2013. február 18., hétfő

A day in Las Vegas

Akkor jojjon egy kis Vegas. :)

Elejen meg leakartam beszelni Sashat arrol, hogy Vegasba menjunk, de utolag orultem, neki, hogy elmentunk, hisz Erinek nagyon nagyon tetszett plusz meg Evivel is sikerult talalkozni. O Los Angelesbe Au-Pair, kozos nyaralast nem sikerult tervezni, pedig ugy szerettem volna az ev alatt talalkozni vele. Sebaj evem vegere osszejott. Nah de megis az a vicces, hogy nem is Los Angelesbe talalkoztunk hanem Las Vegasba. Szombati napon o is Vegasba volt, napkozben szabad volt, igy csatlakozott hozzank. 

Reggel idejeben indultunk, talan mar 8 kor az autoban voltunk. 4 oras ut vart rank. Uton Vegas fele egy kis video:







Tesoval mind kepet akartunk kesziteni egy kaktusszal, hat keszithettunk volna szebbel is :D 


Az autot leparkoltuk a New York Hotelnel, majd neki fogtunk setalni a stripen. 







Tesomnak a mosdok nagyon tetszettek

















Eloszor kaja fele igyekeztunk, Eri mint mindig most is nagyon ehes volt. Kozben irtam az Evinek, hogy megerkeztunk, hol es mikor tudunk osszefutni. Majd vegul a Bellagio hotel elott talalkoztunk, ahol mar meg is neztuk a Water Showt.






Ezt a csodas kepet Evitol loptam


Evivel valo talalkozas szuper volt. Meglepodtem, hogy o is csak akkoracska mint en, azt hittem picit magasabb :P De olyan jo erzes volt latni, hogy meg vannak olyan picik mint mi, hahah. Mar elso pillanattol ugy beszelgettunk, mintha ezer eve ismernenk egymast, pedig ez volt az elso alkalom, hogy szemelyesen talalkoztunk. Evi nagyon aranyos lany, konnyu vele megatalalni a kozos hangot. Nagyon orultem neki, hogy ez a talalki ilyen jolo osszejott. Meg igy a tesom se unatkozott, nyugodtan dumalgathattam Sashaval angolul. :) A tesom is kedvelte az Evit.














Eyutt igy negyesbe minden fele setaltunk, hotelbe be, hotelbol ki. Majd kerestunk egy Starbucksot, megkaveztunk.... hja hogy mennyivel dragabb a Starbucks Las Vegasba, meg is lepodtem, en nem is emlekeztem, hogy ez ilyen volt tavaly majusba is.



Egy csomot vigyorogtunk, nevettunk. Amikor mondtam Sashanak, hogy ez az elso alkalom hogy Evivel talalkoztunk el is csodalkozott, nem gondolta volna, hiszen mi mar ugy beszeltunk mint nagyon regi ismerosok. :)





Egyutt a csapat, egyik kedven hotelem, a Venice hotel elott pihenve





Taskamba lapult egy ket magyar termek, meg Eritol, Evi kedvence pontosan a Sport szelet, igy megleptem vele.





My favorite, favorite hotel in Vegas









A hotel belselyeben van ez a foto, teljesen olyan mintha Velenceben lennenk. Meg azok a kis gondolak, olyan hangulatosak.



Magyar edesegekkel villogunk :)




Nah itt mar megint a szappan bolt. Tesom megorul a szappanoktol. Egyebkent meg tenyleg szepek voltak. Egyet en is kaptam Sashatol, egy piros sziveset. Majd hazaviszem Kapolnasra, de meg elhasznalni is sajnalom olyan szep.



Megint jott a kez mosas, New Yorkba mindne masadik nap megismeteltuk. :D

Szappan bolt utan indultunk volna lassan kifele a hotelbol, mikozben elsetaltunk egy ekszeres stand melett, ahol oyster lehetett kapni. Mindegyikbe volt minimukm egy igaz gyongy. Csak 15 dollart irt az igaz gyongyre, Sasha ott gyoszkodott egyet vegyunk, meg, hogy meg o sem latta, hogy milyen, ha szet torjuk. Nem akartam beleegyezni, vegul meg mar csak rabolintottam. Egy kissebb ceremonia volt a szettorese. Sashaval egyutt kellett szettornunk, kozben mondani kellett "ahola". Hawaii-ul ami sziat vagy szerelmet jelent. Az en oysteremben egy gyongyszem volt. Mindegyik gyongynek van egy szine amikor feltorik, az enyem krem szinu volt, ami 'boldogsagot' jelent. 






