2012. április 2., hétfő

Kicsit osszecsapval!

Na hello - bello! :)

Heten megerkezett a jogositvanyom, szuper! :) Igaz hogy csak egy evig ervenyes, de ha maradok csak hosszabitanom kell, nem kell ujra ezt a 'cecot' vegig csinalni. :)



Vettem a Dollar Tree - be egy dollarert :) egy kepkeretet, elohivattam par kepet, azt ime:


Csak azert, hogy legyetek jol szem elott :) Meg ket kis kepet bekell tennem, csak egyszer valamit elokell hivatni, tul nagyok voltak mar amik maradtak :)

Imadom nagyon imadom az idojarast itt, este 8 kor meg simman rovidnaciban es kis topban elvagyok :) Ez a meleg meg a kedvemet is meghozza mindig.
Heten semmi kulonos nem tortent, ha nem dolgoztam itt akkor eppen takaritani rohantam azt annyi..... Penteken meg Fitness 24 elott elsetalva, gondoltam beugrok egy kis infoert....azt vegul vettem berletet. :) Eletem elso berlete Fitnessbe. Soha nem erdekelt engem ez a tartsuk magunk fitten.... lusta vagyok en mindenfele gyakorlatra. De mondjuk otthon nem is igazan volt ra szukseg, hisz nem mondhatnam hogy 48 kilommal folosleg volt rajtam. Na de itt mar megvagyok ilyedve, tobb vagyok mint 54 sot mondhatnam simman 55.... igazabol mar nem is meretkezem mert csak mergelodok.... ezert jott a fitnesses    otlet. Futni megprobaltam, de tulsagosan unalmas volt nekem. Gondoltam hatha egy kicsit jobban motival az hogy ezert fizetnem kellett igy muszaj emnnem. Nem volt olyan szornyu vegulis a berlet, ket honapot kellett most kifizetnem, ugymond az elsot es az utolso honapot. Sza ha Aprilis vegen lemondom, akkor meg mindig tudok menni Majus vegeig. :) Penteken este el is mentem kiprobalni, 1 ora alatt ugy kimerultem, hogy alig birtam az autohoz kisetalni. Majd Szilvivel egyet telefonon beszeltunk.... jo lenne ot is meglatogatni Atlantaba..... csak mikor???? Kene jo sok penz s egy honap szabadsag :)

Szombaton reggel mondanom se kell ugye hogy olyan izomlazam volt, alig birtam menni. Reggel suli volt delig, azt sulibol irany takaritani, ami eleg nehezen telt el az izomlaz miatt, alig birtam mozogni. Takaritasbol haza, epp valami kaja utan kutattam amikor host apa felajanlotta hogy menjek csak atoltozni keszit nekem palacsintat az majd erot ad :) Hatalmas palacsinta adag utan (pont az kell meg nekem, de elek halok az edessegert na) osszeszedtem magam azt ujra elmentem a Fitnessbe, alig birtam mozogni de ugy ereztem mennem kell.... talan hiba volt, meg szornyebb izomlaz..... Majd fitness utan szaladtam ujra haza, mert jottek a 'haverok' utannam. Meg neztunk egy filmet a moziba: Project X


