2012. január 26., csütörtök

Maybe I will live in North Carolina too.... :)

A lenyeg, hogy a csaladnak sajat haza van Eszek Karolinaban, regen ott eltek, par eve koltoztok ide, Dallas kozelebe. Meg mindig fent tartjak ott a hazat. Ez itt csak berlik. Host apam most akar egy vallalkozast elinditani, elvileg mar nagyon reg dolgozik rajta. Ma meselte, hogy ugy nezz ki hogy hetek mulva beindulna.... ami nagyon jo lenne, hisz egy ideje ugymond egy fizetesbol elnek a host anyamebol. A lenyeg, hogy ha beindul a valalkozas, akkor 95 % hogy nyaron itt hagyjuk Texast es atkoltozunk a masik allamba Eszak Karolinaba, vissza az eredeti csaladi hazba. :) Szohoz se juttam.... hat igazabol en orulnek neki szerintem, ha koltozes lessz biztosan nem lessz ujra egyszeru...addigra mar lesznek barataim, megbaratkozom a kornyekkel meg minden, azt ujra egy idegen helyt ujrakezdeni, ahol senkit se fogok ismerni. De mindezek ellenere tetszik az otlet.... egy ev alatt ket allamban elhetek! Egyebkent is szeretek uj helyeket felfedezni. Ezt host anya nem emlitette meg nekem...talan azert sem host apa szerint mert meg nem indult be az uzlet....es addig ez sem biztos. Most fura mert host apa minden nap itthon van, o foz meg minden....ugy kepzelem mintha o jatszana a no szerepet....  egyreszbol meg is ertem mivel host anya reggel megy es csak 6 utan jon haza igy nincs sok ideje. De majd ha beindul az uzlet host apanak sokat kell utaznia. Majusba megy Magyarorszagra, Romaniaba es meg nehany Europai orszagba uzleti utra par hetig. Mivel o van itthon most legtobbett nagyon sokat segit nekem, fozesben (mindent maskepp csinalnak, hiszen mar megszokhattam minden csaladnal masak a szokasok), vezetesben (meg egyedul nem indultam el sehova, meg o navigal, de szuksegem is van ra meg ugy erzem), sokat viccelodik, mindig megnevettet :) A napnak 3/4 reszet vele toltom. Mire az anya hazajon nekem mar vege a munkaidomnek.
Meg nem hosztak az uj laptopom azert nem is irok sokat.....majd kepeket is kene felraknom. Olyan rossz esku laptop nelkul, csak lopval hasznalom neha a gepet, hisz mindig foglalt. A legutolso bejegyzesem a pasi laptopjarol irtam, felvihettem a szobaba...na de kepzeljetek h masnap delutan amikor beakartuk kapcsolni nem indult..... azota se ... el se hiszem.... az en laptopom is tonkrement meg  az is.... Azzal aztan tenyleg nem csinaltam semmit, fogalmam sincs mi tortenhetett. Annyira rossz sajat laptop nelkul... na de mindig remenykedem, hogy majd holnap, majd holnap...de mostmar tenyleg remlelem hogy holnap....
Gyerekekkel semmi gond nincs, meg mindig aranyosak. Mondjuk ma voltunk a konyvtarba es eleg nehezen fogattak szot, tobbszor rajuk kellett szolnom... na de ez meg kezelheto volt.
Vasarnap lessz egy meetingem 6 kor a Cheescake Factory elott vagy meg 10 Au-Pair lannyal. Oket netrol ismertem meg, nem a cluster hez tartoznak. Aranyosnak tunnek, belole negyen biztos ujjak vagyunk, negyen meg tutira nemetek....  Kivancsi vagyok rajuk, remelem jo fejek.
Az elso cluster meeting meg Februar 12 en lessz, Dallasba, egy Hockey Game! hat soha nem voltam Hocky meccsen, igazabol soha nem is erdekelt meg most se..... de nem banom, megyek hisz ott is ismerkedek....meg elvegre az elso cluster meetingem lenne. Na az hogy hogyan jutok oda meg kerdeses. Dallasba semmikepp nem akarok elindulni autoval, itt alig birok vezetni a forgalom meg az utak miatt. GPRS nincs.... de kovetkezo fizumbol egyet veszek... mivel e heti laptopra megy el :) Megkapom a listat akikkel egy clusterhez tartozunk .... irok majd  alanyoknak es remlehetoleg lessz valaki a kozelben, aki megy a meetingre es tudnek hozza csatlakozni. Holnapra valaszt kell mondani ki megy vagy nem, igent mondok azt addig talalok biztosan egy megoldast ra.
Neha elfog a homvagy...mennyivel is konnyebb lenne otthon....neha meggyul a konny a szememben, de nem hagyom kijonni :) Ez most egy ujjabb kihivas nekem. Nem sirhatok....egyaltalan....azt nem hagyom....mivel tobb honapi munkamba telt amig sikerult kijutnom, nem is keves penzemben...na meg a masik, hogy ez volt az almom.....mar egy eve a magyar lanyog blogjait olvasgatom es remeltem hogy egyszer majd en is itt lehetek...en is irhatok. Probalok csak a jo dolgokra gondolni... na meg arra hogy otthon csak elnem hetkoznapjaim...valtozas nelkul. Talan azert is nehez most mert ott volt  a baratom, akivel minden nap egyutt voltunk, mindig nalam aludt...igaz hogy neha, foleg utobbi idobe sokat civakodtunk, de azert szerettem......es nehez elszakadni ilyen hirtelen tole. De ezt is tulelem. :)
Na most megyek, mert atkell adnom a gepet. Puszi mindenkinek!

3 megjegyzés:

  1. örülök h minden rendben veled! ne aggódj belejössz majd mindenbe csak idő kell! puszi

    VálaszTörlés
  2. szia, nemregota olvaslak. orulok hogy sikerult kijonnod. en houston-ban vagyok :-) ne ketelkedj a north carolina miatt. szuper hely. jobb mint texas! en new york-ban eltem 7 evet, majd 1 eved DC-ben. Mult augusztusban koltoztem Houston-ba.

    sok sikert a beilleszkedeshez es eddig ugy tunik jo csaladot fogtal ki. remelem a tovabbiakban is igy lesz.

    welcome to texas!

    orsi

    VálaszTörlés
  3. Koszi Bogi, ennek a vezetesnek kene jol mennie s akkor mar nagyon boldog lennek :)

    Orsi neked is koszonom a szurkolast... csalad nagyon jo, marcsak nekem kell megfelelni. Eszak Karolina miatt cseppett sem aggodom, sot.....en nagyon orulnek ha atkoltoznenk felidobe de ehez host apam uzletenek is bekell indulnia :) Remelem nyaron mar onnat irhatok :) UDV Dalma

    VálaszTörlés