna jo lenni. Ugyerzem mostmar tenyleg kezdem elengedni. Ideje, hiszen mar ez a negyedik honapja, hogy szakitottunk. 

Maximalisan probalok csak a sulimra, munkamra, barataimra koncentralni..... a szerelem majd jonni fog ujra, amikor itt lessz az ideje.... 



'When we're focused on what we want, things begin to slot perfectly into place.'



Hugs and Kisses,
Dalma
xoxo

8 megjegyzés:

  1. Micsoda mesés palota! :) Anyuka is csinos, nem csodálkoznék, ha a kis csajnak is műkörme lenne. :P Kíváncsian várom már a megérkezésed, meg hogy milyenek élőben. :) Kellemes ünnepeket Neked! Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De hogy meg en mennyire varom :) :) Nagyon kivancsi vagyok rajuk. Viszont kivanok neked is Kellemes Unnepeket! xoxo

      Törlés
  2. Kedves Dalma!

    Egy ideje olvasom a blogod, szimpatikus leányzó vagy, sok hasznos tudnivalót, és tapasztalatot olvashattam már tőled.
    Remélem minden rendben fog zajlani, én nagyon szurkolok neked!
    A ház... szavakat nem találok rá, csodálatos. Kívánom, hogy jó családhoz kerülj, és ne érjen csalódás. Várom a beszámolódat majd! :)

    Kellemes Ünnepeket kívánok!

    Üdv, Molly

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Molly,

      Koszonom szepen, orulok, hogy olvasol. :) Meg 2 het es erkeznek a beszamolok gyakrabban. :) :) Mar en is varom, hogy legyen amirol irnom! :) Neked is Kellemes Unnepeket kivanok! Hugs. Dalmi

      Törlés
  3. fantasztikus haziko! igazan megerdemled. remelem jo lesz ott lakni es kijossz majd veluk. a kislany valoszinuleg jol el van kenyeztetve erre keszulj fel. lenyeg hogy ne engedd a fejedre noni hanem legyenek korlatok. tudom nem konnyu.... gondolok rad es kellemes unnepeket es szuper uj evet kivanok!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Koszonom szepen Anna. En bizok a legjobbakban. Szerintem is el van kenyeztetve, keszulgetek ra. :) Mar annyira szeretnem megismerni oket! Nektek is Boldog Karacsonyt es egy csodas Uj Evet! xoxo

      Törlés
  4. Szia Dalma,
    Huha micsoda palota! Kivancsi leszek milyen lesz! Biztos izgulsz , megint egy jo kis kaland ele nezel :)
    Boldog Karacsonyt Nektek, es szurkolok, hogy mibden rendben menjen!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Koszonom Szepen Agi, viszont kivanok egy Csodas Karacsonyt!

      Törlés