2013. január 28., hétfő

Last night out in Gloria's and saying bye to Texas for a few months!

Pentek este tehat bucsut vettem host apamtol, gyerekektol, meg uj au-pairtol. Host apam aranyos volt, tobbszor is megolelt, gyerekek is edesek voltak, tobbszor megpusziltak, azt megigertem nekik, hogy iden meg meglatogatom oket. Host apa picit beszelt Sashaval, kerdezte, hogy van a kutyaja. :) Csomag cipeles kozben epp a szomszed suhhant el melettunk autoval, de megallt par percre, ju utat kivant stb. Jol esett az a par kedves szo tolle is. Ahogy beultem az autoba, azert elkezdtem sirni, utoljara lattam a neighborhood -ot, Friscot.... Volt itt mar egy kialakult eletem, aminek vege.... de meg mindig bizom benne, hogy ideiglenesen. Amugy is 'pipe szivu' vagyok, persze, hogy zokogni kezdtem. Sasha probalt vigasztalni, megnyugtatni.... Uton hazafele beszereztunk ket pizzat, amire csak ratettek a 'kellekeket', otthon megsuttuk. Keszitettunk vegy salit meg gyumolcs salit is, 9 re meg jott Rene meg Gulnaz. Egyutt vacsiztunk, egy - ket italt megittunk 11 korul meg mentunk a Gloria's ba, salsat tancolni. :) :)


A csapat! :) Orultem, hogy eljottek.


With My Only Love!


Elena + Maria Claudia


Zarinaval, o osztalytarsam volt, mar vagy november ota nem lattam, mindig tervesztuk a talalkat, de sohasem jott ossze! Kazasztani, de orosz. Igy meg volt alkalom bemutatni Gulnaznak meg Viktorianak. Orultem nagyon, hogy o is eljott. Buli utan Sasha meg is emlitette, hogy "ur friend is so wilde" :) Picit az is volt, de nem baj az. :P



Az orosz csajokkal!


A nevere mar nem emlekszem ennek az uj lanynak, o is Au-pair, Angelaek invitaltak meg!!




Zarina and her bf. A csavo Amerikai, de ahogy a lany meselte, eleg zsugori :D


My Best One :*


Homalyos kep, de olyan edesek, Viktorianak a baratja, nem reg jottek ossze, igazabol nekem koszonhetik, haha, igen, mert a srac elado volt a roman fesztivalon, november elejen volt az, es csak azert jott oda Viktoria mert mi ott voltunk. A srac Moldvai, nem csak romanul, de oroszul is jol beszel. Nagyon jopofa, olyan vicces gyerek. Probalt velem romanul beszelni, de rajottt jobb ha angolul ertekezunk, haha :D :D 





Maria-Claudian kivul a lany csapat :) 


Viktoriatol kaptam egy kepeslapot, nagyon edes volt. Orultem neki.


Olyan jo volt latni minadannyiukat. Mindenkitol nagy olelest vettem, elbucsuztam, de nem vegleg. Megigertem nekik hamarosan ujra latnak. Es ez igy lessz.

Szombaton delbe keltunk fel. Reggeliztunk, vagy inkabb ebedeltunk :D Kicsit pihiztunk, majd elmentunk viragot venni a nagynenjenek szulinapjara majd az Ikeaba , picture framet akartunk venni, de vegul kicsit vettunk, vissza kell majd Sashanak vinnie. Na meg utana a Stonbriar mall-ba mentunk vettunk egy merleget, mivel lekellett mernem ujra a csomagjaimat. Vegul egyet moziztunk: Les Miserables. Sok mindenki konnyezett a moziban a filmen.....


Otthon vacsiztunk kettesben, majd kicsit nekem pakolasznom kellett meg. Egesz szombati napot csak ketten toltottuk. En akartam igy, csak vele akartam lenni, hivtak a baratok ot is engem is mindenfele, de mi ezt valasztottuk. :) Szombat ejszaka kicsit nehezen aludtam el, minden jart a fejemben, legfokeppen Sasha. Lefekves elott beszelgettunk, konnyem persze megint kiesett, es az ove is. Nem mondtam semmit, de az az erzes.... amikor lattam, hogy probal eros lenni, de megis kiesett az a konny. Lattam a szomorusagot rajta, meg most is erzem azt ahogyan atolelt. A szombati napot teljesen kihasznaltuk, minden percet, minden masodpercet, tudval, hogy ez az utolso egyutt toltott napunk egy ideig. Folyamatosan fogtuk, szoritottuk egymas kezet... Mindig vartam erre a nagy szerelemre, azt hittem nem is letezik, nem is tudtam elkepzelni, hogy valakit tudok ilyen erosen szeretni, ilyen melyen, ilyen oszinten. Es pont Amerika hozta el ezt nekem.... a nagy OT.  


Szombat delutan Cocoval!

Vasarnap reggel 10 tol volt a gepem a Love Field repuloterrol. Ez egy nagyon pici repuloter Dallasban, meg sohasem repultem onnat, a Southwestnek vannak inkabb a jaratai ott. Egy orat beszelgettunk a repteren, habar eleg csendesek voltunk mindketten ekkor. Majd lassan sorba alltam a securitynal. Sasha vegig vart ram amig eltuntem a lato tavolsagbol. Az az erzes.... latni ot ott allva, latni, hogy en egyre haladok elore, a tavolsag egyre csak nol koztunk.... volt a legrosszabb... a legrosszabb.... konnyeim ujra kiestek..... tavolbol lattam, hogy o is torolgeti a szemeit. A Gate elott leultem, volt meg egy fel oram, zokogasba tortem ki, az emberek lattam, hogy csak ugy neznek "Szegeny lannyal mi tortent". Kozben meg uzeneteztunk.... majd megkezdodott a beszallas.... 

