2012. május 1., kedd

Silent movie + girls + birthday boys

Na akkor mi is tortent az elmult heten????? Nem lehetett annyirra izgi ha semmi nem akar eszembe jutni :P
A hetkoznapok biztosan csak atlagosan teltek.... 

Penteken este melo utan osszefutottam egy magyar sraccal, Avi a neve, igazabol Izraelben nott fel 18 eves koraig. Utanna koltoztek vissza Magyarorszagra. Apukaja roman roman, anyukaja meg magyar roman. Kicsit furcsan beszel magyarul, eszre lehet venni egybol hogy nem hasznalja nagyon a magyar nyelvet. Dallasban el es egy Meditaran ettermuk van a csaladjaval kozozsen. Egyet kaveztunk aztan gondoltuk megnezunk egy filmet, de abban az oraban ott csak egy filmet jatszottak, ami fekete feher es nema film. En benne voltam ebben is, azt vegul csak megvettuk a jegyet ra. 30 perc nezes utan Avi nagyon unta megkert hogy menjunk ki s inkabb majd maskor meghiv egy normalis filmre. :) Nekem nem volt olyan uncsi. Talan azert is mert egybol apu jutott eszembe a filmrol. Imadja a fekete-feher + nema filmeket. Szinte hallottam a hangjat ahogyan nevedgel a filmen, elkepzeltem ahogy ott ull a teve elott a szobaban vasarnap delutan..... Mivel vele neha neha megneztem egy egy ilyen filmet igy en is megszerettem valamilyen szinten..... Sza en szomoruan hagytam el a mozi termet...... :( 

'The Artist' volt a cime. Talan majd egyszer ujranezem. :)


Szombaton reggel suli lett volna, de mivel ez volt az utolso szombat reggeli  class igy nem tanultunk, hanem csak egy suli kozeleben levo francia etteremben osszegyultunk es kozosen megreggeliztunk. Nem jott el mindenki, csak nehanyan voltunk. Ott volt Priscilla is, a brazil lany, lehet nem emlitettem hogy classmate-k is coltunk. Alig vartam lassam, hamar el is kezdtunk meselgetni egymasnak az utobbi napokban tortentekrol. Hianyozni fog a szombat reggeli suli, foleg az osztalytarsak. Probalok nehanyukkal kapcsolatban maradni igy is. 


Egy lany Syriabol, nagyon szerettem ot, sokat dolgoztunk par munkaban, Facebookja nincs, de emailozunk meg smsezunk, szivesen lat a lakasan is barmikor ha kedvem tamad meglatogatni. Sokat meselt az ottani szokasokrol, hagyomanyokrol....engem meg nagyon erdekelt. Egyebkent gyonyoru haja van, kar hogy nem dicsekedhet vele :) Mindenkepp szeretnem ha megmaradna a jo kapcsolatunk hiszen nagyon szerettem ot. Az o hazassaga is olyan volt hogy a csalad jelolt ki egy ferjet..... na de legalabb o eldonthette hogy hozza akar menni vagy nem..... 



Ket Priscila egymas melett.... fekete felsoben az en 'brazil' csajom :) A pasi meg Irani.... o az aki hazas, de azert megprobalkozott a kerdessel tobbszor is hogy nem-e futnank ossze sulin kivul..... NO WAY!!!


Mexicoi tanarnonk, jaj annyira szeretem ot!  Mindket kurzusnal amit vegzek o a tanar......hja hat mar vegeztem, szombati vege es ma meg csutortokon lesz az utolso ora a grammarbol is. :( A keddi  es csutortoki ora megjobban fog hianyozni. Ott megjobban osszenottunk az osztalytarsaimmal. Nem csoda hisz egy heten ketszer talalkoztam veluk Januar vegetol. Abban a class ban van a Mexikoi film sztarom. Haha. :) 

