2013. június 11., kedd

Se kocsi kulcs se haz kulcs....

A hetfoi napot egyedul toltottem, mivel Sashanak dolgoznia kellett. Uszni szerefttem volna, de hetkoznap a hotel emdenceje csak este 5 tol van nyitval 9 ig, nem is ertettem, hogy miert... Gondoltam benezek a gymbe, de nem mondhatnam, hogy kimeritettem magam. En nem vagyok ez a fitness csaj.... nem nagyon szeretek tornazgatni. Futni, uszni azt szivesen, de hogy ra alljak valami gepre, nem tudom venni ra magam....  A tavaly nyaron 3 honapot jartam a gymbe, eleg rendszeresen, de akkor meg volt egy okom, 8 kg val tobb voltam mint atlagosan szoktam lenni, ez adott erot, hogy igenis ra alljak azokra a gepekre...... de csak az tudott. Vegul meg blogot irtam es elnetezgettem az idot, amig Sasha jott haza. Fel 6 kor mar otthon is volt oromomre, azt hittem kesobb vegez. Igy kineztunk gyorsan a neten egy kozeli helyet, hogy hova mehetnenk el vacsorazni. Nem akartunk most bemenni DC be.Vegul a Lake Anne Plaza hoz mentunk, ami Restonban van, ez volt a legkozelebbi hely, ami kicsit ki ulos is, nem szeretek csak be ulni egy etterembe, foleg nem nyaron. FOntos nekem, hogy legyen valami fele kilatas is :) 


Nezzetek csak a hatam mogott az a lofejet. :) Vicces volt. A gyerek mar ugy setalt be az etterembe, hiaba probalkoztak a szulei semmikepp nem akarta levenni amig a kajat ki nem hoztak. Meg a fejet is folyamatosan lobalta, olyan vicces volt. 


Kedvenc :)



Kaja utan korbe setaltunk a kornyeken, eltoltottuk az idot, keszitettunk par fotot, majd vissza a hotelbe...






Kedden reggel el is bucsuztam ugy Sashatol, hogy vagy otthon Dallasban vagy pedig a repteren talalkozom majd vele.... A jaratom csak fel 5 tol volt, de hamarabb kikellett menjek a repuloterre, mivel 12 kor ki kellett csekkolnom. Indulas elott a hotelben emg egy nagyot ettem :) Ehes voltam nagyon. 


A repteren orakat varakoznom kellett, kozbe megerkezett Sasha is. Kulon gate nel kellett lennunk, nekem megint atszallas volt Atlantaban. Telefont kellett cserelnunk, mivel az amit en hasznalok az a ceg telefon, es a manager-e mindig azon hivja. Indulas elott par oraval hivtak Sashat telefonon, vagyis az enyemen, ami nala volt :), hogy a jaratom kesik, 4:30 helyett, 6 kor fog felszallni Atlantaba. Ami azt jelentette volna, hogy elkesem az Atlantai gepet is, mert az meg 6 kor szallt volna fel Dallasba. Hamar futtam is az informaciohoz, akkor szallt volna fel egy masik gep Atlantaba, igy a jaratomat atcsereltek es 4:30 jarat helyett, a 2 orassal elmentem Atlantaba. Ott meg persze varnom kellett 6 ig, amig volt a masik csatlakozas. 8 ra megerkeztem Dallasba, Sasha sajnos csak 9:20 ra. Masik terminalra erkezett, ezert ugy beszeltuk meg, hogy en maradok a 'helyemen' o meg elmegy elveszi az autot, utanna meg felszed engem es mehetunk haza..... De valtoztatni kellett a terven.... mire Sasha az autohoz ert, sehol nem talalta a kocsi kulcsat. Elhagyta.... Gondoljatok mennyire orultunk neki. A lakas kulcsa is az autoban volt. Vegul bereltunk egy autot, hatalmas osszegert, mivel nem volt elore lefoglalva, vagy 4x es ara volt, mint amikor idoben lefoglaljuk. Elmentunk eloszor a nagynenjehez (aki nagyon sokaig nem akart valaszolni a telefonhivasra, mar azon gondolkodtunk az ejszaka hotelben kell aludnunk, mert nem akarta felzaklatni oket) a lakas kulcsaert, onnat meg haza. Az auto masik kulcsaval vissza ment Sasha a repuloterre, a berelt autot is vissza vitte. Hajnali fel 3 ra ert ujra haza, sajnaltam nagyon, faradt volt, reggel meg melo neki. 

Mindig tortenik velunk valami a repuloteren, de komolyan.....

Meg tortent valami.... nem megszokott nalunk ez....... picit osszeszolalkoztunk meg a Virginiai repuloteren. Igazabol nem is olyan picit.... vegig zokogtam az egesz repulo utat. Stewardess ek el sem tudtak kepzelni mi van velem, szegenyek hoztak nekem a szalvetakat, komolyan meg annyit sem birtam mondani, hogy vizet vagy mit kerek.... Amikor talalkoztunk Dallasban sem sikerult megbeszelni a tortenteket, talan mindketten tul zaklatottak voltunk. Igazabol 85% ban en voltam a hibas, ezt igy utolag maximalisan belatom. Csak sajnos ezt nem lattam akkor, elkellett egy napnak ahoz telnie, hogy tisztan lassuk a dolgokat....

Szerdan elment munkaba, alig vartam, hogy haza erjen. Ennyire hosszu napom szerintem itt meg nem volt mint az a szerdai nap. Amikor hazaert, ezt hozta nekem:


Tehat atbeszeltunk mindent es megbekultunk. :) Ugy gondolom, akar milyen jo is egy kapcsolat ugy is van neha olyan nap, pillanat, amikor valamin nem ertetek egyet.... De tanulhat is az ember belole, en legalabbis tanultam.... ha van valami kis konfliktus is, de sikerul megoldani, megbeszelni, sikerul athidalni a nehezsegeket, es nem menekulni elole.... az csak kozelebb hozza a ket embert egymashoz.... Amikor meglattam Sashat a rozsaval a kezeben hazajonni, ugy meghatodtam, hogy azt sem tudtam mit szoljak.... egyszer azert, mert en voltam a hibas, nekem kellett volna a viragot hozni neki, nem forditval.... csodalatos parom van!

<3 <3 <3

2 megjegyzés:

  1. Meg szabad kerdezni, hogy min vesztetek ossze? Csak mert annyira aranyos ez a Sasha, tenyleg mindent megad neked, vele ugy elsz,mint egy igazi hercegno! :) Elbuvolo par vagytok ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Koszonom szepen..... tudom, o olyan imadni valo, nem is vagyhatnek jobbra..... I can never stop loving him <3 <3 <3 Nem szoktunk veszekedni.... most megtortent, de tanultam belole... az okot nem szeretnem megosztani a blogban, kerlek ne haragudj erte, de a lenyeg, hogy tenyleg maximalisan en voltam a hibas, amit teljes mertekben belatok.... De mostmar minden rendben, megbeszeltunk mindent :)

      Törlés