2012. május 9., szerda

Weekend + Birthday Girl

Na akkor valahol penteknel maradtam el. Eredeti terv az volt, hogy Dallasba megyunk Cenet szulinapjat megunnepelni. Meg hogy Sofiaval Cenetnel alszunk es majd szombat reggel jovunk vissza Friscoba. De estere terv megvaltozott, mert egyik Cenet nagyon jo baratnojenek dolgozni kellett es egyebkent is o vitt volna Dallasba....igy atraktak a bulit szombatra......en meg szombatra beigertem egy babysittinget igy hat muszaj volt kihagynom ezt a bulit. Na de azert csak kimentunk pentek este  a csajokkal, nem Dallasba csak ide a kozelbe. Mivel itt egy clubot tudok es persze azt is hallottam rola hogy nem sok a  fiatal, inkabb 30 s felettiek.... ugy dontottunk ugy is be lesunk. Igazabol ilyen tancikalasra most nem vagytunk....nekem csak egy ital kellett s egy szal cigi...szomoru is voltam Mexicoi srac miatt de mindegy! Szoval Sanbuca a club neve, zene nagyon tuti volt, elo zene volt, de nagyon jol jatszottak, enekeltek, szineszkedtek :) A hely is tokeletes volt.... csak az emberek...hat 30 alul szerintem nem sokan voltak.... komolyan mondom mi voltunk ott a legfiatalabbak. Mondjuk nem nagyon izgattuk ez miatt magunk, elcsevereztunk, iszogattunk azt vegul ugy dontottunk most mar eleg a sok idos csavobol, lelepunk. :) Alig ertunk ki jott is ket csavo, hamar beszelgetesbe elenyedtek velunk azt mondta hogy van par jo bar ezen az utcan azt el is setaltak velunk megmutatni.... Ez nem egy ilyen ejszakaba nyulo este volt de igy is jol telt, mar egy korul szerintem itthon is voltunk. 







 Mondtam mar hogy mennyire imadom ezt a ket Swedish lanyt???? :)





Szombat reggel koran keltem mentem takaritani, ket csaladnal is, osszesen 6,5 orat, kozon volt egy ora szunetem amig egyik helyrol eljuttam a masikig, takaritasbol hazaerve 15 percem volt hogy lezuhanyozzak azt rohantam babysittingre. Tehat igazabol egesz szombati napom plusz melokkal telt el, de egyaltalan nem banom, hisz volt eredmenye. :) Fel 12 korul johettek haza Gabriellaek (a szulok), azt egyet meg veluk cigiztem mielott haza indultam volna. Egyebkent mindiog mikor hazaernek egyet kettot sokszor meg vagy egy oraig ott vagyunk beszelgetunk a teraszon veluk azt cigizgetunk. Imadom oket is, Gabriella olyan mintha a noverem lenne, a koruk is ugyan az. :) 12re  haza is ertem, mivel 4 perc vezetesre laknak tollem. Host apa meg fent volt, akarta mondani nekem, hogy jo ejt.....en azt hamar kozrevagtam, hogy nem nem...megyek is el :) Ha ha. Megigertem az Irakiaknak egyutt loghatunk szombat este, nem bantak hogy  ejfelkor ertem kell jonniuk igy nem akartam  mar lemondani. Igazabol nagyon almos meg faradt voltam mar 12 re. De vegulis annal jobban telt :)

Vasarnap aludhattam volna jo sokaig mert takaritast szombaton amr megcsinaltam, de nem tudom miert keltem fel ugy fel 9 kor. 1 kor a csajokkal talalkoztunk a mall-ban a Starbucksban. Azert a Starbucksban mert meg nem volt alkalom Las Vegasba szallast foglalni, igy hamar lebonyolitottuk most azt huztunk is, mert utalok a csajokkal a mall-ban logni. :)  Priscilla meg invitalt ket uj lanyt akit en emg nem ismertem, egyik Angela Columbiabol a masik meg Luena szinten Brazil, a clusteremben van, vagy 5 napja erkezett es 4 perc vezetesre lakik tollem :) Angelaval kapcsolatban meg az volt a vicces, hogy megerkezik, bemutatkozunk egymasnak stb.... ugy ket ora elteltevel ra kerdez az Angliai tapasztalataimra. Meglepodve kerdem is hogy honnan tudod voltam mar Au-Pair? Erre a valasz: Te meseltel rola...... mondom mi van????? Azt mondja facebookon mar beszeltunk es meg baratkerot is kuldott nekem..... na szegyenembe azt se tudtam mit csinaljak...nem is emlekeztem ra, szegeny lany...aztan ugy jobban belegondolva par hete tenyleg beszeltem valakivel Friscobol..... tudom sok mindent kerdezett es hogy majd talalkozzunk meg minden.... de teljesen megfeletkeztem rola, nem akarattal tenyleg, csak mindig van mit csinaljak....es erzem hogy naprol napra hetvegerol hetvegere megjobban elvagyok havazval programokkal, azt se tudom neha mit csinaljak, hogy oldjamk meg hogy  talalkozzak a csajokkal, meg tobb csoport is van, azt probalom lassacskan bemutatni az embereket egymasnak :) Sza eleg gaz volt hogy meg a nevere se semmire swem emlekeztem. Ujra csak Planoba mentunk a Shops at Legacyhoz, (2 setalo utca barokkal, ettermekkel, itt voltunk pentek este egyebkent a Sambukaba). En mar azt se tudom hanyadikszor jarok oda, de igazabol szeretem azt a helyet, ezek a lanyok meg meg nem jartak oda. :) Sza tetszett nekik nagyon a hely, vegre egy utca a kozelben ahol van itt is kicsi mozgas. :)


