2014. június 8., vasárnap

Chadi's Birthday, Real Madrid, More Party...

Mar nem emlekszem, hogy hetkoznap mi tortent haha..... igy kezdem pentekkel.... a hetvegek emlekezetesebbek :) Penteken 8 korul mar Maxel talalkoztam egyik Addisoni pub-ban....:) Koran megkezdtuk az estet. :) Nem lattam ot New Orleans ota, igy a pentek estemet erre szantam....


Cosmo :)


Max rokona.... nevere nem emlekszem.... nagyon akart egy kepet velem... haha


Elmentunk egyik baratjahoz.... ahol muszaj volt egy kepet keszitenem ezzel a Ferrarival..... 


I am not into cars, but I really liked this one...





Vegul a Social House ban toltottuk az este tovabbi reszet..... Mint altalaban... hisz Social House a torzshelyuk :) Meghivtam Vikit is.... O csak most talalkozott masadikszor Maxxel, ami Januarban volt haha


Viki meg meghivta egyik baratjat, egy orosz fiu, aki itt nevelkedett fel. Azt hiszem a neve Mike.... en nagyon rossz vagyok a nevek megjegyzeseben.... A lenyeg, hogy o egy orvos es en csak "the doctor" nek hivom :) Jo kis pentek este volt... orultem, hogy Vikiek csatlakoztak hozzank.... Hja meg Tareqqel is osszefuttam ott.... a tavaly a szuletesnapi partymon lattam ot utoljara. Jo fej srac.... O inkabb Fadi baratja... Ment el a Social House terasza elott es kiszurt .... ott szologatott egy ideig amig meghallottam.... :)


Max tol kaptam szuletesnapomra.... csak most adta ide.... :)

Szombaton delutan 1 kor egy Addison i pubban talalkoztam a baratokkal. Osszegyultunk egy paran. Sara, Gulnaz, Jehan, Fadi, Tareq.... Ez a pub 2 percre volt Sasha lakasatol... nagyon ritkan szoktam arrafele jarni... olyan erdekes ott a kornyeken vezetni.... A pubban egy Real Madrid jatek miatt volt a talalkozo. Fadi nagy fan. De annyira, hogy amikor az elejen ugy nezett ki a dolog, hogy veszteni fognak a konnyek gyulekeztek a szemeben. Nagy szenvedelye ez a Real Madrid..... en nem tudok semminek ennyire szenvedelye lenni haha :) Focit soha nem is neztem... most is csak a tarsasag miatt mentem.... nem mondhatnam hogy sokat lattam az egesz jatekbol haha... azt se tudtam amikor mentem hogy milyen jatekot nezunk... Maxnek azt mondtam hogy Dallas Maverick, a basketball team jatszik valakivel.... meg ot is elhulyitettem... :) A jatek vegeig nem tudtam maradni mivel kozben irt host anyam hogy szukseguk lenne ram, igy hirtelen ott is hagytam a csapatot.... ez nem ujdonsag... egyre gyakrabban elofordul az ilyen mostansag.... de elfogadom... legalabbis azon vagyok... :)

Azon a szombat este Chadinak szerveztunk meglepetes partyt a szuletesnapjara. Igazabol az Amcsi baratnoje, Keri szervezte meg az egeszet. Laith elcsalta Chadit motrozni, azalatt meg osszegyultunk ot meg elokeszitettunk ezt azt.... Amikor Chadi megerkezett jol meg is lepodott.... :) De latszott hogy orult nekunk. :) Hja azt a reszt ne felejtsem ki hogy o tervezte azon a szombaton osszeszedni a csapatot a szuletesnapjara, meg is probalt hivni minket, de valahogy mindenkinke programja 'volt' az estere, igy mindannyian visszautasitottuk....haha....


Fadi volt a legboldogabb mert Real Madrid nyert..... egesz este kovette a hireket, nezte a videokat, hogy most mi van Madridban stb.... He is crazy about this team...


Azt megkert az este, hogy az napi #100happydays es kepem Real Madridhoz kapcsolodjon... edes volt :)


Laith is having fun :)


Kebab :) Keri nagyon keszult, elozo nap Firas anyukajaval felig elkeszitettek a hires arab kebabot :)  Nagyon finom volt.






