2012. május 25., péntek

Par sor indulas elott....

Na hello mindenkinek..... este irany Las Vegas :) Annyira varom mar hogy nagyon. Komolyan mondom az elmult hetekben nem is gondoltam ra, nem is vartam, ugy ket napja jott ram nagyon a vagy hogy mar ott legyek. De vegre ma ejszaka egyik almom beteljesedik. :) Este 11:10 kor szall fel a gepunk, kb 8:30 kor Andrea Priscila baratnoje kivisz a repterre. 6 kor legkesobb mar vegzek.... Priscila mar az elott, ugyhogy mindenkepp ertem akar jonni 6 kor hogy toltsuk egyutt meg azt a par orat is, pedig a repterre menni Allen-bol pont utba esik Frisco, na de mindegy, ugyis unatkoznek 6 tol 9ig mig ideernek...sza nem is banom.... habar lehet nem is Priscila jon ertem...hanem van egy srac Mark a neve, amerikai, o is Allen-be lakik, s tegnap este megemlitette, hogy lehet ertem tud jonni, majd ma jelzi.... Sza ha igy ha ugy, ha Mark ha Priscila de valaki 6 kor ertem jon :)

Suru lessz nagyon a programunk, keves ez a ket nap, de ez van...en kaptam volna meg egy szabad napod, de Priscila nem... :( Eredeti terv ugy volt, hogy ma este meglatjuk mennyire leszunk faradtak kiakarunk menni vagy mar nem..... szombat reggelre meg egy Grand Canyon-i turra fizettunk be vasarnapra maradt Las Vegas a Strip.... este vagyis ejjel hajnali fel egykkor meg vissza Dallasba, de valahol idozunk, mert csak reggel 6 ra erkezunk meg. Nah de ezen egy csoppnyit valtoztatni kellett. Mivel tegnap Priscilatol kapok egy sms t hogy host apjatol ajandekba kaptunk ket jegyet egy showra.....biza, nem is jott hogy elhidjem, a show neve  Cirque Du Soleil fogalmam sincs, hogy ez mit takar, en szemelyszerint nem is hallottam errol a showrol, de Priscila szerint vilagszinten hires. :) Nagyon jo helyre szol a jegyunk: Section 104, Row G, Seat 13-14. Tegnap este utanna neztem a jegyeknek, es ahova szol a mienk kb 165 dollar egy jegy, sza tenyleg nagyon ertekelem ezt az ajandekot. Host apjat ketszer lattam egy egy percre....de ma igy hogy hamarabb megyek veszek is valami desszertet koszones keppen. :) Nah de a zokkeno ott volt, hogy a show 9:30 tol kezdodik de az elott egy oraval atkell venni a jegyeket. Mi meg Grand Canyonrol 9-10 kozott erkezunk vissza.....kezdtunk aggodni de nagyon hogy lekessuk a showt...ossze vissza telefonalgattam, 9:45 utan mar nem is tudnank kezhez kapni a jegyet....kihagyni pedig nem akartuk, ha mar ennyit fizetett rank host apja, csalodott lenne.... Addig addig varialtam a tegnap este, hogy a Grand Canyon tourt atraktam vasarnapra. Igy tuti nem kessuk le a showt. Csak most annyi a zokkeno, hogy vasarnap 9-10 kozott vissza erunk Las Vegasba, a gepunk meg 12:35 kor indul a gepunk....sza ugy ha 2 oraval az elott ott vagyunk az akkor 10:35....sza epp visszaerunk s irany a repter! Na de nem baj, en nem banom hogy megcsereltuk, jobb igy szerintem, mar a show miatt is. Igy meg holnap egesz nap csaszkalhatunk Vegasba. Mar elore latom hogy nagyon minimalisat fogunk aludni, majd a gepen es a buszon. Sza rengeteg kavet kell nekunk inni hogy ebren maradjunk. Haha. :) 

Heten semmi erdekes nem tortent. Szerdan mint szokasunk szerint Gulnazzal es Noelivel elmentunk a mall-ba. Ujra vasaroltam...de komolyan nagyon lekene allnom mar csak nem tudom hogyan???? Egyik kedves baratom tanacsa: Elso lepes: tolts fel egy kis edenyt vizzel. Masadik lepes: Tedd bele a bank kartyad. Harmadik lepes: Ragd igy be a fagyasztoba. Legyen 15 dollar keznel veszhelyzetre! :) :) Nem rossz otlet :) Tenyleg sokat koltok ruhara.... minden heten csak egy ilyen csak egy olyan, azt csak kikerul egy rend ruha hetente.... eddig nem sajnaltam ra annyira a penzt mert a takaritasaimbol kijott es vegulis en dolgoztam emg erte....de mostantol nem lessz as much cleaning as before....so......itt az ideje leallni! 



