2014. január 14., kedd

Here I am again.... :)

Nah akkor folytatodhat a kaland. :) 

Pentek este Gulnazert kellett mennem Sara host csaladjahoz. Sara a hetvegen nem volt Texasbam , ezert a host csaladja megkerte Gulnazt, hogy segitsen be. Hja egyebkent csutortokon koltozott ki Gulnaz a regi host csaladjatol. Uton arra fele kicsit eltevedtem, igazabol nem is kicsit.... :) Eleg szokatlan ez a vezetes nekem, a sok autopalya, hatalmas utak, sok exit.... kicsit nehezen szokom, de majd belejovok. :) A lenyeg, hogy vegul csak megtalaltam. Az az igazsag, hogy nem szeretek sotetben vezetni, legalabbis itt. Nagyon oda kell figyelnem, mert szornyen rossz a szemem, rosszul latok. Szemuvegem lenne folyamatos hasznalatra, csak en nem hasznalom.... azzal a szemuveggel mar egyebkent sem latok. Elkellene menjek egy vizsgalatra es uj szemuveget csinaltassak. Talan majd a kozel jovoben raveszem magam. 

Nagyon jo erzes volt Gulnazt ujra latni, egyaltalan nem ereztem azt, hogy 6 honapot tavol voltam. Talan azert is mert otthonrol is folyamatosan tartottuk a kapcsolatot. Szinte napi szinten. :)

Nevettunk, mert azt sem tudtam hogy nyitsam ki a csomagtartot, vagy a hatso ajtokat.... lol. Fenyt akartam kapcsolni, amikor egyik gomb megnyomasaval hirtelen kinyilt a kis teto ablakom.... eskuszom, akkor vettem eszre, hogy az automnak ilyenje is van....lol. 



Gulnazt Fadihoz vittem, nala lessz amig kialakul valami. A csomagokkal ott cipekedtunk, szegenyt sajnaltam, o visoznt orul neki, hogy vegre szabadult abbol a hazbol. Fadi az anyukajaval lakik. Autobalesete volt par napja, eltorott a csukloja. Csoda hogy meg ennyivel meguszta! Egy lany a pirosnal nem allt meg, igy osszeutkoztek. Az auto teljesen ossze torott. Mielott Gulnazt felvettem volna vettem egy csokit es egy kepeslapot Fadinak. 



Nem is tudtam, hogy aznap este ennyien osszegyullunk Fadinal. Nemsokara az erkezesunk utan Jehan, Leith, Chadi es az o baratnoje is megerkezett. Neztunk egy kis comedy showt, ahol kiparodizaltak az egesz Middle East es meg a Magyarokat is. :) A lenyeg az volt benne, hogy hogyan mondod magyarul KISS? Ami ugye PUSZI vagy PUSSY :) :D Most meg mindenki azzal fogad, hogy gyere adj egy PUSSY-t :) 

Faditol ugy 11 kor elmentunk Jehannal es Leithtel. A tobbiek maradtak. Az automat en Fadi elott hagytam. Addisonba talalkoztunk Vikivel es a barataival. Nehany vicces orosz figuraval hang outolt. Az orosz fiuk tenyleg nagyon viccesek voltak, egy csomot nevettunk. Az egyik Moldav volt, de o is oroszul beszelt, azert a kis roman tudasat megvillogtatta. :)



Viki, Leith es En <3



Jo erzes volt teli kabat nelkul lenni :)

