2012. június 6., szerda

Na akkor egy par sort a mult hetvegerol is....

Penteken melo utan Gulnazzal osszefuttam a Starbucks-ba, a gym melett van + nagy nehezen ravettem magam a gym-re is. Ugy 10 fele gyalogoltam haza (igen emrt az utobbi ket napban gyalog mentem, ugy 30 perc...hianyzik a gyaloglas, itt egyeb nincs csak autoba be s ki...). Kicsit szomoru voltam, hogy pentek neveben, amikor akarmeddig kint maradhatnek megyek haza s fekszek le. Kozben Rayen (a "magyar-amerikai"srac) irt is hogy mit csinalok a hetvegen, megyek-e Dallasba. Hat mondom nem, egy par sms utan el is bucsuztunk egymastol....nah de aztan beszeltem Sofiaval, es ok epp akartak menni valahova bulizni azt hamar meg is beszeltuk, hogy jonnek ertem. :) Dallasba mentunk a McKinney Avenue utcaba. Ami arrol hires hogy ez az utca tele s tele van barral es clubbal, ez uptown-ban van. Egyszer jartam ott meg az Iraki sracokkal+Editaval. Azota is szerettem volna visszamenni oda. Tele s tele van fiatalokkal, az utcan csak ugy jarkal a jo nepseg egyik barba be masikbol ki, mindenhol jo zene+jo hangulat. imadom azt az utcat. Azthiszem mostmar nem Addison lett a kedvenc kijaros helyem hanem McKinney Avenue. Fel orat mentunk korbe mig vegre letudtuk parkolni az autot, mivel itt soha nem latok embereket az utcan, ezert szornyen jol esik latni hogy milyen elet van ott ejszaka, eszmeletlen. Kozben potyogtem Rayennek is, hogy ugy alakult megis csak megyunk Dallasba. Egybol kerdezte, hogy hova, mert odajon. Csajokkal kivalasztottunk egy bart a sok kozul, na de tudjatok itt a barok olyanok mint a clubbok, imadom ezeket a kis amerikai barokat, teraszra kiultunk sorozni azt majd egyet tancikaltunk is bent. Kozon megerkezett Rayen is, tok aranyos volt, csajok birtak, meg o is jol elbeszelgetett veluk, imadom hogy olyan jol megtalalja  akozos hangot a barataimmal is. :) Bemutatta a szobatarsat, eredetileg egy orosz srac, de hogy milyen egy kocsog alak az apam....mar idejeben felkeszitett ra hogy ne lepodjek meg majd a viselkedesen. Eg es fold a kulomseg kozte es Rayen kozott. Brobalta adni a nagyot meg minden.... de nalunk ez nagyon nem jott be!


Mostmar barhova megyunk csak sor....rakkattantam :) Haha!


Cigit hamar lekaptam az asztalrol, hogy eldugjam....jol elsikerul rejteni, nem de? :P


Sofiammal

Csajok ugy dontottek atkene nezzunk egy masik barba, ahol jobban lehet tancikalni is, mert itt bent kicsi volt es sokan is voltak. Csak lokdosodtek minden oldalrol. Igy Rayentol elbucsuztam....2 masodperc es utannunk is futott, hogy megis csak velunk tartana. Egy masik barba mentunk tehat, ez nagyon tetszett, azt hiszem az Irakiakkal is valami hasonloban voltam ezen az utcan. Ezt tenyleg ugy kell elkepzelni, hogy ezen az utcan egyik bar melett kozvetlen a masik meg a harmadik, jobbnal jobb kis helyek. Na szoval Rayen meg maradt egy kis ideig, aztan mennie kellett mert az a kocsog orosz szobatarsa volt a sofor, s ment haza vagy legalabbis el a McKinney utcarol.... Rayenrol nincs kepem, de majd talan legkozelebb, emlitettem mar hogy ugyved?? Haha....:)


Egyik banda, hatterben Dallas downtown.