Szuper estem volt, naluk aludtam, persze mar ezt elore tudtam igy host szuloknek szoltam hogy csak vasarnap jovok haza ne varjanak. Vasarnap reggel csudaa erzes volt csak lazulni es nem szaladni ujra takaritani. Mar azt se tudom hany hete hogy meg vasarnap reggel se tudom kialudni magam. Na de most sikerult, igazabol fel 8 kor igy is fent voltunk mar, de az a reggeli semmit teves megert mindent. Kave az agyba, cigi :) Majd wafflet reggelire, napsutes ... :) Nem is tudom szavakba onteni hogy mennyire nagyszeru volt minden s nagyon nem is akarom reszletezni a dolgokat......ha tudjatok mire ertem  :P Nah de azert takaritast nem mondtam le csak par oraval csusztattam azt igy delre haza is ertem s ujra rohanas takaritani. Takaritas utan irany Gulnazzal talcsizni. Mar par napja tervezzuk hogy megyunk jovo hetvegen San Antonioba. Vegre sikerult osszeszedni a bandat, mindenki letudta a hoszt szulokkel, azt ma akartunk lefoglalni mindent, mire Gulnaz takaritas elott irta hogy sajnalja kozbe jott valami... hat mondanom se kell hogy minden kedvem oda lett. Ketten vezettunk volna, mivel a masik ket lany meg uj, nem vezetnek meg..... mar mindent olyan jol elterveztunk, husvet is van ugye jovohetvegen....sza mar nagyon benne voltam.... Beszeltem a csajokkal azt arra jutottunk hogy Gulnaz nelkul is elmegyunk. De igy ez azt jelenti nekem kell vezetnem vegig, de egye fene ebbe is beleegyeztem csak menjunk. Na de ma ugye takaritas utan talalkoztam Gulnazzal azt sikerult ravennem hogy beszeljen host szuleivel jovo hetvege felol.... addig addig ettem az agyat, hogy sikerult. Gulnaz is jon velunk. Szuper! :) Igy ma este le is foglaltam mindent. Autot berelunk, pentek ejszaka San Antonioban alszunk, szombat ejszaka meg Austinba. :) Vasarnap ejfel elott vissza kene ernunk. Sajnos penteken csak este tudunk indulni, mert mindenki dolgozik.... de legalabb nem lessz nagy forgalom ejszaka na meg meg aludni is tudunk kicsit :) Orulok neki, es nagyon izgatott vagyok miatta. Tehat negyen megyunk, en, Gulnaz, Edita a szlovak baratnom, meg az uj brazil lany a clusterben, 3 perc vezetesre lakik tollem :) :)  Errol majd iirok reszletesebben. 


Targetbe vettunk ket doboz fagyit, beszereztunk egy egy muanyag kanalat is (Pizza Hutbol) azt kiultunk ide, elvezvel a napsutest! :)


Ezt a bejegyzest most kicsit osszecsaptam, pedig lenne mit irnom,foleg a hetvegerol ... :) De olyan almos vagyok..... izomlazzal is kuszkodok stb....igy inkabb elteszem magam holnapra. A lenyeg hogy szuperul erzem magam. 
Jo ejt mindenkinek, puszi, Dalmi!
xoxo

8 megjegyzés:

  1. a Texas ID-dat vedd le innen szerintem mert siman lemasolhatjak a csalok, hisz minden adatod ott van rajta. vagy torold ki a fontosabbakat rola mielott feltoltod: pl ID szam!!!

    csak jo tanacs....

    orsi

    VálaszTörlés
  2. persze a cimedet is feltetlen.....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Koszi, koszi...epp gondoltam, hogy talan nem a legjobb otlet feltenni.......le is szedem.... :)

      Törlés
  3. persze tudom izgi meg minden, anno en is feltettem viszont en kivettem belole a fontosabb azonositokat. ha gondolod kuldd at nekem a fotot az id-rol es kiszeden neked belole es ugy visszakuldom amit mar fel tudsz majd tolteni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Koszi szepen, kedves vagy! :) En megprobaltam a cimem es a szmom kitorolni...igy mar jo?? Vagy meg szukseges valamit kitorolni rola?

      Törlés
  4. ez igy mar jobb..... en mondjuk tobb adatot torotlem. itt nezheted meg: http://globalgrover.blogspot.com/2011/09/texas-i-cowgirl.html

    VálaszTörlés
  5. Szia!
    Már régóta olvasója vagyok a blogodnak, de eddig nem kommentáltam soha:p Most viszont megláttam a Texas-i jogsis képed, és nagyon megörültem hogy ugyanaz a vezetéknevünk:D Ennek örömére írok kommentet...:) Tök jó.
    Most már írok majd máskor is (ha ezt el tudom küldeni:).
    Üdv., Nagyváradról:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Annabelle! Orulok hogy olvasod a blogom es annak is hogy a te vezetekneved is Molnar :) Kellemes napot! Puszi :*

      Törlés