Suli utan meg egy orat elcsacsogtunk Priscilaval, izgatottan meseltunk egymasnak, randik meg minden :) Azt siettem is onnat melozni, takaritani kellett mennem az egyik Indian csaladhoz ahova csak neha rajok. Az utobbi idoben annyit hivogattak hogy mikor tudok menni hogy mar muszaj volt beszoritsam valahova. 5 ora takaritas utan hamar rohantam haza, mivel csak 45 percem volt tusolni es ujra rendbeszedni magam....mivel babysittingem volt a magyar kiscsajnak. :) Gabriella penteken hivott hogy szukseguk lenne ram, szombat estere mar programom volt, de aztan atvarialtam, elrendeztem a dolgokat es bevalaltam a babysittinget. Ahogy megerkeztem Yvette biciklizni akart menni, igy szot fogadtam, itt meg ugyse bicikliztem..... :) Szoknyaba voltam es szinte teljesen felvolt csuszval haha....:)

Clusterunkben van ket uj lany, egy nemet es egy sved. Meg nem talalkoztam veluk, igy szombaton este potyogtem nekik, hogy mi lenne ha vasarnap osszefutnank. A nemet lany Eleni nagyon orult neki. Sofia is benne volt a sved baratnom. Azt szoltam neki hogy hivja fol Josephin t az uj lanyt, aki Edita helyere jott. Egy masik nemet lany Svenja is csatlakozott hozzank, igy megbeszeltuk hogy 1:30 kor talalkozunk Planoban The Shopes At Legacy- nal es egyutt ebedelunk. En egyre Sofiaert kellett mennem. Ahogy megerkezek akarom hivni hat nincs telefon.... mondom ilyen nincs, biztosan otthon hagytam. Velem valami gondok vannak itt Amerikaban ha telefonrol van szo.....vagy elhagyom vagy otthon hagyom de valami minidg van. :P Na hamar becsongetek Sofiaekhoz, egyebkent kibaszottul nagy es gyonyoru hazuk van, ez volt az elso alkalom hogy ott jartam. Egyedul volt otthon kicsit korbe  is vitt. Megkertem Sofiat hogy irjon a lanyoknak smst hogy nincs nalam telefon es neki irjanak.....hogy mikor jonnek stb. AMire megerkeztunk Eleni a nemet lany mar ott volt, hamarosan jott Josephine is a sved lany, majd Svenja a masik nemet lany. Egy kis ido elteltevel egybol ereztem hogy Josephine biztosan nem lessz olyan jo baratno mint Edita, sot... szerintem nem nagyon fogunk egyutt logni. Nem valami nagy beszedes lany....ha kerdeztel valaszolt de annyi.... eleg furanak tunt. Ugy tunt nem is elvezi a tarsasagunk, hamarabb el is ment..... utanna meg Sofia mondta hogy neki is ugyanaz a velemenye rola, pedig ok egy nyelvet beszelnek.....megse lognak egyutt valami sokat. Eleni viszont az uj nemet lany nagyon nagyon szimpatikus volt, maris kedvelem ot. Mire haza ertem irt is smst hogy nagyon szepen koszoni hogy meghivtam kozenk. De viszont neki mar csak 4 honapja van itt Texasban  mivel rematch bol jott at Texasba Connecticut bol..... Egyebkent meg a sved lany is Connecticut bol jott at. :)  Gulnaz meg Noeli loversenyre mentek, termeszetesen hivtak, de nem volt kedvem most loversenyre menni, ezert ugy dontottem inkabb a kozelben lognek valahol. 


Eleni, Sofia, En meg Svenja.....itt mar Josephine a sved lany tovabb allt a csoportol.....



De hogy milyen nehez felmaszni oda!!!





Tiszta veletlenul mindketten Amerika zaszlos polot vettunk fel! :) Egybol levagtak az emberek hogy nem Amerikaiak vagyunk...hehe



Ekkora mar csak harman maradtunk. 

Majd Svenjatol is elbucsuzval, Sofiaval meg elmentunk a Tj Maxxbe, mivel nekem meg valami polot kellett vasarolnom a gyerekek szulinpjara ami hetfon volt. Vettem valami jatekokat de kiakartam egesziteni meg egy egy poloval. Szerencsere a TjMaxx be jo aramba kaptam is. Ha en egyszer bekeveredek oda sajnos ures kezzel soha nem tudok kijonni, igy most is gyarapitottam ruhataram, mint minden egyes heten :) :) Tj Maxx elott talalkoztunk Cenettel a masik sved lannyal. Gondolkodtunk hova menjunk hisz mar vasarolni nem akartunk stb...igy meg mi lenne jobb mint egy cheesecake???? Szoval hamar autoba pattantunk es Cheesecake Factory elott bevartuk egymast. 