Masik csapat


O  meg a harmadikbol szarmazik...ismerkedunk nah :) Ossze vissza baratkoztunk mindenkivel, egyik group-bol a masikba, telefonszam csere stb.... azt mar vasarnap jottek is az smsek hogy pool party ez meg az, mennunk kene.... 2 kor persze mindenki kesz volt hogy vege a partynak, par srac meg is hivott after partyba lakasukra, de vegulis ugy dontottunk, hogy nem fogadjuk el legalabbis most ezt a meghivast. Addig dumalgattunk az utcan hogy vegul csak 4 re ertunk haza.

Szombat reggel 10ig alvas azt irany takaritani, igaz, hogy csak 3 es fel orat kellett. Ahogy vegeztem epp Sofia irt hogy hol vagyok, mit csinalok. Azt mentem is veluk talalkozni, egyet  fagyiztunk, beszelgettunk, elemlegettuk az ejszakat, nevettunk. Azt bucsut is vettunk egymastol, haza fele tartval Svenja, nemet lany irt, hogy mit csinalok es hogy este mi legyen... mivel heten beszelgettuk hogy Gulnazzal emg vele elmegyunk Hookah (vizipipa) barba. Arra jutottunk hogy jobb lenne ha nalam aludni es majd vasarnap reggel elmennek a Lewisville i tohoz. Svenja ugy 7 utan erkezett emg, osszekaptam magam azt Gulnaz jelzett hogy o itt van mar a haz elott, de nem e tudnek en vezetni. Na ekkor volt az hogy gondoltam emgkerdezem, host anyat..... aki ugye nemet mondott, en meg kierve a lakasbol egybol sirva fakadtam. Gulnazek ott vigasztaltak, ugy elvoltam keseredvel ez az auto miatt hogy elobb egy Starbuckshoz vitt lenyugodni s cigizni. Vegul Richardstonba mentunk ugye egy hookah barba, nagyon tetszett. Szinte nem sikerult Svenjanak bejutni, kmivel a hamis student id-ja nem mindenhol mukodik, jogositvanyt szeretnenek. De hogy mire kell 21 el legyel mulva egy vizi-pipahoz? Nah mindegy.... Hamar le is telepedtunk a "fotelbe", rendeltunk ket izben vizipipat, azt latom hogy bent meg cigizni is lehet, na mondom ez igen, meg nem is voltam, olyan helyen ahol bent lehet cigizni. Cairo-i bar volt, zene nadjabol middle-east, amit en nagyon szeretek. Jol ereztuk magunkat. Gulnaz meg is hivta ket baratjat, ehyik Jordaniabol masik Morrocobol, ugyanazt a nyelvet beszeltek a sracok, egyebkent meg most talalkoztak legeloszor. Ebben a hookah barban alkoholt nem lehet kapni, de hozhatsz magaddal, adnak poharat es ihatod sajat italod. Ezt mar gondoltam mivel egyszer (elso ejszakam itt Gulnazekkal) mikor voltunk egy masik hookah barna, szinten ebben a varoskaban ott is ugyanaz volt a helyzet. Sza a Morroco-i srac elment hozott nekunk par sort. A baratnoje egyebkent meg Romaniai, tobbszor volt is Romaniaban vele, a csaj jelenleg is ott van. Kozben irt Asad, tudjatok a srac meg a DPS office bol, a jogositvanyos storybol. Hogy mit csinalok, emg, hogy unatkozik stb....azt irtam nyugodtan csatlakozhat hozzank ha van kedve. O is Jordaniabol van haha. 

















Hastancosunk is volt :)



Ott hagyval a Hookah bart (mar nagyon fajt a fejunk az illatoktol) atmentunk Addison-ba a Blackfinn-be ujra. Egyebkent mostmar asszem kezdem emgunni azt a helyet. Ott talalkoztunk az altalam meghivott Jordania sraccal is Asaddal. Kellemes par orat toltottunk igy egyutt kozosen. Asad orult, hogy ujra lathat, vagy mar ket honapja nem futtunk ossze, de azert tellon tartottuk a kapcsolatot. Hat a barataimnak is elso velemenye az volt rola mint anno nekem..... vicces egy alak, ahogy nevet ahogy magyaraz....eszmeletlen. Hat pasimnak semmikepp el se tudnam kepzelni, de igy mint barat nagyon jo fej. Es szerencsere mostanra mar azt is megertette hogy kizarolag csak baratsag lehetseges, hisz elejen nagyon rammozdult, lekellett allitani, napi szinten nem csak smsek hanem meg hivogatott is.



