2013. január 29., kedd

Gyors helyzetjelentes!

Tesom megerkezett! :) Nagyon orultem neki. Olyan jo vele lenni, el sem hiszem.... vegre itt NY Cityben 13 honap utan!

3 kor kellett volna megerkezzenek, de mar fel 3 kor a gep le is szallt, ennek ellenere csak 4 re jutott at minden securityn. En mar 2 kor a repteren voltam, eloszor felvettem az en ott hagyott csomagom majd atballagtam a B terminalra, a tesomra varni. Vegen mar elkezdtem turelmetlenkedni. De akkor hirtelen megpillantottam a tesom, nevettem, mert biztos voltam benne, hogy valami piros lessz rajta. Es igy is volt. Piros utazo taska, piros laptop taska, piros kormok, piros fulcsi, piros felso stb.... Regen nem szerette a piros szint, amiota volt a vallas, depresszios is lett, elkezdett piros dolgokban "utazni" :) Szegeny ugy levan fogyva, ha jol emlekszem 45 kilot mondott. Minden zokkeno mentesen ment, itt a NY repteren kerdezgettek, hogy hova megy stb.... en meg nem tudott valaszolni, azt oda adta a kinyomtatott levelet, amit en irtam veszhelyzet esetere. Csak annyit irtam bele, hogy Au-Pair voltam, tesommal utazom, nem tud o angolul stb.... alap infokat. 

Repterrol busszal mentunk Manhattanbe, nagy volt a forgalom, igy ket orat vett igenybe. Az alatt jol el is beszelgettunk, eszre sem vettem az idot. Ugy orulok, hogy itt van. Mar egy csomot nevettunk. Ugy birom amikor latja azokat a kulombsegeket ami itt van, otthon nincs... nekem mar fel sem tunik :) Tetszik, hogy most en igazitom ot, en kerek utbaigazitast mindenhol.... kicsit jatszhatom a 'nagy teso' szerepet, hahhahah. 

Szegeny olyan faradt volt, 8 kor el is aludt. Igy ma nem is mentunk sehova, csak vacsi, furdes azt alvas neki. Fogadni emrem reggel 7 kor felkolt :) :D De nem baj, mar alig varom beszelgessunk emg, en meg ugy mondtam volna, annyi mondani valom lenne, de szegeny mar felig aludt amikor meseltem. :D

Hozott nekem makos es dios beiglit + egy nagy zacsi sos rudat komenymaggal, amit imadok. :) Otthoni izek, yummy. Kicsit a kajalassal gondjaink lesznek, mivel csak gluten free kajakat ehet. De majd megoldjuk azt is. Sok gyumolcs meg zoldseg. :)

Nah megyek is csak ennyit akartam irni, hogy tudjatok minden rendben velunk, holnaptol majd maszkalunk mindenfele, olyan izgatott meg minden, mint amikor en jottem NY ba legeloszor. Valahogy nekem mar olyan termeszetes, mintha csak Szekelyudvarhelyre mennek. :P :P

Puszi mindenkinek!
Kellemes hetet!
Dalma
<3

3 megjegyzés:

  1. orulok hogy bejelentkeztel. jo tudni hogy tesod szerencsesen megerkezett. jo barangolast nektek.

    gluten free: az ettermekben kerdezd meg az ajtonallot hogy van a gluten free eteluk mielott leultok. legtobb etteremben van ilyen az etlapon.

    VálaszTörlés
  2. hianyzol :-) remelem jol telt a tesoddal toltott ido. varom nagyon a beszamolot.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aranyos vagy, mostmar lassan nekifogok a beszamolonak, utazasnak vege, repuleteren vagyok :(

      Törlés