Gulnaz meg Fadi Real Madrid os polojat viselte :)


With my girls <3


Chadi's cake


Ezen a videon meg most is jot tudok nevetni... haha


Chadi :)




Mozdulni is alig birtam annyit ettem... :)






Mivel hetfon Memoria Day volt igy a fiuknak nem volt munka vasarnap ejszaka ezert vasarnap este egy paran ujra ossze gyultunk..... megsutottuk a maradek kebabot :) Megneztunk egy filmet is..... azt ejfelre haza kerultem hulla faradtan....


A gyerekeknek volt suli Memoria Day en is, mert sok hianyzas volt a ho miatt.... bekellett potolniuk... egyebkent az ok sulijuk azok a keves sulik koze tartozott akik nem adtak meg a szabad napot.... en nem is bantam hisz igy en is szabad voltam 3:20 ig :) Reggel elmentem gymbe, utanna meg talalkoztam Firassal egy frozen yogurt ra :) haha... gym utan pont ez kell.... Magamtol nem jutna eszembe.... de Firas kedveert belementem a frozen yogurt eves otletebe :) Igazabol imadom en is.... csak az utobbi idoben probalok nem annyi edeset enni mint eddig..... Fogyokurazni nem tudok, nem is akarok..... mindig halalra eszem magam..... de legalabb az edessegeket elprobalom hagyni.... vagy legalabbis csokkenteni... :) 


Egyik nap a viber volt a #100happydays egyik kepe..... Tenyleg mennyire megkonnyiti a dolgunkat... szinte minden egyes nap beszelek anyuval par percet.... mivel ugye haza kuldtem neki a Sasha tol kapott Ipodomat. Azota is orvendezik neki. :) Nah meg a csalad tobbi tagjaval.... baratokkal otthonrol konnyen tudok kommunikalni naponta..... Es mindez ingyen... :) I love you Viber! :)


A het egyik napjan Vikivel futtam ossze a Starbucksban a reggeli gym utan..... maradtam volna meg gymbe ha Viki nem ir ram hogy a sulijanal van, az meg ugymond "kozel" van hozzam... :) Igy hagytam a gym et es rohantam hozza... :D Megkaptam az ingyenes szuletesnapi kavemot is... Sikerult egy olyan nagyon jot beszelgetni vele..... Hja mielott elfelejtenem foglaltunk 2 hete Vikivel jegyet Chicagoba.... Julius 31 en megyunk es Augusztus 3 an jovunk vissza..... Csutortokon delben mar ott leszunk es vasarnap este jovunk haza..... Ugy orulok neki.... Gulnazt is hivtuk persze de o nem tud jonni.... igy ketten megyunk csak. Couchsurfingezni szeretnenk. Viki meg nem probalta ezt a lehetoseget. Igazabol en is csak egyszer New Yorkban, ami jol bevalt.... baratsag is lett belole. Neki is kezdtem mar a szallas keresgelesnek, habar tudom, hogy meg messze van. Bizom benne hogy talalunk. Viki orulne neki a legjobban, hogy nem kell fizetni szallasra.... foleg igy hogy 10 napot Floridaban lessz Juliusban. Egesz Juliusi honapja szabad.... bezzeg :) En meg maradok csak Chicagonal a nyarra.... kivankozok mashova is, de nem igazan tudok szabadnapot kivenni.... nem dolgozom sokat naponta, de minden nap szukseguk van ram.... hetvegen is ez van....  Legalabb sporolok. A jo oldalara probalok gondolni.... hisz jovo nyaron haza szeretnek menni vagy ket honapra. :) Meg akkor is ha elveszitem ezt a munkahelyet. Nem fognak majd orulni a hirnek, de ez van. Elhataroztam hogy jovo Juniust es Juliust otthon fogom tolteni, legalabbis Europaban. :) Meg a Balatonon sem voltam + elszeretnek menni Parizsba, megszeretnem a baratnomet latogatni Brusszelben..... most nem csak par napot szeretnek Budapesten tolteni hanem legalabb 2 hetet stb.... A kis terv megvan a fejemben egesz jovo nyarra, ezert nem banom, hogy most ez igy alakul es nem tudok tobbett utazni. Talan majd Szilveszterre valahova... esetleg :)


Sara haza ment Colombiaba egy honapra... olyan edes volt kuldte a fotokat a leggings rol hogy venne nekem csak valasszak szint.... :) En ennel dontottem. Hianyzik, hogy nincs itt.... de ugyanakkor orulok, hogy haza tudott menni, hisz o mar 3 eve nem jart haza. Holnap megy vizumert bizom benne hogy gond nelkul meglessz. Gondolatban vele leszek! Amiota ide koltoztem Fairview-be jobban sikerult osszebaratkozni. :)