Blackfinn :)



Nagy faradtan hazaertunk, cipom kikeszitett, Svenja vegul akkor ugye nalam aludt. Reggel 9 kor kelnunk kellett volna, csajokat osszeszedni es menni a tohoz, de ugyebar nem tudtunk kimaszni az agybol. Ugy fel 11 kor kelhettunk fel, keszulodes azt mentunk is Angelat (Columbia), es Elenit  (Germany) osszeszedni. MAjd valami snacket osszeszedtunk es irany a to. 



Svenja meg Eleni




Angela na meg en, picit, jo picit sotet...







Kukaval pozolni...:)



 Usztunk meg napoztunk is, tok jol eltelt ez a delutan.....








Nagyon faradt voltam a hetvege utan :) Latszik is, nem aludtam ki magam.


Hazafele....



5 kor mar el is indultunk mi negyen haza, a tobbiek amradtak meg, igazabol en is ugy maradtam volna, csak nekem babysittingem volt. Na de majd legkozelebb. Meg szeretnek ide jonni ehez a tohoz, nincs olyan emssze, meg valami aprosagokat vasarolsz, tok jo ide kiulni, uszni, napozni, menekulnia a host csaladtol...haha.

Este babysittingem volt ugye Gabriellaeknal meg a tobbit tudjatok mar..... 




bohockodunk :P

Vegre lesikerult irni a hetvegemet is. Heten semmi kulonos nem tortent, lassan telik. Par hete azt vartam hogy mar hetfo legyen, de basszus mar azt varom hogy mikor lessz hetvege. Unom mostanaba a hetkoznapokat. Tegnap gyerekeket ugye elvittem erre az Ice Age1 re, ingyen vetites szinhazba, ma meg az Ice Age2 volt, holnap lessz az Ice Age3. Tegnap ugy megfagytam odabent, kint 40 fok volt,  de ezek az Amerikaik ugy nyomassak basszus a legkondit hogy en mar attol keszulok ki. Igy ma jol felkeszultem es egy jo meleg pulcsit vittem magammal a 40 fokban. :) Na de legalabb most nem faztam, rovid nadrag helyett is terdnadragot kellett huznom, elviseletem volna  a hosszut is, csak igy is amig odaertunk ram volt olvadva az is. Deleott meg a Splash parkba vittem a gyerekeket. Elfelejtettem naptejet vinni, amikor odaertunk akkor jutott eszembe, haza menni mar nem akartam, igy keptelen voltam a melettunk ullo kedves nenit megkerdezni, hogy nem-e van napteje es nem-e adna kolcson.... Heti ketszer ide kell hozzam a gyerekeket, de ezutan majd jol felkeszulok, konyv meg naptej stb....








Na es kepzeljetek a nap hire mi az...host apam vegre elment....el se hiszem, szinte ot honapon keresztul hallgattam hogy ekkor s akkor megyek, altalaba mindig jovoheten.... :) Gyerekek kicsit szomoruak voltak, es basszus meg nemkem is hianyzik. El se hiszem... o volt aki betoltotte vidamsaggal a lakast, aki mindig viccelodott meg minden. Kicsit igy olyan ures a lakas nelkule. Igazabol a munakam igy jobban elvezem, jobban elvagyok a geyrekekkel ha nincs jelen. Talan egy picit most tobbett kell dolgoznom, de nem szamit. 

Na hello bello majd meg jelentkezem!





2 megjegyzés:

  1. Jó kis hétvége....:) Örülök, hogy beszéltetek, rájöttek, hogy hiányoznál te nekik és jól végzed a dolgodat! Az szuper, hogy ilyen jó a társaságod és legalább van lehetőséged, hogy elfeledkezz a családról egy picit és kikapcsolódj. Puszi, remélem a legjobbakat:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha ezek a lanyok nem lennenek itt en is elveszett lennek. :) Nagyon fontos a tarsasag! :)Koszi mindent!

      Törlés