2013. január 16., szerda

Let it snow!

Kedden reggel ujra havazott. Azt hittuk iskola sem lessz, mindenki online nezegette, hogy lessze suli.... es hat szerencsere volt. Tudjatok itt ha havazik megall az elet. Mindenki megvan ijedvel egy kicsi hotol. Gyerekek persze ujjongtak, mondogattak a ho azt jelenti, hogy nincs suli.


Ennyi volt az osszes ho, 3 kor amikor a gyerekekert mentem a suliba, mind elvolt olvadva, komolyan egy csopnyi ho sem volt az uton meg sehol. Egyebkent meg mar nekem is olyan nehezemre esik, ha egy kicsit havazik, hidegtol mar nyavajgok, pedig itt meg meg sem kozeliti az otthoni hideget. Az idojarasunk itt nagyon valtozo. Egyik nap lehul, masik nap hetagra sut a nap, tok szep ido van..... Egyebkent Harrisont nem birtam felebreszteni, amire meg sikerult szinte uvoltozott velem, hogy hagyjak neki beken, mert nem megy suliba faj a torka. Hjaj de hogy mennyire unom mar ezt a folyamatos konyorgest, annyira elegem van, el sem hiszitek.... Minden egyes reggel rendesen utolok menni es felkolteni, mindig hisztizik vagy sir vagy uvoltozik, ordit, hogy hagyjak beken, nem akar jonni reggelizni stb.... Neha annyira vagyom normalis gyerekekre. De egy dologban segitett, turelmem hatalmasra nott, de komolyan. Aztan, hogy hogy nem az utolso 5 percben feloltoztettem es elment suliba, az anyjanak nyugolt, azt o nem hagyta itthon, csodalkoztam is, mert ez nem jellemzo, de host apam itthon akarta tartani. 

Keddi delelottomet oras skypolassal toltottem: Hecu, Noemi.... plusz meg mindket tesommal sikerult beszelni. MZ vel is skypoltunk egy picit, megrendeltek a laptopot a cimemre, amit haza kell vinnem, heten gondolom kihozzak. A furdot is szepen kitakaritottam az uj lanynak, holnap majd osszeporszivozok, talan szonyeget is kikefelem azt cso.... Meg mindig a csomagaimat valogatom, nem tudom eldonteni miket hagyjak itt, kene meg kicsit selejtezni, ugy vinnek mindent, de egyszeruen nem tudok, ha nem akarok rafizetni  a csomagomra, azt pedig nem akarom.

Este meg Sasha jott ertem, 4 orat egyutt toltottunk, de ez csak olyan mintha fel ora lenne, olyan hamar eltelik az ido. Ugy szeretek vele lenni, egy csomot beszelgetunk, nevetunk stb. A szerelem meg mindig ugyan olyan eros, mint ezelott negy honappal, de hogy mi lesz ezutan, azt senki sem tudhatja, majd elhozza a jovo. Azt hiszem meg sohasem eltem ennyire a jelenben mint az utolso negy honapban. Ezelott mindig vartam valamire, vartam a hetek, a honapok elteleset es igy nem tudtam oszpontositani a jelenre, a mara, arra ami ma van, a mai lehetosegekre, oromokre, jokra..... Mindossze negy honap, hogy egyutt vagyunk ugy igazan, megis ugy tunik, mintha hosszabb ideje tartana a kapcsolatunk. Annyi mindent csinaltunk egyutt, annyi fele fele jartunk, mindenfele activity - k, nagyon sok kozos szep emlekunk van, mostonaba meg egyre gyakrabban gondolok vissza a kezdetekre, amikor meg csak azt vettem eszre, hogy talan o maskepp nez ram :) Masadik randin ma r rmegkerdezte, hogy lennek-e a baratnoje, en meg egybol ra vagtam, hogy hat nem gondolkoztam ilyenen. Persze, hogy en nem akartam, nem akartam ennyire hivatalosat, nem is gondoltam, hogy ebbol ez lessz, nem gondoltam, hogy en szerelmes tudnek bele lenne, eszem agaba sem volt egy uj kapcsolat lehetosege.... a szerelem akkor jon amikor legkevesbe szamitunk ra. A mi kapcsolatunk nem szerelem volt elso latasra, hanem szepen, lassan, sok honapok eltelteve valt azza. De ez igy pont jo volt, ez tette szeppe az egeszet. :) 

Emlitettem host apamnak, hogy host anyam azt mondta nem kell dolgoznom jovo heten. O meg ki volt bukva, hogy persze, o tudja is. Meg hogy kell valamennyit es hogy ma este majd megbeszelik Pammel. Hat csak beszelnek mar meg a franca, elegem van ebbol a bizonytalansagbol. Igy utolso hetre annyira elegem kezd lenni beloluk.

En mar felkeszitettem magam, hogy nagy eselye van annak, hogy Harrison ne menjen suliba a heten. Barcsak ne teljesulne be ez a megerzesem. Holnap ebedelni szeretnek menni Sashaval a lunch break eben. Kikene meg a szobamat is porszirvozzam, hogy csutortokre atadhassam az uj lanynak. Holnap meg kicsit meregetek, marmint taskakat, egyet meg szelektalok, persze akkor ha Harrisonnak lessz suliba menes.

Holnap lessz egy eve, hogy megerkeztem New Yorkba. Meg emlekszem, mennyire izgatottak voltunk Szilvivel, a masik magyar lannyal a Budapesti repteren. Tavolinak tunik, megis kozelinek. El sem hiszem. Annyi minden tortent ez az egy ev alatt. Igen a buvos szam Januar 16, mennyire boldog voltam, hogy sikerult megvalositanom ezt az almot. Mar amikor Angliaban Au-Pair voltam, emlekszem, hogy mennyit olvasgattam utanna. Szilvirol jut eszembe, hosszabitott o fel evet, nem szoktuk hetente felhivni egymast, sot havonta sem. Mondjuk ugy ket havonta, de akkor biztosan 2 orat telefonon beszelunk :) Neki is suli van a tervben, remelem sikerul megvalositania. 

Nah en szerintem elmegyek lefekudni.... Otthoniak nektek mar jo reggelt kivanok! :)
Puszi,
Dalmi
<3 <3 <3



2 megjegyzés:

  1. itt Houston-ban meg nem lattam havat. neha van de az utobbi ket evben (miota itt vagyok) meg nem esett. meg annyi sem mint nalatok. mondjuk nem is hianyzik es a tel sem. valoban fura hogy hozza lehet szokni az enyje telhez. itt most 3-8 fok kozott mozog de total fazom. amikor viszont New York-ban laktam es ennyi fok volt mar mindenki tavasziasnak erezte az idot :-)

    hihetetlen hogy csak kb egy het van hatra... mikor jon tesod?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ott mar melegebb is van, mar Austinba is melegebb volt :) Nagyon hozza lehet szokni ehez az eghajlathoz, en is mar nagyon elszoktam a hotol, hidegtol. :) Hazerek megfagyok. Tesom hetfohoz egy het erkezik, par nap s talalkozom vele, el sem hiszem. Olyan gyorsan elrepult ez az ev...

      Törlés