2014. március 25., kedd

Mosolyka..... Csodas otletem tamadt!

Mielott irnek a Belize-i nyaralasrol, egy gyors postot szeretnek megosztani.... A tegnap este sikerult befejezni a Fanni konyvet. Imadtam. Januarban a Budapesti repuloteren kezdtem neki, de megerkezesem utan annyira lefoglalt a suli, munka, es reunion a baratokkal, hogy nem volt idom folytatni. Magammal vittem Belize-be, ahol szinte a vegere is jartam. Majd miutan visszaerkeztunk Dallasba be is fejeztem. Fanni egy csodas lany, aki rengetek erot tud adni az embereknek. Meg sok ilyen emberre lenne szuksegunk mint o. Nem tagadom, sokszor zokogtam amikor a sorait olvastam. Szeretnem, ha minel tobben elolvasnak a konyvet.... es ebbol kifolyolag tamadt egy csodas otletem! Jatszani szeretnek veletek. :) Vagyis pontosabban az Amerikaban elo magyarokkal. :) LOL. Lehet viccesen vagy orulten hangzik, de en szeretnem.....
 
A jatek szabalyai:
1. Amerikaban elo magyarok vehetnek reszt benne. :)
2. Aki elsonek kommentben vagy priviben elkuldi az Amerikai cimet, annak a szemelynek elpostazom a Mosolyka... Te dontesz! konyvet.
3. Maximum 30 napig tarthatod magadnal a konyvet! Elolvasasa utan, ha van mas Magyar Amerikaban elo ismerosod, aki szivesen elolvasna, kuld el/add oda neki..... Kerlek ne szakitsd meg a lancot! Ha meg nem tudsz senkit, kuld vissza nekem. En majd teszek rola, hogy mindig legyen gazdaja. :) Kivancsi vagyok, hogy az ev vegere hany emberhez jut el ugyanaz a konyv. :)
4. Amikor barki kezhez kapja a konyvet, irnia kell nekem egy emailt vagy uzenetet, amiben megosztja velem, hogy eppen hol jar a konyv. :)
 
A konyv elso oldalara ravestem a postai cimem, email cimem es telefonszamom. Mellekelek egy lapot is, amire mindenki aki elolvasta rairja a nevet es a varost/allamot ahol eppen el.
 
Bizom benne, hogy lessz olyan szemely koztetek, aki velem szeretne jatszani. :)
 
 
A noverem altal keszult sziv konyvjelzomet is kuldom a konyvvel. :) Nehezen vallok meg tolle.... de ehez a konyvhoz kell ez a szivecske. <3 Majd megkerem Hermit, hogy keszitsen nekem egy ujat majd postazza is ki ide. :)
 
Izgatottan varom az elso Amerikai cimet! Minel hamarabb tovabb szeretnem adni a konyvet. :)
 
Hamarosan jon a bejegyzes Belizerol.... addig is mosolygos napokat! :)
 
<3 <3 <3
 
Dalma
 
xoxo
 
 
 
 

14 megjegyzés:

  1. Ez nagyon jó ötlet. Nem hiába, óriási szíved van Dalma, hogy egy ilyen könyvet meg akarsz osztani másokkal is. :)

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Jó ötlet, kíváncsi vagyok a könyvre. Ha még nincs rá jelentkező szívesen lecsapok rá. A címem Plano, Texas a többi részletét már megkaptad privát üziben :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Te vagy az elso. Ezuttal nem kell postaznom, holnap szemelyesen viszem el! :) xoxo

      Törlés
  4. Talán életemben először mondom azt, hogy most jó lenne az Államokban lakni:-)... Szuper csaj vagy Dalma, csupa szív - ilyen emberekkel kellene tele lennie a világnak. Iszonyú jó ötlet, remélem sikere lesz.
    Milliószor puszillak :-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Koszonom Viki. Reg hallottam feloled, sokszor eszembe jutsz am! Oleles xoxo

      Törlés
  5. Ez egy remek ötlet! Szívesen elolvasom majd nifulop után, csak mondd meg kinek küldjem a címem :) :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kuld el nekem Agnes. Nikivel mar megbeszeltuk, hogy vissza adja nekem a kiolvasas utan. :)

      Törlés
  6. Dalmaaaaaaa! Dalmaaaaaa! Hahóóóóó! Hol vagy már? :) Köszönöm a szavazatod, amit múltkor a szendómra adtál! :) Hiányollak azonban. Remélem, gyorsan írsz nekünk olvasóknak. Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Edes vagy Evi :) az uj bejegyzes lassan de keszul :) a biztatasotok mindig segit abban hogy irjak, meg ha nagyon unom is neha :) a szavazatot meg nagyon szivesen! :)

      Törlés
  7. Dalma, várjuk az új bejegyzésedet!

    VálaszTörlés