2012. február 13., hétfő

Dallas, Cluster meeting, Hockey Game

Tehat a cluster meetingunk vasarnap volt Dallasban egy Hockey meccsen. Azt hittem, hogy nem fogom szeretni, soha nem erdekeltek az ilyen sportok otthon ugy igazan...na dehat ha ott a meeting akkor persze hogy nem hagyom ki es megyek. Sofiaval a konyvtar elott talalkoztunk, en ott a parkirozoban hagytam az autot azt egyutt mentunk felvenni a masik ket nemet lanyt, ez volt az elso alkalom hogy veluk talalkoztam. Nagyon aranyosak voltak, nem beszeltek egymas kozt nemetul...en mar jo sok nemet lanyt ismerek itt, de ez a ketto nincs is kapcsolatban a tobbiekkel.....nem akarnak folyton csak nemetul beszelni stb...egyreszbol meg is ertem oket :) Na tehat elindultunk Dallasba, az ut csak 30 perc volt autopalyan Down Dallasba...meg is lepodtem,azt hittem tobb...:P Az uton arrafele egyszer csak mellettunk levo savon felbukkant egy jo auto egy vakany kis urgevel. :) vegig bohockodtunk egymas mellett mentunk, mutogattunk, nevetgeltunk stb...it was fun...jo volt :)















Hideg volt ezert nem sokat setaltunk.....Beultunk egy Kinai etterembe ebedelni, vicces volt de egyik nemet lannyal osszekevertuk a kajanak. En rendeltem Spicy Korean with chickken o meg Mongolian with chickken.....a Mongoliant hamarabb hoztak....nem tudom hogy hogynem de mi Korean nak ertettuk es en mar neki is altam hamar kajalni, mivel nagyon ehes voltam, reggeli is kimaradt, mikor felig megettem, hoztak az ovet....o meg panaszt tett hogy nem ezt rendelte, semmi gond nelkul hoztak neki mast, maradt a plusz kaja az asztalunkon...es akkor jottunk ra, hogy igazabol ez a mi hibank,mi kevertuk ossze, en ettem az ovet, o meg kapta az enyemet :) Egyebkent gondolkoztam is h en spicyt rendeltem, ez meg egyaltalan nem az, de nagyon nem foglalkoztam vele, mivel nagyon ehes voltam, na meg nem is ismerem igazan a Kinait, parszor, max 3 szor ettem Kinaiba. :) Igy meg volt egy extra ebedunk, nevettuk :) Meg szegeny pincerek oda is jottek tobbszor, elnezest kerni. Majd a Kinai elott talalkoztunk egy masik nemet lannyal, Lauraval, ott hagyta o is az autojat, es onnat csatlakozott hozzank.


Mongolian



Spicy Korean



Szerencsesutim :)

Ebed utan, egyet autokaztunk Dallasban, majd beultunk egy starbucksba. Almos voltam nagyon, kicsit kifaradtam a hetvegen keveset aludtam igy nagyon jol jott a kave, kicsit felebredtem nagyon., eszmeletlenul finom volt, azt hiszem lassan en is rafogok kattani :) Nem volt hely bent, ezert kint a tereszon ultunk le, volt egy kandallo es paran korejegyultunk...jol esett aaz a kis meleg. :) Sokat beszelgettunk ott a lanyokkal, nevettunk jobban megismertuk egymast. 


En, Laura, Sofia (melegedunk)





Melissa es Inna

Starbucks utan meg irany az American Airline Studio. Hatalmas volt, nagyon szep belul. Annyira elveztem a meccset hogy nagyon. Dallas Star jatszott a Los Angeles Kingsel...es hat igen Dallas kikapott. 4-2 Los Angeles javara. :(pedig ugy szurkoltunk nekik. Otthon soha nem erdekeltektek az ilyen sportok, el se hittem, hogy tudom elvezni. Mar varom hogy hasonlo meccsekre menjunk meg. Nagyon jo volt a hangulat, jo kis zene stb...volt am minden ott, ossze is vertek a jatekosok :) 



Csak ezt a ket videot talaltam a neten, en is keszitettem de az nem sikerult valami jol ezert fol se teszem :(




















Mivel regi a fenykepezom, nem lettek olyan jok a kepek, de remelem majd hamarosan beszerezhetek egy ujat, jobbat. A lanyok is keszitettek fotokat, jobbat mint en :P majd elkerem tolluk es akkor meg feltoltok ide egy parat :) Mikor szep ido lessz akkor meg keszitekek kepeket, este mikor jottunk haza sokkal szebb volt, kivilagitval minden nagyon gyonyoru volt dallas is. De ugy igazabol szerintem nem sok minden amit ott csinalni, foleg ha semmi esemeny meg rendezveny nincs...jo vannak jo kis clubbok, ettermek de az mindenhol megtalalhato itt szerintem. :) Mire hazaertunk mar jo faradt voltam, erre kaptam a rossz hirt, bill t kuldtek rossz parkolasert...ami persze en voltam....de errol a kovetkezo bejegyzesben irok. 
Pusiz! Dalmi!

4 megjegyzés:

  1. Hajrá Dalma, az ice hockey nagyon jó sport!!!! Főleg mikor összeverekszenek a fiúk a pályán :)))

    Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hja hja....masik meg olyan jol neztek ki a jatekosok..hogy nagyon. Egyik AuPair lanynak a clusterembol, ket srac szomszedja, sokat talalkozik veluk,irigylem! :)

      Törlés
  2. Dallas-ban majd nezd meg a helyet ahol Kennedy-t anno lelottek, van ott egy kisebb muzeum is abban az epuletben ahonnan a gyilkos lott. itt egy link a blogomhoz ahol errol a latogatasomrol irtam: http://globalgrover.blogspot.com/2011/10/kennedy-dealey-plaza-dallas.html

    ami meg tuti Dallasban az a Texas State Fair, amit minden evben osszel tartanak. mindenfele furcsasagot lehet ott enni... pl Fried Beer!!! tavaly ott voltam es ezen a linken irok rola: http://globalgrover.blogspot.com/2011/10/state-fair-of-texas-dallas.html

    Orsi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Koszi szepen Orsi, elolvasom mindenkepp :) A Kennedys helyrol tudok....csak mivel ott is szokott Cluster Meeting lenni, igy szerintem meg kicsit varok azzal, ha addig nem lessz ott meeting mig elkoltoznenk akkor mindenkepp elmegyek :)Koszi megegyszer :)

      Törlés