2012. április 14., szombat

Tartozok meg egy San Antonio-i bejegyzessel :)







Szuper szuper es nagyon szuper volt mult hetvegen San Antonioban. Nem gondoltam hogy ennyire jo lessz. Aggodtam a vezetes miatt is....de vegig minden rendben volt, 5es fel ora volt oda az ut 500 km korul persze autopalyan. Gulnaz vegul akkor nem jott. En, ket brazil lany es a szlovak lany indultunk utnak. Este 6 kor elindultam osszeszedni a bandat, az ut is szuperul telt...sokat beszelgettunk. Vicces volt mert senki nem ismert egymast, vagyis engem mindenki igen :) , de a tobbiek senkit rajtam kivul :) Egesz uton odaig csak egyszer altunk meg tankolni es kicsit levegozni....valami 1elott meg is erkeztunk a szallashelyre, egyszeru volt, de minden rendben volt.....igazabol ez volt a legolcsobb, de nem volt rossz. Egyebkent is meg en ugy vagyok hogy tok mindegy hol alszom, ugyse vagyok a szallashelyen csak ejszaka :) Kozel volt a belvaroshoz, 8 perc vezetesre mindentol. Nagyon tetszett San Antonio, persze Kalifornia vagy Florida tutibb de Dallashoz kepest sokkal jobb. :) Kedven varosom Texasban eddig. Sok fiatal van, emberek az utcan....na meg ott a Riverwalk is :)























Rengeteg Mexicoi ember el ott, alig lattam Amerikaiakat :) Lol.... Ugy ereztem mintha Mexicoban lennenk. Pentek ejszaka ahogy megerkeztunk hamar le is fekudtunk. Szombaton reggel irany a riverwalk. Megregeliztunk, kozben Flonak irtam hogy itt vagyok es akkor ha van ideje osszefuthatunk. Pont a belvarosban vot igy par perc mulva mar rank is talalt. Szuper volt kicsit beszelgetni, sietnie kellett mert 12 tol melozott. Megbeszeltuk hogy este valahol egyutt bulizunk. Annyira izgalomban voltam a Floval valo talalkozastol, hogy amikor megerkezett el is tortem egy hamuzot. :) Ha ha. Nagyon nagyon jol ereztunk magunk, egesz nap csaszkaltunk, riverwalk, alamo, mirror maze....stb.... Annyit nevettem hogy meg annyit nem ket nap alatt mint azon a hetvegen. Mar a hasamat kellett fognom, fajt a sok nevetestol :) A brazil lanyok meg nagyon aranyosak voltak, megjobban emgkedveltem oket, szinte alig hangzott el par portugal szo....azt hittem tobbet fognak beszelni sajat nyelvukon, de meglepetesemre nem, aminek nagyon orultem. Vicces de amikor meg otthon voltam mar akkor tartottam a braziloktol.....sot az orientacion nem volt jo velemenyem roluk...dehat mindenki mas...ezeket a lanyokat imadom, es nagyon nagyon hianyoznak.... Azt mondtak nekem hogy en is brazil vagyok csak nem tudok rola, mert epp annyit nevetek annyira vicces vagyok mint ok :) :)
A masik csapattal vegul nem siekrult talalkozni, este ok mar mentek Austinba. Flo ajanlott egy clubbot, Rio Club, oda mentunk vegul.... barataival volt ott, szuperul telt, de ahogy visszaemlekszem szerintem fele mexicoi volt a clubban. Toros egy estem volt hallod...eltortem egy sort....csak ugy egyszeruen kiesett a kezembol...:) Na meg Flonak is az itokajat kivertem a kezebol....megegyszer elnezest erte, nem szandekos volt. :) Reg tortem zuztam, most meg mindent bepotoltam az a nap alatt :) :) 

















San Antonioban a brazil lany vezetett, igy meg pici alkoholt is tudtam inni a clubban.... Vasarnap indultunk vissza, tettunk egy kort Austin belvarosaban, azt valami mall-nal kottunk ki ugy fel oranyira Austintol, de szuper jo helyt volt, tavol a varos zajatol, kellemes helyen...vasarnap vagy 10 elmul mire hazaertem.....visszafele a brazil lany vezetett vegig, nem volt kedvem...meg faj fajas is volt szombat ejszaka utan :) Majd elobb Allenbe mentunk, a brazil lany hazahoz, ott majd atvettem a kormayt es hazavittem szlovak lanyt meg a masik brazilt. :)










Szavakkal nem tudom kifejezni mennyire jol telt, minden olyan szuper volt..... es mennyire jol esett az a hetvege mar egyutt fekudni kellni a csajokkal, egesz nap egyutt logni..... remelem hamarosan emgismetelhetunk egy ilyen kiruccanast. :) Igazabol az auto berles volt a legdragabb, de remeljuk kovetkezoben mar nem kell berelni.



