2012. május 13., vasárnap

Porkolt + puliszka = imadom :)

Na akkor kedd estenel maradtam el, nagy nehezen ravettem magam, hogy elmenjek a gym-be..... amikor vegzek hamar elszivok egy szall cigit, (ugyebar azt nem hagyhatom ki) azt inditottam volna az autot csak nem indult..... Probalgattam, fogalmam sem volt mi lett, nem igazan akartam arra gondolni, hogy lemerult az aksi mivel tuttommal nem hagytam ugy semmi fenyt...komolyan megijedtem. Mar a fejemet fogtam, azt se tudtam mit csinaljak. Egy picit nezelodtem, hatha jon valaki olyan s megkerem hogy nezze meg az autot....de az akkoriban kijovo emberek a gymbol csak nagy kemeny niggerek voltak, en meg oszinten feltem oket leszolitani. Igy hat ugy dontottem, akar mennyire kiakad host apa, fel hivom es elmondom. Mar fel 10 volt es mivel host anya Bostonban van a heten ezert egyedul kelett a gyerekekket hagynia a hazban, igaz, hogy mar agyban voltak. Es meglepetesemre olyan lazan fogadta az egeszet, en epp amennyire feltem annal jobban sult el a dolog. Beszelgetesunk utan 10 percen belul a helyszinen volt es meg bikazta az autot.....egyebkent meg azt mondja a fenyeked ugy hattam, ami fogalmam sincs hogy tortenhetett, mivel automatikusra van allitval soha nem kell le-fel kapcsolnom, nem is foglalkoztam vele. Na mindegy, orultem hogy ennyivel megusztuk. 

Mivel hetfon es szerdan nem volt takaritasom, igy kicsit lazsaltam en is a szabad idomben, ami 4 ora. Hetfon csajokkal talalkozas utan TjMaxx, Ross, Marshall.... ezek nagy outlettek egy helyen, es mindig sikerul valami jot talalnom. :) Szerdan meg a Mall-ba mentem akkorra mar elegem lett az outlettekbol mert mostonaba csak oda jartam. :) Persze hetfon es szerdan is sikerult beszerelnem egy par ruhat, na meg meg vasarnap is..... lassan lassan novekszik a ruhataram, ami jo erzes, van mibol valogatni. Mikor ide jottem ugy ereztem semmit nincs mit felvegyek. Na de aztan, hogy hogy viszem haza? Fogalmam sincs! Most meg elvezem, hogy vasarolgatok, azt nyaron nem fogok tudni, hisz nem lessz annyi takaritasom csak valami limitalt hetvegen. Tehat meg kihasznalom a majust azt utana sporolas jon ruha teren ujra. :( :( :( :( :(

Szerda delutan gyerekekkel parkba mentem, Gabriella is oda jott Yvettel, orultem nekik. Igy par ora olyan hamar eltelt eszre sem vettem :) Gabrielatol kaptam egy kis szulinapi ajandekot. Egy edes kis dobozban tusfurdo, testapolo es testspre, de mar a doboz mindent meger. Orultem neki nagyon! Egyebkent meg vasarnap a takaritas utan az indiai no is meglepett egy tusfurdovel szulinapomra :) Meglepodtem nagyon, kedves volt tolle.
Szerda este meg a mexikoi csavoval futtam ossze, olyan edi volt. Az az igazsag naprol napra jobban kezdem megkedvelni, imadok vele logni...  es pedig nem akarom tulsagosan megkedvelni .. ennyire epp eleg. :) :) Igazabol nem talalkozunk olyan sokat mostonaba, foleg, hogy a sulinak vege csak heti egy alkalommal, o dolgozik egesz hetvegen, meg en is hetvegen eleg foglalt vagyok, alig tudom beosztani az idomet. Na mindegy igazabol semmi komoly nincs koztunk.... csak "baratkozunk", tudjatok gyakoroljuk az angolt...haha :) Hetvegen utazik haza Mexikoba szinte ket hetre :( , fogaszatra kell mennie, valami kezelesre jar, es sokkal olcsobb neki ha megveszi a repulojegyet es otthon megy fogaszatra, mint hogy itt rendezze el. De ezt megertem, hisz nalam is ugyan ez lenne szinte a helyzet...jo na azert egy repulojegy kibaszottul draga haza nekem....... de ha kozelebb laknek mint o en is simman haza mennek. :) Olyan edes volt, kerdezte, hogy mit hozzon nekem Mexikobol.... azt vegul mondta hogy valamit majd keres a szamomra, hogy legyen ami emlekeztessen ra amikor mar nem leszek itt! Hianyozni fog az elkovetkezo ket hetben. Epp megemlitettuk hogy volt meg egy masik mexikoi osztalytarsunk aki ket alkalommal jelent meg, nem igazan tetszett neki ez az egesz ESL azt nem is jott tobbett. Vagy egy-ket evvel lehetett idosebb nalam. Arra emlekeztem hogy a Frisco Square-nel dolgozik es talan ott is lakik, de az utobbiban mar nem vagyok 100 % biztos.  A lenyeg, hogy sokat jarok a Frisco Square-re, mivel ott van a konyvtar meg a Cinemark. Egy par bar is van meg etterem, meg nem jartam oda, de most el is hataroztam majd egyik nap hetkozbe jovoheten csajokat elcsalom. :) 