5 nap a heten biztosan hogy ez a reggelim. Egyszeruen imadom. Megtudnam enni delre is meg vacsorara is hahha. Az original oatmeal -t szeretem en.... az izesitettek tul edesek. Viszont ezt gyumolccsel izesitem en is. Nah meg magokat is szorok bele..... Ami a lenyeg, hogy en csak tejjel szeretem. Sokan vizzel keszitik el... mint pl a host csaladom..... nekem ez csak tejjel franko :)


Outlett Mall elott orokitettem ezt meg :) Pentek este szabad voltam, Vikinek a host csaladja meg nem volt otthon igy nala aludtam..... mivel csak 9 re tudtam hozza menni, igy valahol elkellett az idot tolteni.... ez meg a shopping nalam :)


A 'doktor' igerte hogy felvesz minket Vikitol igy ihatunk alcoholt is az este.... neki is kezdtunk Vikinel....


A Concrete Cowboy-ba mentunk. Hallottam a helyrol, de eddig meg nem jartam oda..... tetszett nagyon.... mostansag egy jo par uj helyet kiprobaltam... Kezdem felfedezni Dallas kornyeket jobban.... ideje am... :)


Kozben Firas irt ram hogy mennek uptown ba es akaroke veluk tartani....  vegul ok is oda jottek ahol mi voltunk, nekik is az volt az elso alkalom ott... en imadok uj helyeket felfedezni :)


It was a fun night!


Party utan valami Thai etterembe kotottunk ki Dallas downtown ba. Nagyon ehesek voltunk.... arra mar nem emlkeszem, hogy milyen levest, de azt tudom, hogy valami levesbol rengeteget ettem.... Szerencsere beteg nem voltam, de szedulni meg masnap 3 kor is szedultem... haha. Reggel Firas atkuldott par fotot az ejszakarol.... azt mar itt meg nem osztom haha..... de az elso mondatom az volt, hogy mond azt, hogy ez nem en vagyok kerlek... :) Tancoltam am az asztal tetejen is... :)


Reggel 11 kor host anyam irt, hogy Alexet felkene venni a baratnojetol fel 1 kor majd 5 fele elvinni a nagyihoz.... Igy a fel napom vezetessel telt el.... Vikitol 35 km re lakom.... jojjek haza, vegyem fel Alexet, hozzam haza, vigyem el a nagyihoz Dallasba....stb.... Hja meg utanna elmentem egy magyar talalkozora.... elso magyar talalkozo amin reszt vettem. Vikit (O a magyar Viki nem az ukran baratnom :) ) meg Gabort ugye ismertem a csapatbol... de annyi. Jol telt, suttunk majat, ettunk Rigo Jancsit meg sok mas jot.... de oszinten nem vagyok annyira belelkesedve ezekert az uj ismeretsegekert.... Vikivel es Gaborral jol elvagyok, szivesen talalkozom veluk... de ott a talalkozon... nem is kaptam a helyem az elejen, tul sok volt az uj arc.... Nekem mar ugymond kivan alakulva itt a barati korom :) Nem bantam hogy elmentem, sot.... de nem hinnem hogy sokszor reszt vennek az ilyen magyar osszejoveteleken. Volt egy magyar lany akinek a ferje Irani.... nah vele beszeltunk eleg sokat a kulturarol, Iranrol, az Irania ferfiakrol.... :) Elmeseltem neki a story mat haha. Van egy hirem Sashaval kapcsolatban, de majd a kovetkezo postban irok rola.... amikor meghallottam azt se tudtam, hogy most sirnom kene vagy nevetni.... annyira nevetseges volt! A magyar talalkozorol 10 utan leleptem mert az "ukran" Vikinel aludtam az ejszaka ujra.... Kicsit farad voltam amire megerkeztem hozza.... o is.... de nem akartunk otthon maradni. Igy osszeszedtunk magunk azt elindultunk uptownba. Vittem csere ruhat, de arra mar nem volt energiam, hogy atoltozzek csinosba.... ugy voltam vele epp a papucsomat atcserelem kicsit "magasabbra" azt jol leszek ugy ahogy vagyok.... Egy fel orat eltoltottunk parkolohelyet keresgelve.... aztan mar volt 12, amire bejuttunk a Den-be. Szeretem azt a helyet, harom szintu es mindegyik szinten kulonbozo zene szol..... ha nem tetszik az egyik szinten a zene, mehetsz lennebb-fennebb... :) a tetorol meg Dallas downtown t lehet latni. Ket srac nagyon leragadt nalunk... Oszinten nekem nem igazan volt kedvem hozzuk, de lattam, hogy Vikinek a masik srac nagyon bejon... ezt meg en is ritkan latom... igy ugy voltam vele, hogy akkor megeroltetem magam es beszelgetek a srac baratjaval. Annyira eroltetnem kellett magam, hogy csak na.... talan az elozo esti party miatt... de nem volt kedvem annyira ismerkedni... haha Nah a lenyeg, hogy a vegere nagyon megkedveltem a sracot, es egyaltalan nem volt unalmas.... egy nagyon ertelmes gyerek volt..... Van baratnoje, sokat beszeltunk a tav kapcsolatokrol, hiszen a baratnoje par oranytira el Dallastol, igy meg nagyon ritkan talalkoznak mostansag. A vegere ugy osszebaratkoztunk... buli utan egyutt elmentunk pizza t enni a szokasos helyunkre... Bar szekeken ulve ettuk a pizzat, amikor valami fiu csapat nagy verekedesbe kezdett melettunk. Meg ilyen utcai verekedest nem lattam itt. Mindenki utott mindenkit.... az 'uj barataink' mondtak, hogy innet inkabb lepjunk. Epp ahogy felalltunk a szekekrol, a verekedos csapat a szekekre ra esett.... Vikit meg is udte egy szek.... A pizza - val tovabb alltunk..... majd ey kis seta utan talaltunk egy padot az ut szelen, ahol befejeztuk az evest..... Kozben elottunk egy rendor megallitott egy autot... gondolom a vezeto nem volt jozan, mert megbilincseltek azt betuszkoltak a rendor autoba.... kozben jott a vontato auto, azt elvittek az autojat... Ott nevettunk, hogy en meg utcai verekedest nem lattam itt, se azt ahogy valakit megbilincselnek azt elvisznek... nah de meg azt sem, hogy hogyan vontatnak el egy autot. Az a pad egy jo spot volt for people watching.... 