Nagyon orulok, hogy Flot megismerhettem szemelyesen is, keves idott toltottunk egyutt, de remelem hamarosan meg talalkozunk. Igazabol meg is hivtak jovo hetvegen egyik partra Texasban....de most nem jon ossze hogy elmenjunk, majd legkozelebb. Megismertem nehany baratjat is, mindenki jo fej. Flo meg egy nagyon bulis lany, imad tancolni, bulizni ahogy tapasztaltam. :)

Hat annyi minden jo tortent azon a hetvegen ezt a bejegyzest San Antoniorol meg osszecsaptam.....mar egy hete is elmult, mostonaba meg nem igazan van idom irni blogot. Meg nem hevertem ki a mult hetveget....vasarnap keso lefekves, hetfo korai keles, melo, szabad idomben meg rohantam autot visszavinni meg utanna magyar csladhoz segitettem a garazst kitakaritani. Este meg megtudtam a szomoru hirt hogy kedden koltozik a szlovak lany Maryhez a comminity counseloromhoz. Host apam meg hamar felajanlotta hogy invitaljam csak meg hozzank. Hamar beszeltem host anyammal es rohantam is erte Allenbe. Azota meg este keson fekszunk le, reggel ugye koran keles, delutan meg erzem alszom el, de azert mire eljon este 9-10 mar megint toppon vagyok..... Ez a het nagyon gyorsan eltelt foleg igy hogy nalam van Edita. Sokat nevetgelunk egyutt stb...mintha nem is lenne melo.

















Szerdan meg Noeli a brazil lany meglatogatott, biciklivel :) autoval 4 percre lakik tollem. Remelem gyakran eljon majd hozzam. :) Jo kis kozosseg kjezd kialakulni, sajnalom hogy Editanak itt kell hagynia minket. :( Volt egy jo fej szlovak baratnom....es most olyan rossz hogy tudom nem sokaig leszunk egyutt, de addig is kihasznaljuk az egyutt toltott idot. Ma siekrult talalnia egy csladot, ugy nez ki megy Miamiba :) Egy szuper gazdag csaladhoz, komolyan nagyon nagyon gazdagok. Elvaltak, anya szuper model Miamiban el, apa Bahamakon, minden masadik hetvegen gyerekeket kell vigye Bahamara..... privat repulogepuk van, az au-pairnek kulon apartman, konyha, nappali, edzo terem....komolyan alom minden.... ha minden igaz hetvegen foglaljak le a repulojegyet,valoszinulog jovo hetvegen mar nem lessz itt velunk. :( Nagyon orulok neki, nagyon szurkoltam hogy vegre mar valami jo osszejojjon neki. Es hat mar alig varom hogy  meglatogathassam..... :) Elvileg a csaladnak azert volt most rematch -e mert az egyik lanya 17 eves, az au-pairrel meg mentek ide oda, baratnok lettek, ittak, hazudtak....problemak voltak....a no meg nagyon orult hogy Edita idosebb mar 26 lessz iden, de nem latszik szerintem rajta, legalabb is en nem erzem ezt a 3 ev kulombseget koztunk. Ezeregszer is mar megkoszonte hogy koszoni hogy vagyok en itt neki, meg hogy mennyire orvend hogy megismert. Remlem tovabbra is kapcsolatban maradok majd vele. Nagyon szeretnem, hianyozni fog de nagyon. Neha azt hiszem magyar, komolyan soha senkihez nem akarok itt magyarul beszelni, de estenkent neha mikor beszelgetunk, nevetgelunk, elvagyunk a szobamba neha neha hozzaszolok magyarul....:) Eleg sok szavat meg mondatot tud egyebkent.


Ma (pentek) takaritani voltam, de nem, siekrult befejezni, a hetvegen ugy sincsenek itthon, na meg a kutyakat is elkell rendezzem, igy reggel hetre toppon kell lennem kutyak miatt es 9ig befejezem a takaritast, azt majd irany suli. Valami kisebb parti lessz a gyerekeknek holnap a haznal, kb 20 gyerek plusz szulok....igy sulibol jovok is haza egybol segiteni. Egyebkent ez a szomszed beajalt egy masik szomszednak, heten fel is hivott takaritas ugyben minden masadik hetfon 3 ora, most hetfon kezdek. Szuper! Csak mar alig alig van valami idom, a fitnest is alig tudom beszurni valahova.... meg tusolni se tudok nyugodtan meg akkor is sietnem kell.....legalabb nincs nagyon idom gondolkodni otthonrol, annyira bekezd itt minden porogni, hogy mar alig birom kovetni. :) El se tudjatok kepzelni milyen jo erzes az hogy ismernek, ismerem a szomszedokat. Host csaladom azt se tudja kik laknak korulottunk, en meg mar annyival joban vagyok....tobbnyire takaritasoknak koszonhetem. Szuper erzes amikor eppen az utcaban setalok, vagy megyek gyerekek utan stb...belebotlok egy ket szomszedba, szomszed gyerekekbe ahol takaritok, mindenki integet, megkerdezi hogy vagyok stb..... olyan mintha kicsit otthon ereznem magam.... 