Jol ereztem magam a csapattal, habar olyan nagyon almos voltam. Elszoktam amr az ejjelezestol. Buli utan Leith es Jehan lerakott az autonal, onnat meg 30 perc vezetes volt hazaig. Haza erve csak ugy bele estem az agyba. Masnap reggel 8 kor felkeltem, pedig nem kellett volna, nem is ertettem, hogy mi van velem, hogy nem tudok aludni tovabb, pedig hajnali 3 kor fekudtem le... Something is wrong with me because i love to sleep till late... :) Amikor lementem Amanda kicsit kivolt keszulve mert nem talalta az auto kulcsat. Kellett volna siessen Alex Basketball game-ere. Probaltam keresni vele, de sem sok sikerrel. Mondtam, hogy vigye el az automat.... de o nem igazan akarta, mert, hogy biztosan nekem is kell stb... aztan addig mondogattam, hogy csak elvitte. Ugysem volt programom 1 elott. Rosszul ereztem magam, mert pont kifogyott a tank, az elotti ejjel epp, hogy haza ertem, azt gondoltam szombat reggel elmegyek es tankolok, mert nem akartam ejszaka egyedul sehol megallni. Arra meg persze nem gondoltam, hogy surgosen mas is szeretne hasznalni.... Amanda mondogatta, hogy ne aggodjak miatta, o majd tankol, inkabb halas volt azert, hogy oda adtam neki az autot.... lol.... 1  elott vissza is ert, a kozon meg irogatott, hogy ne haragudjak. Ez a no meg tele tankolta az autot, vissza akartam fizetni, persze nem vette el. Amikor atadtak az autot akkor is tele volt tankolva, most meg masodjara is tele tankolta nekem.... nem az ok feladatuk ez, de mindegy. Azert orultem neki na. :) Egy hetre nem eleg egy teli tank, pontosabban 5 napra volt eleg. Sokat vezetek, napi 100 kilometert simman. Csak a sulim 35 kilometer oda meg 35 kilometer vissza, plusz meg maszkalok mashova is.... 

1 kor mentem Leith lakasahoz, felvettem ot (utba esik o barhova is mennek) onnat meg mentunk a Shops At Legacyhoz Jehannal talalkozni mar pentek este megbeszeltuk, hogy majd egyutt ebedelunk valahol. Megbeszeltuk Leithtel, hogy ugy kene csinalni a partikat, hogy egyszer o vezet, maskor meg en, igy mind ketten megtudunk neha neha inni valamit + benzint is sporolunk. :) Gyonyoru napos ido volt, a teraszon ultunk.... szerintem az arcom barnult is lol.... elveztem a napsutest de nagyon.



Ugy volt, hogy szombaton estefele kell dolgoznom, de majd Amanda ir, hogy hanyra menjek haza, de semmikepp sem elobb mint 5 vagy 6. Kb 4 re vissza ertunk Leith hez, gondoltam nala maradok amig ir Amanda. Megmutatta az uj kutyajat. (Eddig nem volt neki) Ot is Coconak hivjak. Nagyon jatekos kis kutyus, hamar a szivembe lopta magat. 




Kozben Amanda irt, hogy vegul nem kell dolgozzak, mert a gyerekek a nagyinal vannak es ott szeretnenek maradni ejszakara is. Igy maradtam meg Leithnel, jol elbeszelgettuk az idot, az elmult 6 honap torteneserol, vegul meg egy filmet is megneztunk. Olyan edes volt Coco, minden otodik percben hozott nekem egy jatekot. Lol. 



8 ra haza is ertem, de mar nem akartam kimenni, mert mar megint olyan almos voltam...lol.... amiota itt vagyok ezzel szenvedek, este 8 kor mar erzem alig tudom nyitval tartani a szemem. Annak viszont orulok, hogy ilyen koran kelo lettem. :) Kozben irt O, tudjatok KI :) Csak nem akarom most emliteni a nevet, mert az az erzesem, hogy meg most is olvassa a blogomat, lol. :) A mult heten harom nap is irt, eleg sokat beszeltunk akkor.... en nem irok ra elsonek az tuti.... de majd aztan valamikor kiterek egy bejegyzesben ra is bovebben :) Most tulsagosan elvagyok foglalval mas dolgokkal, aminek igazabol orulok.  Probalok nem rajta gondolkodni :)


Kaptam Leith tol egy Kanadai bort, amit elvileg csak ott lehet talalni :)