Viki azota is tartja napi szinten a  kapcsolatot a sraccal..... Majd meglatjuk, hogy mi alakul ki belolle. :)




Vasarnap delben egy par orara elmentunk a White Rock Lake hez picknikezni. Kesobb Gabor is csatlakozott hozzank.


Addig ott voltunk, amig jott az sms hogy mennem kell a kiscsajert..... Ugye nekem itt nincs fix munka idopontom, igy amikor irnak rohanok. Nehez volt elfogadni, de mar eleg jol megy ez a helyzet. Itt nagyon flexible kell lenni. De hat valamit valamiert.... Ha meg panaszkodok azon semmi sem valtozik... akkor meg mi ertelme annak haha :) :) Mindig csak pozitivan! :) Kiscsaj felvetele utan, a kisfiut is osszeszedtem.... otthon vendegek voltak..... kesobb en meg leleptem a gymbe.... ott volt Laith and Chadi.... ugy orultem nekik. Mindig segitenek nekem a gymbe... mondogatjak, hogy mit csinaljak stb.... Este meg faradtan zuhantam az agyba... vasarnap estere mindig hulla vagyok..... nekem hetkoznap van a piheno. :)

Bucsuzom is mostmar...... mar csak egy hettel vagyok lemaradval.... orulok neki! :)
Oleles mindenkinek!
Dalmi
xoxo
<3


6 megjegyzés:

  1. Szuper, hogy ilyen jól kialakult társaságod van, mindig van mit tenni, hova menni, én is az ilyen pörgést szeretem. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen Lili, en is nagyon orulok, hogy ilyen jol kialakult mostanra mar minden.... :)

      Törlés
  2. Annyira jó, hogy így bepótolsz mindent. Jó olvasni, hogy mi történik Veled és mindig olyan boldogan mosolyogsz, ez tök jó. :) Kíváncsi vagyok, mit írsz Sasha-ról. További szép hetet! Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Koszonom Evi! Igyekszem irni hamar.... nem akarom, hogy a kivancsisagtol szenvedj haha :) Neked is kellemes hetet! xoxo

      Törlés
  3. En is orulok, hogy megint tobbszor irsz, es, hogy minden jol alakul.

    VálaszTörlés