2011. szeptember 12., hétfő

Az Irvingtoni csalad valaszolt

Na sza, valaszolt ma a no, hogy sok sikert kivan tovabbra is, de a hetvegen mar kivalasztottak egy lanyt.Legalabb tudatta, igy nem varom tovabbra a leveleiket. (biztosan azert volt annyira surgos neki hogy mihamarabb beszeljunk mert donteni e kellett)....na akkor errol ennyit :) Elszomorodval nem vagyok.....hisz meg sok idom van, biztosan majd lesznek jelentkezok.....ugy gondolom kell par het mire beindul mivel meg 3 honap hatra van a az elso lehetseges datumig. Harom nap mulva mar uton leszek Nemetorszag fele....hja minimum 24 ora busszal.....hat gondolhatjatok mennyire van kedvem hozza.....alig ertem haza egy 20 oras buszozasbol...most megint indulhatok utnak.....viszem a leptopomat is, remelhetoleg sikerul netet is vennem valamit....hogy napi szinten tudjam kovetni a dolgokat, nemet telkartyat is veszek hogy legyek elerheto a csaladok szamara.....remelem mire a ket honap eltelik kint akkora meglessz a csalad is, sza tenyleg ugy szeretnek Nemetbol hazajonni, hogy mar csak vizumot kelljen intezni....Na most megyek, sok pakolaszas meg papir intezes all elottem erre a Nemeti melora....ha majd jelentkezik egy ujjabb csalad akkor tudatom....egyelore ennyi. Puszi mindenkinek :)

3 megjegyzés:

  1. Tényleg nincs ok szomorkodásra, ezt nagyon jól látod. Csak idő kérdése, és jelentkezni fog a következő :). Várjuk a beszámolót.

    VálaszTörlés
  2. Koszonom szepen :) Turelmesen varok....ma jelentkezett megegy csalad ma, bovebb info hamarosan, de mar most tudom nekem nem ok az igaziak..

    VálaszTörlés
  3. Egyebkent meg Evi imadtam a blogodat, nagyon jo, nagyon sok hasznos info talalhato benne :) Sokmindent koszonhetunk neked na meg Csillinek
    :*

    VálaszTörlés