2013. április 11., csütörtök

Utazas vissza Texasba!

Na hogy is kezdodott az en kis utazasom?

Kedden indultam el busszal Magyarorszagra, 11 orai buszozas utan mar mindenem el volt allva, alig vartam megerkezzunk. Hajnali otkor a csomagaimmal tomegkozlekedessel kidocogtem Erdre, ahol a noverem lakik. Nagy olelesek, kis beszelgetes, Erinek meg Balazsnak menni kellett, en lefekudtem, altato nem kellett az tuti. Osszesen ket napot toltottem ott, de nem mentem sehova, betegnek ereztem magam, teaztam, parologtattam. Anyu hivott delutan, hogy a kis szakacs konyvemet otthon felejtetettem. Eleg szomoru voltam miatta mert abba rengeteg sutit, kajt leirtam. Csutortokon meg a kis Bazsira is vigyaztam. Sajnalom, hogy ilyen keves idot sikerult vele tolteni. Pentek delben a tesom kivitt a repuloterre. Plusz kilo volt, de szerencsere nem kellett ra fizetnem. Magamban mondogattam csak meg ne merjek a kezi poggyaszomat. Hat persze, hogy elkertek, csopke 7 kilo helyett 16 kilot gyomoszoltem bele. :) Meg a no is csodalkozott, hogy ezt, hogy csinaltam. Teny, ami teny, jo vagyok a csomagolasba, mindig kivalsztom a a legsulyosabb dolgokat, ami majd a kezibe kerul. Azt hittem most szedhetem ki a plusz kilokat, de ekkor a no mondta, hogy ingyen most feladhatom azt is mert hely szukeben vannak a gepen, plusz igy meg kapok egy elsobsegi beszallast. Meg is volt az orom. :) Atszallasom Amsterdamban volt, csodalkoztam is, hogy milyen nagy az a repuloter. Az utlevelemet is magam kellett bescanelni, a camera keszitett egy kepet rolam, azt mehettem tovabb. Ilyet meg en sem lattam. Self Service :) 

Az ut kicsit hosszu volt, Amsterdamtol szinte tiz orat utaztunk Atlantaig. Azert gyomoridegem volt, kivancsi voltam mi lessz atengednek vagy sem. A csavo aki atkelett volna engedjen, hat persze hogy nem tette, rakta az utlevelem egy foliaba, jottek ertem, vittem egy kisebb irodaba. Mint a filmekbe. Ott meg voltak egy paran, egy idos hazaspar is a lanyukkal, aki kb az en korosztalyom lehtetett, oket lattam, hogy velem erkeztek Atlantaba. Amig varakoztam probaltam olvasni, ha azt lehet olvasasnak nevezni, haromszor egy oldalt elkellett olvasnom, annyira nem birtam figyelni az idegessegtol. A gyomrom is elkezdett kozben menni. Arra gondoltam, ha vissza kuldenek most, hogy tudassam Sashaval, szegeny var ram a repuloteren. Ot sajnaltam meg a legjobban. Annyira probaltam ugy viselkedni, hogy ne latszodjon rajtam, hogy szorongok. Egy csomot kerdezoskodtek, hova megyek, mit csinalok, ki vette a repulojegyet, mennyit ullok stb. Bele voltak nagyon kotve abba, hogy miert maradok harom honapot. Elmondtam nekik, hogy voltam mar Au-Pair, habar akkor roman utlevellel voltam, most meg magyarral. Kicsit nehezen, de az a lenyeg, hogy atengedtek. Ekkor mar 9:45 pm volt, 8:00 pm tol voltam ott az irodaban. 10:00 pm kor meg szallt fel a gepem Dallasba. Taskaimat nem tallatam, becsekkolva nem voltam, az F terminalrol atkelett mennem a B re, szinte hihetetlennek tunt, hogy en elerem meg ezt a jaratot. Egy ott dolgozotol megkerdeztem hol talalnam meg a csomagaimat, mivel nekem azt felkellett volna venni Atlantaba, azt mondta mar elvan az takaritval, mivel mar ket oraja megerkeztem. Igy ugy dontottem rohanok a gepre, aztan majd a csomagokkal is lessz valami. Szerintem "uthettem" el mindenkit, ugy rohantam a gepre. Meg beszallo kartyam se volt. Perceken mulott, hogy nem kestem le a jaratot, ahogy bertem a gepbe indultunk is. Nagy orom volt, amikor mar szalltunk fel Dallas fele. Ekkor azt a hazaspart a lanyukkal pillantottam, atlosan ultek. Nekik is volt problemajuk Atlantaba. Erre meg hozzam sozltak magyarul, hogy "sikerult????" :) :) Nem vettem en eszre, hogy ok magyarok, elvileg mar Budapestrol egyutt utaztunk. Ok nem Dallasba, hanem Fort Worth ban elnek. Ket ora repulo ut volt Dallasig, egy orat tudtam is aludni, a tobbi jaraton nem sikerult az alvas. Mar ereztem, hogy nagyon faradt vagyok, otthon mar reggel lenne, kb mar egy napja, hogy talpon vagyok, en meg csak most tartok Dallas fele. 