Szombaton este a fizetesemet is megkaptam. Kivancsi voltam, hogy vegul mennyi lessz, mert reszletesen nem is beszeltuk at. Annyit mondott volt anno meg Warren hogy a regi nanny nek 400 dollart adtak hetente, de hozza tette azt is, hogy neki volt autoja. Ebbol igazabol en azt gondoltam, hogy lefognak vonni azert mert, hogy en az ok autojukat hasznalom. De vegul nem tettek, es en is megkapom a heti 400 dollart. Ami persze szuper jo, mert a baratnoim is csak 300 at max 320 at kapnak hetente. Ugynokseggel meg csak 200 at. Ugyhogy orulok neki nagyon. Igy nekem sem kell aggodnom, van amibol fizetni a sulit. :)

Vasarnap reggel Amandaek elmentek, nekem meg dolgoznom kellett. Egyaltalan nem bantam, hisz ez nem is olyan mint a munka.... I have fun too! :) 12:30 kor kellett a gyerekeket felvegyem a nagyinal. Onnat ebedelni vittem oket majd moziba. Ez volt a program. Mielott elindultam otthonrol mindent jol lejegyzeteltem. 


Lunch at Panera Bread

Alex nagyon segitokesz mindenben, az ebednel is hozott mindenkinek inni valot, o is rendeli meg mindenkinek a kajajat. Latom, hogy mennyire elvezi, ezert neki elmondom, hogy mit szeretnek es hagyom hogy o adja le a rendelest... lol Persze fizetni en fizetek.... az Amanda kartyajaval :) Az elejen ossze gyujtottem az ilyen szamlakat, hogy Amandanak megtudjam mutatni, de ot nem erdekelte, mondta, hogy nem kell neki megmutatnom a szamlakat... :) Elore ki irtam a Cinemarknak a cimjet de a GPS em nem talalta. Alex egybol mondta, hogy nem gond, mert o tudja hol van. Nagyon tud mindent hogy merre van... Kicsit aggodtam, mert autopalya meg minden.... azt nem tudta, hogy az utcanak mi a neve, ahol Exitelni kell, de ahogy ertunk oda a helyet felismerte.... onnat meg ossze vissza mindenfele kellett kanyarodni, de vegul oda talaltunk. Komolyan nagyon jo ut igazitasban. Meg abban is szol, hogy valtsak savot, mert majd balra kell fordulni. Elkepeszto mennyire segit nekem mindenben. Akartam kepet kesziteni rola, de amikor nincs a haja rendben es kifestvel, nem hagyja... lol :)


Walking with Dinosaurs -t neztuk meg, ez volt az utolso hetvege, hogy jatszottak a mozikban, aminek orult Amanda, hogy sikerul megnezni, mert mar nagyon reg megigerte Rydernek. Alexnek nem volt hozza kedve, de megnyugtattam, hogy veszunk majd innivalot, popcornt, candyt es tuleljuk az animaciot. :) Igazabol kedves kis mese volt, a vegen o is mondta, hogy tetszett neki. 




Vasarnap hetagra sutott a nap, de ennek elennere nagyon nagy szel volt. Eredetileg park volt betervezvel a mozi utan, de vegul nem mentunk. Vasarnap delutan jutott eszebe Alexnek, hogy neki taskat kell venni hetfore a tennis es basketball felszerelesenek Igy megigertem neki, hogy majd mozi utan elmegyunk. O a Victoria Secretbol akarta venni, ami termeszetesen sokkal dragabb. Kozben irtam Amandanak, hogy Alex azt szeretne ha oda vinnem, Amanda meg valaszolt, hogy rendben, de akkor neki kell a sporolt penzebol felet kifizetni. De ha a Targetbol valaszt akkor kifizeti az egeszet. :) Ez a hozzaallasa nagyon tetszett Amandanak. Persze, hogy igy mar Alex is azt mondta, hogy jo lessz a Targetbol is. Egyebkent meg egy helyes kis Reebok taskat szereztunk be neki, ami 3 x olcsobb mint a Victoria Secret-es. Target utan hazamentunk, vacsorat keszitettem, majd jatszodtunk amig Amandaek is haza erkeztek.