Yummy, most egyet szivesen megennek! Nagyon finom volt. Imadom a sajt tortaikat :)



O Cenet. Talan Sofianak o legjobb baratja itt, nagyon szeretem oket, nagyon aranyosak. Ha veluk logok soha meg egy szot sem beszelnek svedul :) Utoljara 1,5 honappal ultunk itt igy egyutt harman a Cheesecake Factoryben. Es akkor emlekszem emgemlitettem nekik, hogy van egy aranyos Mexicoi osztalytarsam, aki nagyon szegyenlos stb..... es ime most ujabb infokkal szolgalhattam nekik, ugyanott, ugyancsak harman :) 

Hetfon meg az ikrek szulinapjuk volt. Suli szunet is volt, igy nagyon elveztek a szulinapjukat. Tegnap ez miatt keveset is kellett meloznom, mivel host apa elvitte oket ide oda.... Este vacsorazni ment a csalad, gyerekek ossze vissza ettek mindent, haza se ertunk Carson mar nekifogott a hanyasnak.....jo sokat.....azt egesz ejjel mind a harom gyerek hanyt....igy ma nem ment senki suliba.....Szegenyek szulinapjuk nagy hanyas versenyben vegzodott.... :(




Jovo hetfon host anyam utazik el Bostonba egy hetre.... elvileg host apa is, de ez meg nem 100%. Ha host apa is elmegy akkor a regi Au-Pair Tati fog nekem segiteni, reggel 7tol en leszek a gyerekekkel este 5 ig, (kozon suliba is vannak persze).... este 5 re meg jonne Tati amig lefekszenek. Nem hangzik rosszul en birnam. :) De ez a host apa olyan hogy amiota itt vagyok mondogassa hogy hamarosan utazik el, de csak mindig mondja, ezert mar nem tudok hinni neki, csak amikor tenyleg latom, hogy elmegy. :) Mindenesetre jovoheten biztosan host anya nelkul leszunk. :) 

Ma egy kicsit ram tort a honvagy...anyu az este lefekveskor hivott mivel o mar otthon felkelt..... + ma egy kedves baratom otthonrol + Bela is..... Ugy szeretnek kis idot a testvereimmel, csaladdal es baratokkal tolteni. Nagyon hianyerzetem van igy most ma.... unokaocseimet is ugy szeretnem latni..... :( Igy ahogy ebben a pillanatban erzek csak azt latom magam elott, hogy hazakell menjek egy ev mulva hisz nekem az otthoni emberek kozt a helyem, veluk erzem igazan teljesnek magam. Szeretlek titeket!  Nagyon hianyoztok! Egy masik pillanatban (ami nem most van) pedig ugy gondolom, hogy kikene hasznalnom a ket evet es itt maradjak..... fene tudja......meg van par honapom a dontesig szerencsere.  

Este suli van......es alig varom mar 6 orat hogy vegezzek es menjek .... gondolhatjatok miert, nem nehez kitalalni :P !!!!??? Hehe! :) :* :) :* 



4 megjegyzés:

  1. Connecticut el van átkozva :D Én se szeretek itt lenni. Sok sikert a "sulihoz". :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Koszi :) Tenyleg sok AuPairt ismerek itt akik Connecticutbol jottek at.....de erdekes is....en meg szivesen mentem volna oda NYC kozelsege miatt.... Ma valahogy olyan honvagyam van csak otthon szeretnek lenni :( Kellemes hetet! Puszi!

      Törlés
  2. az a silent film nyerte ez even az Oscart!!! kar hogy kijottetek rola.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen? Jo tudni :) Szerintem en majd ujranezem...... akkor is lett volna kedvem...:(

      Törlés