Emlekeztek arra a jo kepu amerikai sracra, akirol meseltem takaritanom kellett volna naluk? A lenyeg hogy este fel meztelenul nyitott ajtot, a baratnoje nem volt akkor otthon valami 25 eves lehet kb? Megbeszeltuk volt hogy 1 kor delutan varnak a baratnojevel h beszeljuk meg a reszleteket, de en nem mentem, kavarodas volt akkor ott nalam masik szomszeddal...nah azok azota se hivtak vissza, en sem jelentkeztem.... ugyvoltam mar hogy annyi plusz melo ... ha nem jelentkeznek hagyom.... Szerdan Editaval (host apatol kapott egy egy milkshakel) setalunk az utcaban, epp a kozeli kis tohoz igyekeztunk amikor ez a srac hazahoz kozeledtunk...epp kint kerteszkedett, tavolrol mar felismertem, azota most lattam eloszor, kivancsi voltam koszone, vagy egyaltalan emlekszike ram.... nagy meglepetesemre meg oda se ertunk kozel hozza, tavolrol mar kialtotta: Hey Dalma! How are you doing and so on.... hu hat alig birtam megszolalni...Edita meg csak nezett hogy ki a fene ez a jo kepu, izmos srac...honnat ismerem stb.... vicces jelenet volt, Editaval nevetgeltunk....azt hitte a szomszedsagban o a jokepu, izmos gardener tudjatok mint a filmekben. :) Na de a lenyeg hogy emlekszik ram...es meg a nevemet is tokeletesen tudja.....es csak ugy simman egybol szoba is elenyedett velem.... persze takaritasrol nem beszeltunk...de mar azt hiszem nem is ferne be a hatarido naplomban .... ha ha :) Na folytassam maval, este babysittingem volt a magyar csaladnal....12 utan ertem haza....most meg mindjart 2..... tiszta orult vagyok napok ota 4-5 orakat alszom....hogy lehet ezt birni????? Egy ket kepet majd holnap csatolok, mar most nincs energiam erre.....




Asszem mennem kene, mert holnap hulla leszek....reggel 7 tol kinek van kedve takaritani? De muszaj...megigertem.....

Este meg jonnek az Irak haveraink ertunk.....megyunk egyet valahova....vagy Oklahoma....vagy pedig Texas de epp a hatarnal..... mar en se tudom mit csinalunk, de nem is igazan volt idom ezzel foglalkozni, tok mindegy csak let s have fun.....:) Csak vasarnap delbe jovunk haza, epp elerek takaritani...azert nem hagyom ki....:) Vasarnap delutanra kell meg valamit kitalni, terv van, de meg nem tudom biztosra hova leszunk el....valahova biztosan megyunk....csak epp fejezzem be a takaritast :) Ugyhogy megint busy hetvege all elottem..... holnapra meg egy ora fitnesst is bekene szoritani....
Na mostmar tenyleg megyek....mert reggel sirni tudnek amikor felkell kellni....reggel? 4 ora mulva...ha ha.... Hat ez a bejegyzes kicsit zavaros, meg nekem is, nem tudom mennyire tudjatok kovetni a dolgokat...na de igerem majd jovohettol osszeszedem magam csak kicsit csendesedjenek le a dolgok.....Puszi mindenkinek, jo ejt!

3 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszett a bejegyzés!! Nagyon örülök hogy ilyen kis pörgős életed van ott, csomó mindent láthatsz, hallhatsz, csomó új embert megismersz.. Áááá... Szuper!!
    Editának is gratulálok, hogy ilyen jó családot fogott ki, szerintem mindenképpen tartsátok majd a kapcsolatot, és akkor majd el tudsz menni hozzá látogatóba:):) Miami biztos gyönyörű... a napsütés, pálmafák....juuujjj:D Belegondolni is szuper!
    Jó pörgést neked, aztán még várjuk az ilyen jó kis pörgőz beszámolókat:D
    vigyázz magadra, puszi:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Koszonom Annabelle. Igy nekunk is sokkal maskepp telik....emlekszem azert mennyit sirdogaltam elejen....idovel minden jobb. Hja meg majd mindenkepp megyek latogatoba hozza :) :*

      Törlés