Hetfon reggel Alex suliba vivese utan elszaladtam a Walmart-ba venni egy coffee cup ot az automba. :) Nevettem, mert a parkolassal mindig bajban vagyok, vagyis soha nem emlekszem, hogy hova parkoltam pontosan. Amikor megerkeztem egy munkas volt a parkolobaa, azt hiszem epp tisztogatta a terepet..... a lenyeg, hogy amikor kijottem meg mindig ott volt. Latta, hogy forgolodok, keresem az autot... odaszolt, hogy nem hiszi el, hogy mar reggel koran 8 kor nem emlekszem, hogy hova parkoltam. Jelzem alig volt par auto a parkoloban. :) Majd ott nevettunk, hogy o tudja es megmutatja. :) Vicces de ez vagyok en, soha nem tudom hol parkoltam :) 


A kuponjaim, gyujtogetem. Ha vasarolok valamit, mindig megtartom a szamlat, mert ha kitoltom a survey-t kapok 15 % ek kedvezmenyt a kovetkezo vasarlasnal. :) Imadom az ilyen lehetosegeket. Mindig ki is hasznalom oket. 

Majd 11 utan elmentem a Watters Creek be. Soha nem jartam ide, ez egy kis kinti shoppingolo hely. Sokkal jobban szeretem az ilyet mint a bevasarlo kozpontokat. Kicsit ures volt a hely igy hetfon reggel 11 kor. :) De gondolom maskor nem ennyien vannak. Az igazi ok amiert aznap ellatogattam ide az a Victoria Secret volt. :) Mar nagyon vartam, hogy a kedvenc fehernemu uzletembe betoppanhassak. Emlekszem Eri mennyire imadta az uzletet New Yorkban. :)





A padon uldogelve elveztem egy kicsit a napot :) Nem is tudom, hogy valaha orultem ennyire a napsutesnek mint az utobbi hetben? :)




A haz ahol elek :)



A cimem, ha kepeslapot szeretnel kuldeni, lol :) Tedd hozza meg azt is, hogy Fairview, Texas, 75069 :D


Nissanom :) Jobb mint a Kia-m mi?:)


Garazs... bal szelso az enyem, jobb szelso a Warren-e es a kozepso az Amanda-e...


Plusz meg van egy ahol Warren a masadik autojat tartja es a 3 db motorjat. Azt hittem, hogy egy motra van :D



Lamborghini amit nem is hasznal. Kerdeztem, hogy miert.... a valasza az hogy kenyelmetlen meg hogy zavaro az, hogy mindenki megallitja kerdezoskodik az autorol meg, hogy mindenki fenykepezkedni akar vele. Azt mondta az elejen meg okes volt, de mar nagyon zavarja...








Nagyon nagy SALE volt, igy elegedeten tavozhattam... sot meg a februartol megmaradt Viktoria Secretes szamlam megvolt, amin kitoltvel a survey-t 10 dollart sporoltam. 


Delutan meg mielott hazaert volna Ryder a sulibol elmentem egyet futni a neighborhood ba. Le akartam csekkolni a tobbi hazakat, az ipodomat magammal vittem, igy neha meg megalltam egy egy kepet kesziteni.











A melettunk levo neighorhoodba, keresztul menve a fo uton.... mar kisebb hazak vannak, de ott is nagyon tetszett a kornyek... olyan mintha az erdoben lennenk, megis 10 percre a varos zajatol. :)



Amerika es Texas zaszlok <3


Imadom ezeket a kis "Amerikai" posta ladakat... emlekszem filmekben mennyit lattam...




Hja o a harmadik kutyank, Bentley... ot kint tartjak, csak akkor engedik be a hazba ha essik... akkor is csak a laundry szobaban van :) 


Amanda's car


One of Warren's car



Miutan hazaert Ryder a sulibol kimentem vele, mert motorbiciklizni szeretett volna.... Kijelentette, hogy o a ''guy'' a Fast and Furious 6 bol. Kedvenc filmje, vegul meg a zenet is bekelett tennem, kivulrol tudja a szoveget. Szorakoztato volt. :) 


Es megerkezett az elso level, nekem cimezvel...haha. Persze csak a bankomtol, ujra nyitottam a Wells Fargo bankszamlamat...