Csak nehany foto Christiannal a parkban a heten....imadom a hajat :) O a kedvencem a harom srac kozul, na meg o a legnormalisabb is, a legudvariasabb meg szofogadobb velem...neha neha csak ugy mikor a kozelebe vagyok kapok egy egy puszit toll! :)





Ma nincs suli, igy csak 8 kor kezdtem. Fel 8 kor meg host apa kopogtat az ajtomon, hogy ha kell menjek takaritani nyugodtan elmehetek. Hat igen de en amr lemondtam a het elejen, amikor megtudtam, hogy nincs suli ma, jobbnak lattam lemondani, mert mar volt par ilyen eset hogy kisegitett es szegyeltem mondani hogy mi a szitu sza inkabb lemondtam.....pedig aztan tenyleg ez lett volna az utolso penteki..... Minden estere kedves gesztus volt tolle, hogy gondolt ram.... Es a masik dolog amiert meglepodtem ma reggel, miutan elbeszeltuk ezt a takaritast, hogy miert nem szoltam neki es megoldottuk volna hogy elmehesekk....sza azutan kezembe nyomott 20 dollart, hogy seperjek ossze a hazba, mossak fel + a furdok. Hat en orommel meg is csinaltam. Panaszkodok ra neha neha, foleg a benzin miatt, de igy osszesegeben nagyon jo fej.... nem akartam elfogadni a penzt, hogy en megcsinalom nekik ingyen is, o meg mondta, hogy jol jon Vegasba a 20 dollar is. :P Hat igen....biztos jol jon az is. :)

Na megyek is, mert hamar keszitek ebedet a gyerkocoknek azt viszem is oket medencezni egyet. :) Legalabb en is uszok na meg meg a napon is vagyok, barnulhatok. :) Puszi mindenkinek, kellemes hetveget nektek....majd Vegas utan jelentkezem, remelem szuperul fogjuk magunk erezni, haba effelol nincs ketsegem, ha kcsak ketten megyunk is, de mi kiteszunk vagy negyet. Ezzel a csajjal tudunk nevetni, mikor osszekerulunk be nem all a szank. :P  

3 megjegyzés:

  1. jo szorakozast Las Vegas-ban! igen az a 'tarsasasg' valoban vilaghiru. en mar tobb musorukat is lattam. Las Vegas-ban az 'O' nevu show-jukat neztem meg. kivancsi vagyok ti vegul melyikre mentek.

    Vegas hihetetlen, kivancsi vagyok mi lesz a velemenyed. szorakozni jo ott de ott lakni sosem tudnek. Mar biztos nem olvasod de a Citicenter-ben ha jartok (es biztos fogtok) akkor van ott a Louis Vuitton-nak egy uj uzlete. A ferjem volt az egyik epitesze az uzletnek ... :-) csak hogy dicsekedjek picit LOL

    itt irtam Vegas-rol: http://globalgrover.blogspot.com/2010/11/nyugati-part-otodik-nap-las-vegas.html

    arra is kivancsi vagyok hogy a Grand Canyon melyik reszet nezitek meg. amikor mi ott voltunk egy kiados jegeso kapott el minket. eleg felelmetes volt.

    itt irtam a Grand Canyon-rol: http://globalgrover.blogspot.com/2010/11/nyugati-part-hatodik-nap-skywalk-grand.html

    es itt is: http://globalgrover.blogspot.com/2010/11/nyugati-part-hetedik-nap-grand-canyon.html

    varom a fotokat es a beszamolot. jo utat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Koszonom szepen a linkeket, igy indulas elott hamar meg atolvastam az egeszet hogy mit erdemes megnezni...kicsit szomoru vagyok hogy nem tolthetunk ott tobb idot, de megropaljuk majd minden percet kihasznalni ennek a bo ket napnak. Buszke is lehetsz a ferjedre, en is dicsekednek ezzel :P Kellemes hetveget. :)

      Törlés
  2. Imádom a blogodat, mindig alig várom, hogy írj! <3

    VálaszTörlés