Nah a lenyeg hogy csutortokon ugye Harrison-nak nincs suli igy mar azt se tudom mere logjunk egesz nap csak hogy itthon ne legyunk. Elmentunk a konyvtarba, mellette van egy ici pici park kis szokokut feleseggel es hat ez a kis utca nehany barral, etteremmel, uzlettel. Mondom Harisson-nak setaljuk el s vissza azon az utcan, csak akartam latni milyen ettermek vannak mivel meg nem jartam ott, s hat igen kozel van...... ugyhogy majd legkozelebb oda kell menjunk! Na mikozbe setalunk egy csavo, pincer rendezgeti a teraszon a szekeket s  nezem olyan ismeros...o is ram pillant, azt fel is ismertuk egymast...ugyanaz a csavo volt akit az elmult este emlegettunk Angellel, a masik Mexikoi srac aki csak ketszer jott a suliba. :) Azt hamar el is kezdtunk beszelgetni, igaz nem sokaig, emrt Harrison turelmetlen volt mennunk kellett. De majd talan jovoheten meglatogatom en ott a csajokkal. Haha!











Csutortokon este Gabriella meghivott magahoz vacsira. Marha porkoltet keszitett, puliszkaval es firss kaposztaval. Jaj de mennyire imadom. Eskuszom miota itt vagyok meg normalis kajat nem ettem. 10 ujjamat megnyaltam, tele tomtem szemperc alatt a hasam.... puliszkat ugy zabaltam mintha valami ritka egy dolog lenne hallod :) Kicsit pezsgozgettunk meg cigiztunk utana Gabriellaval, tok jol elbeszelgettunk stb. 7 re ertem oda s ugy 11 ig ott is voltam. :) Olyan jo erzes volt az otthoni dolgokrol beszelni, marmint Szekelyudvarhelyrol meg az ott korulvevo helyekrol plusz emberekrol. Hallod teh ez a Gabriella minden 'nagy' csavot ismer otthon. Jo most soknak nem mondanak semmit ezek a nevek, de akik otthonrol olvasnak azok biztos hallottak roluk mint pl: Petoek az egesz csalad, S. Dani, Imi,  Lacko Peti, Vas Arpi stb..... a lenyeg hogy otthon ezekben a korokben mozgott meg anno ... :) En csak hallasbol tudom a nevuket. Arpit szemelyesen is, mivel csajokul tolle bereltuk a blokklakast meg  csaj egy kozepsuliban. Gondoljatok csak bele 7 csaj egy harom szobas lakasban.... amikor hazajott Franciaorszgbol (legioban dolgozik) mindig meglatogatott minket, lecsekkolta minden rendben van-e a lakassal..mi meg olvadtunk el tolle....7 csaj csak ra mosolygott.... tiszta lazba voltunk ha jott hozzank. :)   Nagy szam volt o meg akkor is! Haha! 

Na most bucsuzom a hetvegei bejegyzest majd kulon megirom :) 
Puszi! Dalmi
xoxo



4 megjegyzés:

  1. Aranyos kölyöknek tűnik Harrison. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Az hogyha csak velem van.... olyankor semmi bajom vele, imadom..... de amikor az ikrekkel egyutt vannak, nagyon rosszcsont, folyamatosan piszkalja oket, kezdemenyezi mindig o a vitat.....azt kene egyszer levideozzam.....:) :) Mult heten ugy kiakadt a parkba hallod..... Gabriella is csak ugy nezte, hogy Ur Isten mi van ezzel a gyermekkel....

      Törlés
    2. Jó, videózd! :D Kíváncsian várom. :P

      Törlés
    3. :) Majd egyik jelenetet megorokitem! :) :P

      Törlés