Ahogy leszallt a gepem, boldogan rohantam a kijarathoz, es igen, ott vart ram Sasha. Egymas nyakaba borultunk, lattam rajta, hogy felt, hogy nem fogok kijonni. Mivel Amsterdamban sem volt net wifi es Atlantaba meg idom se lett volna telefonkagylot keresni igy nem tudtam ertesiteni. Egy jo ideig csak olelgettuk, puszilgattuk egymast. :)

A csomagjaim persze nem voltak meg, szamitottam is erre, de mar ez sem erdekelt. Azon tul voltam. Na de ekkor eszre vettem, hogy nincsennek emg az irataim, az utlevelem, jogsim stb..... Szoltam hogy melyik geprol szalltam le, es hogy valahol ott kell lennie a gepen. Mindenki azt kereste. A vegen meg kiderult, hogy nalam volt, a laptopom koze becsuszott. Tiszta zizi voltam. Izgalmamban mar gondolkodni sem tudtam. A csomaggal emg ugy maradtunk el, hogy masnap reggelre Dallasba er, es delutanra meg kiszallitsak. Kaptam egy kis tulelo csomagot, poloval, fesuvel, fogkefevel stb.... 

Az autohoz erve kaptam egy csokor rozsat. Ahogyan ismerem Sashat, erre gondoltam, hogy kapni fogok. :) Hazaerkezve csomo meglepetes vart. A haloszobankat feldiszitette: rozsak, welcome home-os lufik mindenhol. Tukorre I Love U irva, ajandekok (ruha, parfum, vs -es termekek) stb..... Szobankba szereltetett tvt, mert mindig mondtam neki, hogy en szeretek TVt nezni elalvas elott. Kaktuszokat vett nekem, a kertbe viragokat ultetett, meg fuszereket, mint bazsalikom, petrezselyem, rozmaring, menta stb. Az agyra uj kulso huzatott vett, parnakkal, ilyen olyan aprosagok, ujdonsagok meg a lakasban amik meglepik voltak. :) Hja es meg egy bankartyat is csinaltatott nekem a nevemmel, az o szamlajan. Ezt nem szandekozom hasznalni, de o szeretne ha magamnal tartanam. 












Coconak uj hair cut ja volt "lion cut"


Nekem van a legcsodalatosabb baratom a vilagon. :) Imadom. Ugy megvoltam hatodval. :) :) :)

Egyet vacsiztunk, majd alomba is szenderultem hamar, nagyon faradt voltam. Meg szalvetat es kis papir talat is vett Welcome Home osat. :) :) 

Boldog voltam nagyon, hogy ujra itt lehetek. :) :) 
Majd meg jelentkezem. 
Puszi



9 megjegyzés:

  1. Úristen Dalma! Hát mesébe illő a történetetek. :) Klónozhatnának több ilyen szerelmes férfit. :) Kívánom, hogy nagyon boldog legyen az elkövetkező 3 hónapod, és majd írj! :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon vártam már, hogy írj:)) Szurkoltam magamban nagyon :) Izgalmas utad volt, de csak összejött. Így volt megírva:-D Sasha kitett magáért!! Nagyon belédszeretett ez a fiú ;) Kívánom a legjobbakat és remélem írsz hamar!

    VálaszTörlés
  3. jajj en is ugy vartam mar hogy irj!! es a hatas nem maradt el. szuper ez a Sasha. nagyon orulok nektek. ez a harom honap nagyon erdekes lesz biztos.... nem lepodnek meg egy eljegyzesen ... minimum :-)

    VálaszTörlés
  4. Hat ez nagyon edes Dalma! Teljesen meg is hatodtam. :)

    VálaszTörlés
  5. I am sooo Happy for you Dalma,take care xoxoxo

    VálaszTörlés
  6. Nagyon aranyosak vagytok, mindenkinek nagyon koszonom a jokivansagokat, hozzaszolasokat. Puszi! xoxo

    VálaszTörlés
  7. Hát Dalma...
    Hetekig tűnődtem, vagy még tovább.
    Az életed itt hever az interneten mindenki lába előtt már évek óta.
    Fent vagyok, voltam ismerősként a facebookon, hi5, iwiw meg mittomén hol.
    A facén töröltél. Pár sort írtam és tiltottál. A többi meg nem érdekel hogy hogy áll. Bár már ez sem.
    Csak mert (azt hiszem) tanúja voltál amint egy nyominger kitaposta a lelkemet és kitépte a szívemet rezzenéstelen tekintettel és én igencsak nem baráti hangnemet ütöttem meg. Valószínűleg emlékeztetett ez valamire az életedből...

    Szerintem jól tudod ki vagyok.
    Nem, nem keresem a kapcsolatot veled.
    Ezt még meg kellett írnom.
    Majd törlöd ezt is.
    Én nem vagyok aranyos csak hús-vér érző ember aki nem vakítja el áldozatát a megszerzés érdekében és pipa ha kicsesznek vele, valamint nem érdekel ki mit gondol amikor ordítok mert fáj...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves nevtelen.

      Vagy 10szer elolvastam ezt a par sort, Hiaba kutatok keresek az emlekezetemben de fogalmam sincs, hogy ki lehetsz.
      Facebookkal kapcsolatban meg uj profilt keszitettem, talan Marciusban, ugyan olyan sok keppel meg minden, ezert sokmindenki szamara megteveszto, mindenki azzal jon, hogy miert toroltem :) Csak ugy nem torlom az embereket a facebookomrol, foleg ha emlekeim, kozos elmenyeim vannak a szemellyel, ami a soraidbol ugy tunik lehetett talan.
      Szeretnem, ha felvallalnad, hogy ki vagy, tobbett segitennel azzal.

      Törlés
  8. Kedves Nevtelen

    Ha nem erdekel akkor miert olvasod es fokent miert irsz ilyen bejegyzeseket , hozzzaszolasokat.
    Tudod engem ha nem erdekel valami akkor azt nem kovetem.
    De szavaidbol itelve nagyon is koveted Dalma eletet.
    Miert nem valalod fel magad.

    VálaszTörlés