Azert repultem Southwesttel New York-ba, mert 2 nagy csomagom volt, es ennel a legitarsasagnal ket csomagot ingyen csekkolok be. Az meg sokat szamit. Meg ezt Vivi mondta annak idejen. :) Emlekeztem ra. Igaz hogy nem direkt flight volt, megaltunk St. Louise ban, de kb fel orat idoztunk, epp leszalt a gep fele es beszalt egy masik csapat. Ketszer is hoztak inni valot az utazas alatt, meg ketszer snack et ami perec, crackers es mogyoro volt. En meg is lepodtem, mert ez olcso jarat. Az American Airline nal vagy United Airline nal epp ha inni valot kaptunk, snacket nem adtak egyaltalan.  Ott meg az elso becsekkolt csomagra is fizetsz. Mondjuk annyi nem tetszett, hogy mindenki oda ult ahova akart. Otthon a Wizzair nel emlekszem, hogy igy volt. Mondjuk en jo helyet kaptam, vagy a hetedik sorban, ablaknal ultem, igy elbambulhattam a tajban is. Bar amikor lehetett, mert eleg kod volt. Rendeltem egy forro csokit, mert picit faztam, gondoltam hatha felmelegit, nagyon finom volt, regen ittam mar forro csokit. Ahogy szortyoltem eszembe jutott az az idoszak amikor megjelent otthon, nalunk a faluba is a forrocsoki. Igen, teljesen emlekszem ra, mennyire oda voltunk mi gyerekek a szomszedsagba erte. Hogy orvendtem neki ha anyu hozott kettot az uzletbol munkabol jovet. Igen darabszamra, mert nem engedhettuk meg magunknak, hogy egy dobozzal vegyen egyszerre. Nah jol elkalandoztam a forrocsokin.... a lenyeg, hogy sikerult felmelegitenie. 





Repuloteren 5 dollarert kaptam egy 'cart' ot, azzal el cipeltem egyik terminalrol a masikra a csomagom, ahol egyet ott hagytam 15 dollarert, holnap mikor megyek tesomert felveszem. O is ugyanarra a Newark repterre repul. Szerencsere eddig minden rendben van a jarataval. Csak pozitivan. Minden a leheto legnagyobb rendben lessz es holnap tallakozni fogok vel 3 ora korul. :) :) Juheeee! Mar alig vartam este beszeljunk Sashaval, olyan edes volt, megkert, hogy igerjem meg, hogy Marcius vegen visszajovok hozza, mert szuksege van ram. Es, hogy mennyire maganyosnak erzi magat nelkulem, meg hogy Dalma fuggo lett, en meg Sasha fuggo lettem, ez rosszabb mint a cigi. Cigi nelkul simman elvagyok, de nelkule nem tudok hosszutavon meglenni. Cigirol jut eszembe vele cigizgettem hetvegen, de Sasha elott minden nap, o miatta mondtam le a hetkoznapi cigizesrol es be is tartottam. :) Amig haza nem erek biztos nem fogok cigizni, majd otthon elvalik.

Olyan nagyon rossz volt elbucsuzni Sashatol es imadott Texasomtol. Remelem hamarosan ujra visszontlathatom mindkettot. 

Most bucsuzom, kovetkezo bejegyzes nem tudom mikor lessz, elvezni szeretnem minden perccet annak, hogy a tesommal lehetek. 

Hugs,
Dalma
<3


5 megjegyzés:

  1. Hát ezt megkönnyeztem Dalma!:( Totálisan átérzem mit érezhettél, mert bár az én búcsúm korántsem volt hasonló a tiedhez, de azért na...egy év az egy év - emlékek, emberek, helyek, egy éven át tartó élet. Minden rendben lesz és csak ha nagyon akarod, vissza fogsz jutni! Érezd jól magad tesóddal, sok szép élményt kívánok, vigyázzatok magatokra nagyon! Milliószor puszillak :-*

    VálaszTörlés
  2. Mintha az én Új Zélandi reptéri jelenetemet éltem volna újra át most általad... ha épp nem két kiscsajszira vigyáznék akkor zokognék. de igy csak szépen csendben lenyelem a könnyeim:(.
    Tiszta szívből kivánom, hogy sikerüljön visszamenned!
    Puszi, és érezd jol magad tesóddal! Csodás utazást:).
    Angi xoxo

    VálaszTörlés
  3. jol elbogtem en is magam.... meg jo hogy sajat irodam van es be tudtam zarni az ajtot :-((((((( nagyon nagyon remelem hogy vissza tudsz jonni!!!! Annyira aranyosak vagytok egyutt.

    Jut eszembe nem hivtad Sasha-t latogatoba?

    VálaszTörlés
  4. De edesek vagytok, mindenkinek koszonom a jo kivansagokat meg mindent. Mindenkepp tervezzuk, hogy meglatogat Europaban, de majd csak nyar vege fele. Nagyon szeretne jonni. Neki is van par baratja ott, nekem is, igy terveznenk egy kis Europai korutat. :) :) Remeljuk osszejon. Puszi mindanyiatoknak! Majd meg jelentkezem! xoxo

    VálaszTörlés
  5. nagyon szomorú de tényleg ha szeretitek egymást és nem adjátok fel úgyis fogtok találkozni minél hamarabb nagyon várom a következő beszámolódat puszi :)

    VálaszTörlés