Motorbiciklizes utan olvasni kellett, ami mar nehezebben megy. Nem egyszeru ravenni az olvasasra, mindent szeretne csinalni csak eppen nem azt. Nah de ilyenek a gyerekek, en is ilyen lehettem :)



5:30 tol meg megneztuk Alex basketball jatekat a suliban. Ugyesen jatszik. 

This is my new favorite. I can't stop listening this minimum 6 times per day...lol


Gyerekek csak egyet tudok mondani: Merjetek nagyot almodni! :) En is azt tettem. :) Kellemes hetet minden kedves olvasomnak. :)

Hugs and Kisses
<3 <3 <3


12 megjegyzés:

  1. Jaj, már lassan rohannom kell a munkába. :) De este tuti, elolvasom, amit írtál. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) :) Remelem talalsz benne szamodra ujat, erdekeset :) Jo munkat mara! :)

      Törlés
  2. Szia Dalma,

    Olyan jó olvasni téged, örülök, hogy megint gyakrabban írsz :) Annak meg még jobban, hogy ennyire jól érzed magad kint, és hogy minden ilyen jól alakul. A ház mesés, a család is nagyon jófej lehet :)
    Mesélj RÓLA (tudod ki) is bővebben, kérlek! Olyan kíváncsi vagyok, mit érzel, miket ír, és hogyan viselkedik veled...

    Szép napot/hetet Neked!
    Sok puszi: Maya

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Edes vagy, koszonom szepen, igerem majd irok hamarosan egy bejegyzest rola es a vele kapcsolatos erzeseimrol is. :)

      Neked is egy mosolygos, csodas hetet!
      xoxo

      Törlés
  3. IMÁDOM A BLOGODAT! ezt olvasom munkahelyemen:))))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Orulok neki de nagyon! Ez meg inkabb motival, hogy igenis irjak, mert van aki szeret olvasni :) :)

      Kellemes hetet!
      xoxo

      Törlés
    2. Jajj de orulok, hogy minden jol megy, es , hogy vegre irsz ujra, annyira jo olvasni, jobb mint egy film vagy egy konyv!

      Törlés
    3. Koszonom Agi! Orommel tolt el az ilyen bejegyzes :) Hugs :)

      Törlés
  4. Így vizsgaidőszakban, nagy anatómiázás közben nálam az a kikapcsolódás, hogy au pair-blogokat olvasok, így jutottam el a te blogodhoz is, ami egyből a kedvencem lett! :) szeretnék egyszer én is kijutni Amerikába, élni ott egy kis ideig, de sajnos az egyetem nem nagyon teszi ezt lehetővé... :S addig is, sok sikert kívánok neked mindenben, legyél szerencsés, és köszönöm ezt a blogot, nekem sokat jelent hogy olvashatom :) üdv.: Eszter

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Eszter! Ki fogsz jutni, csak akarni kell! If there is will, there is a way :) Mondogassad csak magadnak :) Nem tudom, hany eves lehetsz, de nekem sok Au-Pair baratnom van/volt aki egyetem utan vagott neki a nagy utnak! Meg egyebkent is nem muszaj Au-Pairkent jonni, ott a Student Visa lehetoseg is! Sok sikert kivanok a vizsgadhoz! Es orulok, hogy a kedvenceid koze tartozik a blogom! Csodas hetet! Udv: Dalmi

      Törlés
  5. szuper helyed van es kivanom hogy ez ne valtozzon. ha valaki akkor te nagyon megerdemelted ezt. (es en is nagyon orulok hogy vegre gyakrabban irsz)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Anna orulok, hogy orulsz a sikereimnek! :) Neha ugy erzem mintha mar reg ismernelek! Orulok, hogy ratalaltunk egymas blogjara! :) Mosolygos hetet! :) :) :)

      Törlés