Eppen valami rendezvenby volt azt meg ingyen sutiket is kaptunk :)








Meg ingyen kepet is lehetet kesziteni! :)





Angela and Luena





Nyugi, csak bohockodok :)



Majd elmentunk a csajokkal TjMaxx be, Ross-ba ilyen olyan mas outletekbe, mind ott van egy helyen, szeretunk oda jarni, olcson, jo arba mindig talalunk valami jo ruhat :P

Mire elvaltunk a csajokkal Gulnaz hivott hogy osszefuthatnak most erkezett vissza Dallasbol. Jol faradt voltam, de egyet azert meg talcsitunk, szomoru is volt, mert szakitott a baratjaval ujra, mar szamolni se tudom hanyadjara jatszak el ezt. :) Valami este 10 re ertem haza, kimerultem egesz nap a napon ... azt igy se fekudtem le idejebe, termeszetesen jo szokasom szerinte mindig ejfel utan joval.......
Hetfon reggel host csaladom koszontott szulinapom alkalmabol.... Host anya meg utazott reggel Bostonba, csak szombaton jon haza. Harrisonnal nehez reggelem volt, nem akart semmikeppen suliba menni. Mar mar ott tartottam hogy imatkoztam hogy nehogy kitalalja host apa hogy maradjon itthon mert akkor megveszek igy szulinapom alkalmabol. Egyebkent is megbeszeltuk a csajokkal hogy reggel egyutt reggelizunk vagy kavezunk vagy mit tom en ki mit akar....:) Igy 9 kor ledobtam Harrisont a sulinal azt igyekeztem is felszedni Sofiat meg menni Planoba, ott egy nemet meg egy brazil lany vart rank. Nagyon aranyosak voltak. Ugy orultem, hogy egyutt lehettunk igy reggelibe 10 kor, jot beszelgettunk, nevettunk, azt mindenki ment a dolgara. :) 








Sofiat visszavittem, azt host csladomtol egy checket kaptam vasarlasra gondoltam akkor mar ha van idom mig a gyerekert kell menjek akkor kicsit szetnezek. :) Delutan meg kaptam egy tortat, kozosen elenekeltek nekem a Happy Birthday to you -t :) 





Delutan meg gondolkodtunk hogy elmenjunke medencezni azt vegul csak itthon maradtunk. Kozon beszeltem Gabriellaval hogy lehet megyunk, meg mondta hogy akkor o is idejon az Yvettel. Na de mivel nekunk elmaradt, igy idejottek odaadtam a kulcsot azt elmagyaraztam merre talaljak a pool-t a, ketto is van a szomszedsagban. Tetszett nekik, Yvette amugy is szeret uszni, hogy majd remelem hamarosan egyutt uszkalhatunk veluk. Mi ugyis minden nap ott kell legyunk, a nyar meg hosszu, felek is tolle egy kicsit, azt meg simman tud Gabriella odajonni az Yvettel. Este meg Angela irt hogy mit csinalok azt meghivtam a lakas kozeleben levo Starbucksba, ahol a Gymem is van. Gulnaznak is irtam ha van kedve jojjon el. Vittem azert a ruhamat ha vegzunk egy kis idore azert menjek el, ehez kepest meg nem mentem sehova, igaz hogy mar 10 ora volt mire a banda szetoszlot, akkor mar nem volt kedvem tornazgatni. Aranyosak voltak a lanyok. Angela egy lufival meg egy kis sutivel udvozolt, jol meg is lepodtem, nem vartam semmit. 









Es meg mindig nem fekudtem le idejeben, pontosabban mar hajnali 2 volt...reggel meg alig birok felkelni, sirni tudnek :)

Ma kedd van, mara mar vegeztem, elkene menni a gymbe, de mondanom se kell ugye hogy milyen nehezen tudom ravenni magam. Semmi kedvem hidjetek el. Talan azert sincs mert ma egesz nap olyan szomorkas ido volt, csak agyba kivankoztam volna, estere meg el is kezdett esni. Mar reg volt ilyen idojaras itt. Egy oraja mar vegeztem de mindenkepp be akartam fejezni ezt a bejegyzest mar mert hanem soha nem erek a vegere :P Ma felhivott Hecu :) Jo sokat beszelgettunk, meg is kell nezzem, de fel orat minimum igen :) Basszus most latom osszesen 48 percet....orulok draga, hogy felhivtal, jo hallani neha feloletek, ti tudtok nagyjabol kovetni de en...azt se tudom mi van veletek! :( Es ha mar Hecunal tartunk ugye akkor mar emlitsem meg a Lobogot is..... szornyen hianyzik nekem az a hely is, ugy szerettem ott pincerkedni, a munkatarsaimat is.....Verat it... :) :) Remelem majd bedolgozni neha fogok ha ugy leszek otthon majd a jovoben! Na bucsuzom, mert mostmar tenyleg ossze kell szednem magam s elindulni a gymbe...... :( :( 

Jo ejt mindenkinek, otthoniaknak jo reggelt! Puszilok mindenkit! Dalma :*



4 megjegyzés:

  1. Nagyon boldog szülinapot!!:))) Eszméletlen cuki az a tortás-gyerkőcös kép, amikor épp felköszöntenek.:)

    VálaszTörlés
  2. utolagosan is boldog szulinapot. aranyosak vagytok a videon :-)

    VálaszTörlés