Miutan megtisztitottak a gyongyszemet, gondoltam fizetjuk, azt meggyunk.... erre a no mindenkepp probalt meggyozni, hogy keszitessunk belole ott egy ekszert, amit en termeszetesn nem akartam, mert nagyon nagy osszegert voltak, mert nem akartam, hogy Sasha ilyenekre koltson. O igy is mondta, ha szeretnek valasszak, de en nem tettem... vegul arra jutottunk, hogy keszitettek belole egy medalt, a legyegyszerubbet, legolcsobbat valasztottam, habar meg igy sem volt olcso. A no folyamatosan probalt raneszelni mindenre, en meg kitartottam az elhatarozas melett. Amikor epp indultunk volna, szolt, hogy a noverem ajandekba tolle valaszthat egy oystert es megtarthatja a gyongyot. Vegul valasztott is, Evivel kozozsen feltortek. Nah de hogy mire ment ki a jatek, ott gyozkodte Erit, az ekszer valasztas miatt. Mar ugy nevettunk, egyebkent felvoltunk erre keszulve. Mar Eri mondta is az elejen, hogy meg ne hagyjuk, hogy valamit megvegyen. :) Egy negyven percet ott tuti eltoltottunk. Halalra nevettunk magunk, a show mindenkepp megert mindent. :D



Igaz gyongyozes utan Evinek vissza kellett mennie, mi meg megneztuk a Treasure hotel elott a show -t azzal be is sotetedtunk, utanna indultunk mi is haza, hisz 4 oras vezetes vart Sashara, faradtak is voltunk mar, meg reggel ujra idejeben akartunk kellni. Uton Erivel be is aludtunk, szegeny Sashat meg az se volt aki fenn tartja. 












Ezt a ket gyonyoru kepet ujra Evitol loptam el, annyira szep kepeket keszit a fenykepezoje, hogy az hihetetlen. Az enyem amr megint nem tetszik, pedig a nyaron vettem ezt, soha nem sikerul nekem a fenykepezogep vasarlasa. 



Jo volt igy masodjara latni Vegast, vegigsetalni a stripen. Gyonyoru ido is volt, mind olyan boldogok voltunk, tele voltunk nevetessel.

Bye Bye Las Vegas!
<3

8 megjegyzés:

  1. To Sasha,

    Dalma mentioned you are reading her blog sometimes even you dont speak English you use google translator. Im trying to write in English so you can read it without any trouble. You are the cutest, sweetest,kindest boy i ever seen. Dalma is very lucky girl with you and Im wishing both of you the best from the bottom of my heart.

    Nowadays boys have forgotten what is love how to express a girl but it is good to know that there are still a few boys out there who knows what is called being in a relationship with someone and let her know each day how important she is.

    Allah may bless you and help Dalma to get back to America to live with you.

    Dalma,

    Imádom a blogod és nagyon szépen köszönöm ezeket a csodás bejegyzéseid, mert feldobják a napomat. Kívánom a legjobbakat mindkettőtöknek és szívből remélem, hogy vissza tudsz jutni Amerikába és álmaid valóra válnak. Én most készülök Londonba és tudom nehéz távol lenni a családtól, de valahogy mégis a kint töltött élmények úgy érzem kárpótolni fognak.

    Puszi mindkettőtöknek
    Anna

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Anna,

      Nagyon szepen koszonom a hozzaszolasod, nagyon kis kedves volt! JO latni, hogy nehanyan, ezer idegenek is mennyira tudnak szoritani nekunk. Es annak is orulok, hogy latom azert vannak olvasoi a blogomnak is. Szolok Sashanak ma, hogy nezze meg o is :) Igen, tudom, hogy nagyon szerencses vagyok, hogy egymasra talaltunk. Bizom a legjobbakban. Have fun in London! Szep napot.

      Törlés
    2. Thanks so much Anna for your comment and also your wishes. It was so nice to read someone posted in English you surprised me a lot. I was reading this blog every single night but last 2 months I was so busy at work that couldn't really read it sometimes just saw the pictures and tonight I was reading it and enjoyed your post. And yes I love Dalma so much she changed a lot of things in m life and brought a lot of positive energy to my life that I cant think to be without her. I will do everything for her to just get one smile in her face and that gonna give a lot of energy. I never been with a girl as lovely as her and the most important thing I love about her is the honesty that telling and sharing every single thing with me. But anyway I just wanted to reply your message and appreciate for your time to put this comment for both of us. I wish you all the best and Good Luck.
      Sasha

      Törlés
    3. :) Thanks honey! Love u a lot! <3

      Törlés
  2. Drága Dalma,
    Öröm olvasni a bejegyzéseket, sugárzik róluk a boldogság. Szuper, hogy sikerült Évivel is összefutni, ő neki is nagyon szimpatikusak voltatok, imádott veletek lenni :), tetszenek a vegas-os képek nagyon. Sasha tényleg egy főnyeremény, iszonyatos nagy mázlid van vele és teljes mértékben, abszolút csatlakozom az előttem szólóhoz, kevés manapság az ilyen ember. Őszintén remélem, hogy sikerül visszajutnod és valóra váltanod minden álmod!
    Puszillak Németországból és követlek, amíg még lehet ;-)
    Vivi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon koszonom Vivi a jokivansagokat, veled majd beszelek priviben. Puszi xoxo

      Törlés
  3. Shasara nagyon vigyázz ne engedd hogy a távolságközétek álljon nagyon aranyosak vagytok

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Koszonom szepen, nagyon remelem nem lessz gond a tavolsag miatt, remelhetoleg csak mar hat hetet kell igy kibirni.

      Törlés